dolazak na imigraciju

nadanina

Početnik
Poruka
15
postovanje, muci me jedna neizvesnost, pa ako neko ima nekih iskustava bila bih vrlo zahvalna na informacijama.naime, vizu sam dobila na 10 god multi.na ulasku sam dobila 6 mes, ali ja sam ostala 1.5 mesec koliko sam i rekla da cu ostati.bila sam od 1.3 do 15.4. i sad bih opet isla 15.11.da li neko ima iskustva, kako reaguju, i koliko ti dozvoljavaju da ostanes.ja bi bila do 15.1.da li to moze biti problem.hvala svima.:heart:

Nema potrebe da te nešto muči ako je sve onako kako kažeš. Jedini problem može biti ako ti na izlasku nisu uzeli I-94, ali ne vjerujem da je to slučaj kod tebe.
Što se tiče dužine boravka, on iznosi max 6 mjeseci sa mogućnošću produženja za još 6 mjeseci.

I94 su mi uzeli na izlasku tj. pre nego sam usla u avion.nadam se da ce biti sve ok nego sam se ja uzentovala da ce mi reci ,,pa vi ste vec bili ove godine, stacete opet,,samo to.i nadam se da nece biti problem jer hocu da budem iskrena i da kazem da bi ostala 2 meseca, tj, za novu godinu...hvala na savetu puno mi znaci.

I94 su mi uzeli na izlasku tj. pre nego sam usla u avion.nadam se da ce biti sve ok nego sam se ja uzentovala da ce mi reci ,,pa vi ste vec bili ove godine, stacete opet,,samo to.i nadam se da nece biti problem jer hocu da budem iskrena i da kazem da bi ostala 2 meseca, tj, za novu godinu...hvala na savetu puno mi znaci.

Samo putuj i ne sekiraj se, znaju oni da si htjela ostati ostala bi odmah. Opusti se, nemas bas nijedan razlog za brigu (osim mozda love za kartu, hehe). Srecno!

posto imam divnog muza,dvoje slatke dece,svoja 4 zida, nemam nekog razloga za ostanak.a putovati volimo i ja i muz tako da, samo zadovoljstvo.hvala na lepim zeljama i javicu kako je bilo, posto vidim da ljudi postavljaju pitanja ali se niko ne javlja kad resi problem.svako dobro.:heart:

Back