DOKUMENTA?

FedEx kaze za 6 dana od LA do Beograda. Ako hoces brze, informacije se mogud dobiti na 1·800·Go·FedEx.

A šta ti je boldirano?? Čula sam za FedEx ali mislim nešto da ovo ne može Fedexom :confused:
U praksi oko 10 dana.

QQ :sad2:

Pitaj u DHL-u,
ali oni su preskupi,
jer pošiljke donose na adresu.

Preporučeno je sigurniji, ali ne i brži način.

Ma cena i nije tako bitna, kad mora :confused: :sad2: , koji je siguran i brz, naibrži način? DHL?

A šta ti je boldirano?? Čula sam za FedEx ali mislim nešto da ovo ne može Fedexom :confused:

boldirano je zato sto je boldirano na sajtu FedEx-a, ja sam uradio copy-paste. U pitanju je broj telefona, na telefonskim tipkama imas slova odstampana pored brojeva pa pritisces tipke na kojima se nalaze pojedinacna slova i tako biras broj.

Dokumentacija se moze poslati i Fedom i DHLom i USPSom, ne vidim razlog zasto bi te odbili. Uostalom, vec si izgubila sedam dana raspitujuci se, dosad je moglo da ti stigne sta god da je u pitanju.

boldirano je zato sto je boldirano na sajtu FedEx-a, ja sam uradio copy-paste. U pitanju je broj telefona, na telefonskim tipkama imas slova odstampana pored brojeva pa pritisces tipke na kojima se nalaze pojedinacna slova i tako biras broj.

Dokumentacija se moze poslati i Fedom i DHLom i USPSom, ne vidim razlog zasto bi te odbili. Uostalom, vec si izgubila sedam dana raspitujuci se, dosad je moglo da ti stigne sta god da je u pitanju.
Na vreme se raspitujem, tek treba da se pošalje ... čekala sam podatke neke odavde. ;)
Hvala.
A imam i informaciju da stiže za 5-6 dana, to bi mi bilo :super:

Back