Dokumenta za upis na grcki fakultet

LJUDI, DA LI NEKO ZNA STA JE POTREBNO OD DOKUMENATA DA BI SE UPISAO NEKI FAKULTET U GRCKOJ ????

Sada je vec kasno jer je upis prosao!!! Ja sam ove godine upisao grcki fakultet i ne placa se nista. Sto se tice dokumenata mozes i u ambasadi da saznas, ali ni tamo nisu toliko upuceni,jer gledam sta se sve pise po netu!!! Pola od toga nema veze sa vezom!! Ipak ja sam otisao na fakultet, i uzeo jos u februaru protokol za upis i potrebnu dokumentaciju!!!! Ali mnogima je tesko zbog vize da dodju,a ja zivim vec 7 god ovde!!!! Pozzz!!!

Cao Aleksandre!
Vidim da zivis u Solunu vec 7 godina i zanima me gomila nekih stvari! Tek sam se sad prikljucila na ovu krstaricu, tako da se ne snalazim bas najbolje , jer bih ti poslala neka pitanja na private, ali ne znam kako :-)
Ja sam inace isla proletos na Aristotelov Univerzitet (na onaj tromesecni kurs) i stalno idem u Grcku, ali imaju neke stvari sto mislim da bi ti mogao da mi objanis.
Zato, se parakalw, mi posalji ti prvi poruku na private, kako bih ja mogla tu da idem na reply (bravo za mene i prvi utisak kakav sam ostavila :)).
Euxaristw file mou

Back