gost 279531
Stara legenda
- Poruka
- 80.235
Zna li možda ko za koliko dana stižu dokumenta iz Amerike do Srbije? Ako ide preporučeno, kako god samo NJABRŽI način?? HELP!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna li možda ko za koliko dana stižu dokumenta iz Amerike do Srbije? Ako ide preporučeno, kako god samo NJABRŽI način?? HELP!
FedEx kaze za 6 dana od LA do Beograda. Ako hoces brze, informacije se mogud dobiti na 1·800·Go·FedEx.
U praksi oko 10 dana.
Pitaj u DHL-u,
ali oni su preskupi,
jer pošiljke donose na adresu.
Preporučeno je sigurniji, ali ne i brži način.
A šta ti je boldirano?? Čula sam za FedEx ali mislim nešto da ovo ne može Fedexom![]()
Na vreme se raspitujem, tek treba da se pošalje ... čekala sam podatke neke odavde.boldirano je zato sto je boldirano na sajtu FedEx-a, ja sam uradio copy-paste. U pitanju je broj telefona, na telefonskim tipkama imas slova odstampana pored brojeva pa pritisces tipke na kojima se nalaze pojedinacna slova i tako biras broj.
Dokumentacija se moze poslati i Fedom i DHLom i USPSom, ne vidim razlog zasto bi te odbili. Uostalom, vec si izgubila sedam dana raspitujuci se, dosad je moglo da ti stigne sta god da je u pitanju.