Danik
Autor Lošeg Života
- Poruka
- 15.959
Dragi moji IT stručnjaci 
Može li se nekako iščeprkati
?

Može li se nekako iščeprkati

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Треба имати среће за то...Dragi moji IT stručnjaci
Može li se nekako iščeprkati?
Mogao si to nežnije da mi saopštišТреба имати среће за то...
Al ti je pomogaoMogao si to nežnije da mi saopštiš![]()
Sve to znam i ima sve uslove da se iskopa zato sam se i ponadala.Sve zavisi... možda može a možda i ne može.
Šansu za nalaženje povećava ako disk nije previše popunjen, ako je fajl relativno mali, ako je urađena samo reinstalacija bez brisanja particija, ako nije mnogo korišćen kompjuter, ako je disk standardni a ne SSD... sve su to faktori koji doprinose stepenu uspeha.
SSDjel ssd ili hdd? jel radjeno formatiranje diska pre instalacije windowsa, onom alatkom kad se butuje fleska ili dvd? ako je hdd uglavnom se moze naci,a ako je ssd onda nikako.
Kojoj pomoћи?SSD
Ali dobro, što sam jednom uspela uraditi, mogu i opet.
Hvala na pomoći i savetima
![]()
Kojoj pomoћи?
Пробај, ако ниси форматирала може… ако је ссд, ако ниси опалила трим… не можеш ништа да изгубиш...
Ja too čisto iz kurtoazije
Kako, kakve pomoći?
Pa da ne gubim vreme pokušavajući da vratim, nego da zasučem rukave i uradim ponovo.
Većinu jesam, ali probaću sutra još neki, čisto da se ne predam bez borbe.Пробај, ако ниси форматирала може… ако је ссд, ако ниси опалила трим… не можеш ништа да изгубиш...
probaj neke od ovih: https://www.softwaretestinghelp.com/best-data-recovery-software/