"Доле НАТО!" Бугари с руским заставама опколили Министарство одбране

Ovo je siguran znak da Bugarska uskoro napušta NATO i pristupa projektu sveslovenskog ujedinjenja i preporoda.
A danas i ovo

U.S. To Deploy Armored Unit To Bulgaria To Boost NATO's Eastern Flank

I još

Bulgaria is traditionally one of the most pro-Russian countries in Europe. From 2020 to 2022, between 55% and 58% of Bulgarians expressed positive assessments of Putin.

However, the war in Ukraine has radically changed approval for Putin in Bulgaria as positive ratings for the Russian strongman have almost halved to 32%, while negative ratings have more than doubled, according to the study commissioned by the state Bulgarian National Television.

Piši kući propalo

CAri brode ti si pola Srbin pa nije cudo sto si rusofil.
Nisam ja rusofil. Mislim da je Rusija napravila veliku grešku što je napala Ukrajinu. Ima među Bugarima i rusofila i rusofoba. Koliko pratim bugarske medije Rusija je izgubila na popularnisti u Bugarskoj nakon napada na Ukrajinu. Mada tradicionalno ima i rusofila. Han Aco je jedan od njih.

Nisam ja rusofil. Mislim da je Rusija napravila veliku grešku što je napala Ukrajinu. Ima među Bugarima i rusofila i rusofoba. Koliko pratim bugarske medije Rusija je izgubila na popularnisti u Bugarskoj nakon napada na Ukrajinu. Mada tradicionalno ima i rusofila. Han Aco je jedan od njih.
Da i u Srbiji ima rusofoba.

Pa i kod Srba je Aco za jedne a Alija za druge, nisi nista novo rekao. :lol:

Back