Centar za socijalni rad je zlo. Samo jedan stepen manje zlo od bivseg zloglasnog suda udruzenog rada. Kao i komunisticko rasisticko vucicevske tvorevine fk rad. Ciji se bivsi trener rasista, potom saucesnik u namestanju pratizanu i otimanju Zvezdine titule 2017, zove i preziva isto kao ubica iz Rakovice!?
Cak je jedan omladinac tog radnog kluba ucestvovao u lincu onog crnca u grckoj. Stoga je jasna geneza i spirala nepravde i nasilja. I FSS mora da reaguje i ispravi ovu nepravdu prosle sezone, a kamoli one iz 86e i da prestane da krsi pravilnike. Inace holisticki gledano sledi nam porast nasilja i zlocina u Srbiji, uzrokovanog spregom povlascene jsdp mafije sa radarskim komunistickim divljacima i homer svinjosevic daviteljima srpske dece.
Sto se tice samog CSR jednom sam isao da prijavim slucaj, ne u Rakovici vec drugde u gradu... I rece mi cuvar da je dezurni lik, izasao napolje da pojede nesto i da brzo dolazi, a mislim da i nije bila zvanicna pauza tada oko 2h, cekao sam pola sata i otisao. Vise se nisam vracao. I sad mi zivot propada.
Takodje mi nisu odgovorili na mejl koji sam im poslao. Ne znam ni dal umeju da koriste racunare?!!
Jednom sam hteo nesto i policiji da prijavim, ali nisam nigde nasao mejl, na Mup sajtu.. gde se zlocini prijavljuju?!?!
ima li bar taj MUP mejl za prijavu zlocina ?
Ne znam jel oni samo ocekuju da ih telefonom zovu ljudi. Ili su samo informaticki neobrazovani.
Ocekuju kao da svi imaju zivaca da telefonom objasnjavaju slucaj, Umesto lepo napismeno, prijave nepravdu i kradju. Mozda neko zeli da ostane i anoniman.
A nisu baterije i kredit telefona cesto napunjeni.