Dollhouse

Je l' neko gledao premijeru nove sezone?
Doveli još jednog glumca iz Galactice (Jamie Bamber).

A sudeći po TV by the Numbers velike su šanse za ukidanje :
2ap74z.jpg

Skinuo sam, ali nikako da pogledam. :)

Gde nadjose novog Apola da dovedu. Nije znao da glumi ni u Galactici.

Cudo da nisu doveli Grace Park - stekao sam utisak da su ona i Helo postali prilicno bliski... Ili Triciu Helfer koju takodje cenim kao i Grace... Grace umesto Sierre, a Triciu umesto Olivie Williams - to bi bas osvezilo seriju. I jos da nadju mesta za Janinu Gavankar koju su mi sredili u 13-toj epizodi i to bi bilo to... Nemam drugih zahteva... :D

Nisu ti loši predlozi, trebalo bi da napišeš mail Whedonu ;)
Jamie Bamber je ovde još smešniji ( posebno frizura :D ) i neobično je slušati ga kada nema američki akcenat.
Čula sam da će se i Michael Hogan pojaviti u toku ove sezone.
Ali i Summer Glau :super:

Gledao sam obe epizode. Mogu da kazem da sam zadovoljan kako su ispale. Bolje su od polovine epizoda iz prve sezone. :)

Dobro je to sto su malo skrajnuli Victora, Sierru i Oliviu. Amy je bila odlicna u prvoj epizodi - nadam se da cemo je gledati i dalje. U drugoj su vratili Mellie sto je ispalo ok. I na kraju jos jedno poznato lice iz Whedonove kuhinje - Alexis Denisof (Buffy/Angel). Alexis je muz Alyson Hannigan, tako da mozda i nju vidimo u nastavku serije...;)

Nisu loše, druga mi je bila za nijansu interesantnija. Malo mi je neuverlljivo to što Ballard kao sada radi za Dollhouse. Jeste da je na tajnoj misiji, ali ipak mnogo odugovlače sa tim zapletom i neće me iznenaditi ako ukinu seriju. Mislim da bi bilo zanimljivije da brže pokrenu splet događaja koji će dovesti do onoga što smo videli u Epitaph One - to mi je i dalje najbolja epizoda. A meni je ipak malo bezveze što su Victor, Sierra i Olivia u drugom planu, sporedni likovi su mi zanimljiviji (izuzetak: Topher), posebno Dr. Saunders/ Whiskey i Victor.

Dolls ubrzano nastavlja posle pauze. Sad emituju po 2 epizode nedeljno. Ne mogu toliko brzo da ih gledam tako da sam u zaostatku. Cuo sam i neke glasine o ukidanju serije. Ako je to tacno onda Whedon stvarno nema srece...

...
Q:Very cool. Got any hints for January’s episodes?
A:In episodes 11 and 12, you’ve got some more really big twists and turns that have to do with what happens in the finale, “Epitaph Two—the Return.” The finale is like a little movie. It’s set 13 years in the future. The whole crew from “Epitaph One” returns, plus a lot of familiar faces. We’ll find out who runs Rossum. Alpha will be back. It’s a big twist when he returns. There’s so much action. We’ll be going out with a bang and blow people’s minds!

:zskace:

Back