Dolazni ka polaznom peronu

Ma pokušavam da napravim plan.

Moj autobus stiže oko 21:00 (okvirno vreme) na dolazni peron a autobus za nastavak putovanja polazi (obavezno vreme) u 21:00.

Ako bi moj autobus došao 20 minuta ranije, onda bih se nekako snašao ali nisam siguran za 10 minuta.

Moje pitanje je bilo. Ako sidjem sa busa na dolaznom, da li postoji neki ulaz u zgradu ili prolaz koji vode direktno na polazni peron?

Ako treba da se obikoli cela zgrada, ne stižem sigurno 😁

Kod Beograda nije. Imaš dolazni peron koji je odvojen od polaznog. Da bi ušao na polazni moraš da uzmeš peronsku kartu. Znaju si oni računicu.

Meni nije problem da platim tu peronsku nego da uhvatim bus koji nastavlja ka mojoj destinaciji, sledeći ide tek za nekoliko sati.
Pa mozda unapred kupis vise ako ima zetona,karta je bese samo za 1 dan vazeca,ako je neki lokalac koji odma ide nazad ostanes u njemu i udjes s njima na odlazni,tako sam ja za lazarevac,vidi kad neki stigne pitaj jel ide nazad uvalis im se pa i njima das 100 kinti sta fali

Beogradjani a i drugi,

Jel postoji direktna veza da kada sidjem sa busa na dolaznom peronu, kupim peronsku i odmah udjem na polaznom peronu u 10 minuta?
Postoji. Od dolaznog perona do šaltera treba ti 2 minuta. Za peronske karte postoji poseban šalter i tu nema čekanja. Kupovina te karte traje 20 sec. Izlaz na peron ti je direktno preko puta tog šaltera. Srećno!

samo, ako ne poznaješ okolinu, kad izađeš iz prvog busa, pitaj nekoga gde su šalteri jer se ne vide odatle, a salter za peronske ti je prvi sleva u šalter sali
Pogledao na mapi. Sad se dolazi na onom novom peronu. Kako se izadje iz busa sa prednje strane se je zgrada a iza nje su odmah odlazni peroni. Pretpostavljam da ulazim u tu zgradu.
IMG_20221111_210152.jpg

Ma pokušavam da napravim plan.

Moj autobus stiže oko 21:00 (okvirno vreme) na dolazni peron a autobus za nastavak putovanja polazi (obavezno vreme) u 21:00.

Ako bi moj autobus došao 20 minuta ranije, onda bih se nekako snašao ali nisam siguran za 10 minuta.

Moje pitanje je bilo. Ako sidjem sa busa na dolaznom, da li postoji neki ulaz u zgradu ili prolaz koji vode direktno na polazni peron?

Ako treba da se obikoli cela zgrada, ne stižem sigurno 😁
Hvatas bus samo pod uslovom da na dolazni peron stignete minimum 10 min ranije i da trcis do saltera za peronsku kartu...

Back