DOKTORI

ma sto je najgore,imam vezu,nego kao necu zenu da maltretiram a i kao glupo mi zbog drugih zena,pa idem sama
al sledeci ponedeljak vala vucem i tu zenu sa sobom :evil:

Hvala u svakom slucaju :)

Medakovic 3.Ali vec sam nasla pedijatra pa se raspitujem deluje mi jako uplaseno moguce jer mlada je doktorka nebih kod nje idem dalje.

Gresis silno. To sto je uplasena samo znaci da nije nadmena uobrazena i da ne smatra da je pokupila sva znanja medicine koja postoje. To po meni moze samo da bude plus. Jer ce sa vecom paznjom da pristupi pacijentu i nece olako postavljati dijagnoze.

Ma nem pojma muka mi vise koliko me setaju..sad treba opet uput za to..pa nazad i tako sve u krug..sve se zakazuje samo veza radi..a kroz vrata sam provalio da je ovaj olosh stoje mu na prozoru 4 flase pica sve lepo upakovano..u odelcu ladno ko da je doso na kaficu:evil:

Sad mi je jasno zašto je muzičar Džordž ogorčen na lekare :mazi:

ja jos nemam odabranog lekara,a ni overenu knjizicu :rumenka: :neutral:
ali zato vadam druge ljude po lekarima,i imam apsolutno poverenja u jednog kardiologa,jednog gastroenterologa i jednu medicinsku sestru na prijemu za gastro odelenje,svi u KC Srbije.svaka ima cast na rezultatima,paznji i posvecenosti.stavili su na noge ove ljude koje sam vodila,i vrlo se brizno odnosili prema pacijentima.

grozim se opste prakse i sestara u kneginje zorke 15.toliko odvratnosti,gungule i besnoce-nezamislivo.kao da su pacijenti tu radi njih,a ne obratno.posebno bih izdvojila jednu stariju dr,koja je toliko fijuknula sa zivcima da se uvredljivo ophodi prema pacijentima,ismeva ih,ucutkuje i sl.koliko sam cula jednom u hodniku,svi pacijenti beze od nje,i dosta njih povuklo kartone i preslo kod druge dr.
pitam se samo kako uspeva da opstane sa takvim ponasanjem.mora da joj neko cuva ledja.

Imam lekarku opste prakse koja je nash porodicni lekar,zena koja je lecila babu,pokusava da leci oca,ja sam kod nje od punoletstva i prezadovoljna sam sa njom,jer zena je vrlo korektna,spremna da pomogne u svakom momentu,dovoljno govori to sto ima najvise pacijenata,ali to je nije promenilo,profesionalna u svakom momentu.
Sto se tice ginekologa promenila sam ih pet sest dok nisam upoznala sadasnjeg,koji je odlican lekar,i isto toliko profesionalan,u cekaonici sam cula komentare vezane za njegova raspolozenja i tu se slazem sa vecinom tih komentara,covek jeste uvek mrgodan,ali,bar na mene nikad nije povisio glas,na svako pitanje mi je odgovorio,za vreme trudnoce je imao vremena za sva moja pitanja.
Najvazniji lekar pedijatar,lekarka u koju imam stoposto poverenja,i sa njom sam zadovoljna.
.

Mojoj mami na "slucajnom " skeneru nasli fokalnu leziju 0,5 x1 cm na jetri i uvecane igl aortokavalno do 2 cm.doktorka je primila u bolnicu pre dve nedelje i snimila joj zeludac i creva i poslala je ginekologu,(to je sve ok),pa je poslala kuci da dodje za mesec dana na kontrolu. Ja se sad uprpila,zasto joj nije radjen bar ultrazvuk ili kontrolni skener da se vidi kolka je ta promena sada jer je vec proslo vise od dva meseca od skenera.Da li smem da cekam tu kontrolu i koliko bi to moglo da bude opasno? Molim vas za savet :confused:

CT skener abdomena te ozraci kao 300 obicnih rentgena, pa bi svako ponavljanje CT-a u tako kratkom periodu nosilo mnogo vise rizika nego koristi.
Nije mi jasno, imas tu doktorku koja se time bavi citav zivot, ali ti bi radije poslusala nekog sa foruma, za koga nemas predstavu da li je uopste strucan i koliko, a kome si ti u 2-3 recenice prepricala nesto sto se u anamnezi i statusu pise na par stranica.

Pa dobro,znam ja to,ali mi je frka,nekako mi se cini da to ipak nije odradjeno po propisu,guzva im je,samo gledaju da te skinu sa grbace sto pre.

Je l' ti se cini ili znas?
Posto ti se samo cini, a ne znas jer to nije tvoj posao, slusaj doktore i radi kako ti se kaze. Sledeci put za sve sto ti je nejasno pitaj tu doktorku, a ne da je ovde optuzujes na osnovu neceg sto se tebi "cini".

Back