Doktorka...

• Začetnik teme Začetnik teme pda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pda

Početnik
Poruka
3
Odrastao sam u Bgd 90tih….Braca Ribnikar, Osma, medicina….paralelno Zvezda, kafici na Cvetnom, studentski protesti, splavovi….a i htelo me….roditelji doktori, kevin raspali jugic, caletova dvojka za specijalne akcije a nekako pocetkom faxa smo se deda i ja zarotirali…****** on je poceo da sora u gusku, pa se uvalio u moju sobu a ja u njegovu garsonjeru na Krstu….
Da sumiramo, imao sam sav alat, ali nicega previse….znaci morao sam da naucim zanat ali nisam bas morao da orem da bi dobio picu….naravno bilo je tu laganih poena kao sto su moje drage koleginice iz unutrasnjosti, ali i uzasno zahtevnih operacija kao sto su cerke caletovih kolega…i tako posle uspona i padova dosao sam u udobnu situaciju da kao mlad doktor staziram u Gradskoj…i bez puno preterivanja i lovackih prica, to je pravo mesto da mlad doktor dobije tako preko potrebno iskustvo…sestre tamo stvarno znaju svoj posao…
Svrha ovog uvoda je da prikazem situaciju u kojoj sam bio te 2002…naocigled sve je u redu, ali nesto mi nije dalo mira…i jednog dana sretnem u bolnici mog profesora i on mi predlozi da mi sredi da odem na doktorat u Svedsku…bez puno razmisljanja sam mu rekao da je to super ideja, poslao mu moje papire i zaboravio na celu pricu… ziveo sam svoju bajku iako nekako malodusan…to su one faze kad je sve tu, ali ti si nekako nezadovljan jer je to in…buntovnik bez razloga…za par meseci je stigao poziv za bolnicu u Stokholmu i vec u Septembru sam se nasao u hladnoj Svedskoj bez igde ikoga…

Mislim da je bio treci dan kad sam je video u bolnici….nestvarno, crna duga ravna kosa, divne duboke crne oci, visoka, savrseno utegnuta i neverovatno vazna…znaci ima sve, i izazov i ultimate prize…
U dva naredna dana je bio neki neformalni kolegijum i tu smo se upoznali…bila je mnogo vaznija nego sto sam mislio, a mirisala je mnogo bolje nego sto sam i mogao da sanjam….ne znam kako sam se vratio do moga lab-a ali odmah sam je google-ovao….pored nekih neverovatnih nagrada i priznanja saznao sam da je srecno udata i u svojim ranim cetrdesetim…to me je nekako ohladilo…skapirao sam da stvarno nemam nikakve sanse…zasto bi zena koja ima sve u tim godinama, sa takvom karijerom i porodicom pala na pricu “klinca” od 28 godina sa Balkana…za nju sam stvarno bio ‘tramvaj liga’….
Ne mogu bas da kazem da sam prestao da mislim na nju, ali okrenuo sam se realnijim ciljevima…poneka Svedjanka, vecinom Bosanke izbeglice…. bolan, pravo si me razvalio..i taj rad….negde 2004 u jesen pokupim neku Svedjanku i posle nekog otuznog sexa pocnemo da pricamo da ne bi plakali…i kroz pricu skapiram da se vec dve godine firca sa muzom moje fantazije i da se oni razvode jer se on bas primio na ovog krsa pored mene… najbolji aftersex koji sam imao….
Par dana iza toga smo imali neki zajednicki sastanak sa nekim Japancima…ufff…imala je neku uzasno jednostavnu haljinu malo do ispod kolena….i neke stikle koje su joj izdigle guzu….savrsenstvo….posle sastanka smo ostali dugo i pricali, smejali se i pomislio sam da imam prolaz i dok sam smisljao napad ona je zapalila…klasika…lekcija br.1: ne smisljas taktiku u sred bojnog polja…
Narednih meseci smo se sretali u bolnici ali samo smo razmenili po neku rec i osmeh koji nista ne znaci….ali dosao je konacno decembar i velika proslava Bozica u organizaciji bolnice…to je parada pijanstva i nije mi se islo, ali sam ipak vezao palacinku i otisao…
Nema sta da se prica…bio sam za stolom sa ostalim naucnicima i vodili smo neverovatne razvogore…kako je reagovao tvoj marker sa onim a kako sa ovim reagensom…ma super…dobro sam usao u flasu, a kad ni to nije pomoglo otisao sam do WC-a samo da malo odmorim mozak od tih prica…ispred WC sam naleteo na nju…prisla mi je, zagrlila i poljubila u obraz…kakav izliv emocija…odvukla me do njenog seperea, predstavila me svima, kao ovo je nas mladi kolega….
Seli smo za sto i dok sam se osvestio njena ruka je vesc uveliko bila na mojoj kiti…tako mi je snazno gnjecila kitu da sam mislio da cu ekspolodirati…uzivala je da me gleda kako pokusavam da odrzim normalnu komunikaciju sa jednim starijim profesorom sa druge strane stola…znojio sam se, ali nikako nisam zeleo da prestane…posle par minuta masaze jaja mi je zavukla ruku u dzep i okrenula se ka drugom profesoru…totalno me iskulirala…ja sam kuvao i cekao da nastavi…u jednom trenutku se samo okrenula i gotovo bahato mi rekla:
-Verovatno te ocekuju prijatelji za tvojim stolom, a i professor Jensen ceka da dobije nazad svoju stolicu.
Totalno zbunjen sam ustao od stola, otisao do WCa, Morao sam da ispustim ovaj pritisak u jajima. Mislim da sam ga isamarao u dva poteza. Iz dzepa sam izvukao cedulju na kojoj je pisalo:
Vidimo se kod mene u 2. Ako si slobodan, posalji mi poruku na broj
I adresa.
Poslao sam poruku i u sekundu dobio potvrdu da dogovor vazi. Odlucio sam da se ne vracam za moj sto, nego sam zapalio gajbi, istusirao se, naparfemisao i cekao ugovoreno vreme da se nacrtam na datoj adresi. Tacno u 2 me taxi izbacio ispred predivne dvorisne kuce u elitnom delu Stokholma. Kad sam vratima, sama su se otvorila a i pojavila se ona.
Bila je u nekoj satenskoj spavacici. Bez reci me je uzela za ruku i povela na sprat. Poleteli smo na krevet i zbacili sve sa sebe. Bila je divna…nikad u zivotu nisam imao toliku zelju da zadovoljim zenu…..stavio sam joj ruku u picu koja je bila tako topla i vlazna….spustio sam se nize i zario jezik u njenu brazdu….u tom trenutku kao da je dozivela strujni udar, gotovo da je odskocila ka kraju kreveta…brzo se vratila…ni sam ne znam koliko je to trajalo, ali po njenom vrisku sam skapirao da je dozivela orgazam…onda je ona uzela da obradjuje moju kitu….ja sam zaronio u jastuk i zagledao se u plafon a ona mi je neizmenicno lizala jaja i usisavala kitu….u jednom trenutku me je zajahala i ja sam osetio takvu vrelinu na kiti i toliki nalet uzivanja da mi se oteo neverovatan urlik….nisam mogao to da kontrolisem i taj naboj je samo izletao iz mene…punio sam je….pomislio sam da ce se biti besna sto sam svrsio u nju, ali i ona je imala ludacki osmeh zadovoljstva….legla je pored mene i dok sam pokusavao da dodjem do daha ona je vec bila dole i nastavila da mi lize kitu…
Zlatno pravilo koje sam vise puta pokusao da objasnim zenama sa kojima sam bio: kad zavrsimo, ne diraj ga maker pola sata ovde nije vazilo….osetio sam kako me ponovo obuzima ista pozuda, izvukao sam se ispod nje i zario joj ga odpozadi…ufff…kakvo zadovoljstvo…ne kao prvi put, prvi put je bilo divlje i prebrzo…sad sam je imao….mogao sam da uzivam u tome da je zadovoljavam…sa svakim mojim prodorom sam osecao kako njeno zadovoljstvo raste….gledao sam u njenu savrseno oblikovanu guzu i njena ledja kako se savijaju u talasima zadovoljstva….to je trajalo…umela je da uziva…u jednom trenutku je zatrazila da svrsim…i ja sam ubrzao prodore i kad sam osetio da sam pri kraju izasao sam iz nje i beli surikeni su se slili preko zadnice na ledja…. Legao sam pored nje i za trenutak pokusao da joj vidim oci….oci su joj bile zatvorene a lice joj je prekrivao onaj tupavi osmeh zadovoljstva….lezali smo tako jedno pored drugog ni sam ne znam koliko i taman kad je poceo da me hvata san, ona me je dozvala:
-Hej, mislim da je bolje da sad krenes…znas sutra ujutru mi dolaze cerke pa ne bi bilo zgodno da te vide….
U tim trenucima nisam ni bio u stanju da kazem bilo sta, samo sam obukao stvari i izasao na stokholmsku zimu…nije me ispratila…ne secam se ni da li sam uzeo taxi, ili sam odpesacio, ali secam se tog jutra kad sam se probudio u mom malom studenstkom stanu…posle najboljeg sexa u zivotu, osecao sam se totalno prazno…nikakvo zadovoljstvo, ushicenje, nista…taj osecaj mi je I danas totalno nespojiv sa ovom nestvarnom avanturom, ali eto tako sam se osecao

Cesto sam je sretao posle toga u bolnici…krajnje bi kulturno popricali o nicemu, uljudno se pozdravili i to je bilo to…
Nisam nikakav egzibicionista, ni lik koji je u fazonu “sto sam jeb’o, ako ne da pricam” ali ovo sam bas imao potrebu da podelim sa vama…

Back