Doktor Nestorović: Istina o koroni će isplivati, to je apsolutno politička stvar

Politika greši, ali samo po tome što ne uvede apsolutnu zabranu izlaska iz kuća na mesec dana, sa potpunim zatvaranjem prodavnica, benzinskih pumpi, zabranom izlaska, zabranom svega. Na ulicama samo vojska i policija u skafanderima.

3 nedelje do mesec dana ovoga, dakle, oglasi se sirena, i gde se zatekneš kad se oglasi tu ostaneš.

I posle toga ukidanje svih mera, zauvek. Izolacija svih država koje ne poštuju meru.

Jedino tako se prekida lanac zaraze (Kina). Ovo mrcvarenje je budalaština, ali Nestorovićeve blamaže su primer toliko ogrezlog u sopstvenom narcizmu da je izmislio novu pseudo-medicinu.
a šta bi jeo to vreme?

Sve je vice Vucicevih ljudi na sve strane,ali pasce mrak i njima jednog dana.
Неће ми га бити жао.
Има ту пуно брљања, само- постоји ту проблем; алтернације су, благо речено- јадне.
А ово, што предлажу неки- директан је пут у потпуну пропаст.

Неће ми га бити жао.
Има ту пуно брљања, само- постоји ту проблем; алтернације су, благо речено- јадне.
А ово, што предлажу неки- директан је пут у потпуну пропаст.
Meni je zao sto nema vise medicinskih radnika da jednom iznesu istinu na videlo,pa ma kakva bila,ovako izlaze svaki dan jedni te isti i kakvo je stanje,vidi se da lazu.

Meni je zao sto nema vise medicinskih radnika da jednom iznesu istinu na videlo,pa ma kakva bila,ovako izlaze svaki dan jedni te isti i kakvo je stanje,vidi se da lazu.
Истина је да многи лупетају, а многи ни не знају, па "мудро" ћуте.
У тој какофонији не постоји могућност да обични људи знају шта им је чинити, коме веровати, а коме не; држава је ту заказала, јер балансира између медијских притисака, интереса Светске беле мафије, својих ограничења и "шупљина", које им праве колонијални контролори...
Нека нам је Бог, кога нема- у помоћи... :lol:

Истина је да многи лупетају, а многи ни не знају, па "мудро" ћуте.
У тој какофонији не постоји могућност да обични људи знају шта им је чинити, коме веровати, а коме не; држава је ту заказала, јер балансира између медијских притисака, интереса Светске беле мафије, својих ограничења и "шупљина", које им праве колонијални контролори...
Нека нам је Бог, кога нема- у помоћи... :lol:
Na zalos,tako je.

Back