Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 85.584
O Boze, jos jedna glupa tema.
Ti izgleda pucas na ginisovu knjigu rekorda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lord није теби лако видим ја,како подносиш ову врућину,пробај да скочиш са моста у Дунав и мало се разхлади,па се јави после
O Boze, jos jedna glupa tema.
Ako mi to kaže neko ko Boga pominje uz Ginisa onda hik...
Jok ja, samo sam prijatno iznenadjen najnovijom radikalskom kovanicom kojom zabavljaju stoku što im veruje.
p.s. svako ko prijavi ovu poruku mora prvo da dostavi pismen nalaz upravi da je to zbog čega je uvredjen
Most? Juče na železničkom tip okupio novinare, žurka. Ko lešinari. :nono:
najbolje bi bilo da ti skocis sa mosta
O akcijama sa mosta je strogo zabranjeno da se piše, ali zato o sekirama u lobanjama i odvezanim dobermanima može naširoko. A onda neki kažu da u Americi ima ludaka...
Тебе је узалудно пријављивати.
Углавном,санкције код нас,а и у свету,поседују неку врсту корективне и васпитне мере.
У случају Крстарице,"бановање" може да има такву функцију у виду хлађења страсти или да учесник схвати да не може да крши (макар) основна правила када је реч о поштовању других корисника.
Али,у твом случају санкције су узалудне пошто си и ти сам био неко ко је та правила спроводио,или је требао да их спроводи,тако да си веома добро упознат са њима.Тако их добро знаш,а опет их кршиш,онда се даље не треба замарати.Корекције код неких нису могуће.
за кога је тај гласао, да погађамразочаран је што ће његов ДС склопити тројни пакт са СПС-ЈС-ПУПС
Bar nije pretio sudu da je u ime Alaha stavio bombu... Al' taki ste vi patriJote... Pametan živi dokle hoće - budala dokle mora.
једите-код-џоа боље да га бангујемо јер и онако понтиак никада неће да га банује,
овом првом методом га дефинитвно склањамо са свих форума као дежурну напаст.
нико не каже теби да мораш, иди до неког мостића,попни се на ограду и замисли да си Икарус.............
![]()
sunce ti poljubim zarko,dokle je to doslo ,da palma njishe grane
Ni sam ne znas sta bi ovo trebalo da znaci, jel'da?
Bez zezanja, za ove mesece ovde nikad ni jednom nesto cestito da kazes. Ne razumem da li je u pitanju neki performans, internet-dadaizam, ili neuropatologija?
Tako ti je to kad neko na silu pokusava da ispadne zanimljiv u drustvu
Ti jos nisi preboleo onu moderatorsku funkciju, irone?
Dete, tinejdžerski kutak ti je par redova niže u glavnom meniju
Dragi kolega, vama objašnjavati je mukotrpan ali provereno zaludan posao.
... Uostalom ljudi u cirkus idu da bi videli nesreću a ne akrobacije.