Dokle vise....

Isti problem. Ja mojoj sve kroz osmeh... Onako opako i podlo...
Kad dodje u posetu ne nudim ni kafu ni išta drugo. Pokušala sam na lepo al ona je sama i nema svojih obaveza pa je nekako sva jadna. Drugim rečima, pravim se luda i ne nerviram se više. Kao pričam o tamo nekoj debeloj koju nije sramota da bude tolika a pričam o njoj:evil:

[
Izvini na iskrenosti. Pitala si sta bi neko od nas uradio... ja bih, verovatno, to uradila. Jedna od osnovnih stvari u vezi je postovanje, podrska osobe sa kojom smo (narocito ako smo u pravu..). Ako toga nema.....

Ja samo da dodam da se slažem sa ovim. Kad sam trebala ispala sam ovca i nisam tako postupila već trpim jedan vid tog maltretiranja skoro 20 godina. Nikad nije stao na moju stranu,ili me zaštitio,jer je ona "beli medved" u njihovoj familiji,a ja otirač.
Ko mi je kriv...Možda moja mam koja me nije naučila kako u životu da pokažem zube kad treba i čuvam svoje dostojanstvo. Znam da joj to nije bla namera,a i kako bi me naučila kad je i sama žrtva čitavog života. Dakle,nedaj na sebe ni po koju cenu! Sebe voli najviše,više nego njega! Srećno!

Sta biste uradile kada bi znale da vas jedna osoba ne vadi iz usta ( jedan dug vremenski period) a pri tom ne zelite da se suocite sa njom jer bi to moglo imati trajne posledice (to je "slucajno" sestra vaseg decka-muza)!?
Nalazite se u pat poziciji! Ako saspete u lice, izbice skandal-vas decko je mnogo vezan za svoju sestru- ispascete najgore! A ako cutite i nagomilavate u sebi.... Nije zdravo za vase psihicko zdravlje.... Muci vas to.... A ona vas tretira kao skota....:!::!::dash:
Dokle cutati?:!:

Saspi sve u lice! Što-stra' te neće posle da te dečko oženi??!

Back