gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
Nikakve lekove nisam popio godinama...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kojeshta, u stvarnosti je sasvim drugo, pod uslovom da tu osobu volish, ne zzelish da bude negde vech zzelish da bude kuchi s tobom i da je negujesh. i to nije zzrtva vech zzivot. jer zziv chovek nije igrachka koju odbacimo kada vishe "ne radi"
a slazzem se da je teret ako nema ljubavi prema toj osobi...
ne vidim kakve veze imaju oni sa temom o kojoj pisemPosebno se odnosi na Unsaie..
A šta biste radili sa roditeljima?
Ili da ste roditelj, sa decom? Vi se razbolite i šta onda? Oteraš dete da te ne bi gledalo? Ili još gore, pobegneš od majke koja ti je menjala pelene i hranila te i trpela te ceo život i slušala i volela i davala sve od sebe za tebe koliko god je mogla a ponekad je možda išla i iza svojih granica... i nedajbože razboli se... šta bi onda uradila?
I po čemu se to razlikuje od bolesti bilo koje voljene osobe? Pogotovo tih ružnih i tužnih, tipa karcinom ili oboljenja jetre ili već tako nešto...
Ok, o bolestima živčanog sistema ipak ne bih... to jeste daleko drugačija tematika, jer se uglavnom radi o izmenjenoj svesti bolesnika... ali i onda...
upravo,imala sam vezu sa muskarcem koji je ima zdravstvenih problema....mogu samo da kazem da i zrtva treba da ima svoje granice.....na kraju sam bila toliko iscrpljena da sam iz te veze pobegla, bukvalno pobegla...voleli smo se ali se nas odnos vremenom pretvorio u odnos negovateljica-bolesnik...ne bih pozelela nikom....osecas se posle iskoristeno....![]()
Što je u redu, ako je to tvoja želja, naravno
Ali ne i ako on reši da nijednom ne pogleda svoju bolesnu majku, zar ne? I tu ne mislim samo u kontekstu negovanja.. jer ne mora on tebe negovati, postoje osobe koje su daleko stručnije za to i njihove usluge se mogu koristiti.. već da te obiđe, porazgovara sa tobom, ode ti u bolnicu u posetu, skuva ti supu, napravi limunadu ili već nešto tako banalno...
Ne znam, možda sam samo prestroga... eto.. jer sam takva i nije mi žrtvovanje briga o bolesnim roditeljima... i jeste mi potpuno normalno... jer je i meni majka noćima skidala temperaturu, borila se sa mojim hroničnim bronhitisom i napadima gušenja, bdila uz moje uzglavlje za sve boginje i gripove i zauške i apendicitise i stavljala obloge na sve izvrnute zglobove i kolena... i najmanje što mogu je da joj sada, kad je bolesna, pomognem i budem joj tu, prvenstveno da se ne oseća nepoželjnom i usamljeno... a ja svoj život i dalje imam, učim i polažem ispite i izlazim i družim se sa ljudima i otputujem ponekad ponegde čak... ali želim i da imam majku što duže...![]()
ne vidim kakve veze imaju oni sa temom o kojoj pisem
seksualna veza & ljubav i samim tim odnos sa partnerom nisu isto sto i odnos prema majci/djeci
i te uloge se ne mogu mjesati![]()
ja sam ti samo htela skrenuti paznju da kad covek ima svoju porodicu i decu, nema vremena da se previse posvecuje nikome drugom....naravno, poseta, pomoc.....ali, znam situaciju gde je zena ostavila muza i sina i preselila se kod majke da je neguje 24 h....10 godina...nisam sigurna da bih ja to mogla.....
kada se vash partner razboli, koliko ste spremni da pruzzite podrshku?
u chemu se sastoji? da li vas to stanje nervira jer nije sposoban da vodi rachuna o vama?
jednog mog druga devojka ostavila jer se razboleo od raka. srechom, ozdravio je i srechom ima novu devojku.
u chemu se sastoji? da li vas to stanje nervira jer nije sposoban da vodi rachuna o vama?
jednog mog druga devojka ostavila jer se razboleo od raka. srechom, ozdravio je i srechom ima novu devojku.
sto je normalno duso...ali ipak ja to ne bih u tolikoj meri poredila sa partnerom drugo su ipak roditelji
a ako tog nekog volish, zar bi ti to bilo odricanje?
Bila bih uz njega,negovala bi ga i ucinila sve da ozdravi..i tesila ga da ..ubod male inekcije nije nista...![]()
zavisi.... u ekstremnim situacijama... da li bi neko ko te voli htio da se odreknes svog zivota za njega?![]()
nah
A sto bi neko trpeo nekog kljakavog celog zivota?
znam, ima takvih ekstrema dosta po manastirima.... razviju interesantne sklonosti nakon odredjenog vremena though....