Dokle više? Stravičan zločin u Rakovici – ubio ženu i dete u Centru za socijalni rad!

Ipak najveci krivac u celoj prici je Centar za socijalni rad.

Koliko robije dobija ubica toliko robije da dobije birektor(ka) centra i sluzbenice koje su vodile slucaj!

E pa da vidim posle kako ce da rade?

Da li ce da kafenisu i smeju se strankama kada izadju iz kancelarije!

Po centrima radi sve sami sljam i olos!

Retko da ima neko cestit i savestan!

Једна конструктивна и сложена комбинација батине и молитве је пут ка правом решењу...

Ovakvih slučajeva je bilo oduvijek. I u doba kada su ljudi bili mnogo pobožniji i religozniji. I u doba kada je fizičko kažnjavanje još u školi bilo sasvim normalno i poželjno.

Centar za socijalni rad je zlo. Samo jedan stepen manje zlo od bivseg zloglasnog suda udruzenog rada. Kao i komunisticko rasisticko vucicevske tvorevine fk rad. Ciji se bivsi trener rasista, potom saucesnik u namestanju pratizanu i otimanju Zvezdine titule 2017, zove i preziva isto kao ubica iz Rakovice!?
Cak je jedan omladinac tog radnog kluba ucestvovao u lincu onog crnca u grckoj. Stoga je jasna geneza i spirala nepravde i nasilja. I FSS mora da reaguje i ispravi ovu nepravdu prosle sezone, a kamoli one iz 86e i da prestane da krsi pravilnike. Inace holisticki gledano sledi nam porast nasilja i zlocina u Srbiji, uzrokovanog spregom povlascene jsdp mafije sa radarskim komunistickim divljacima i homer svinjosevic daviteljima srpske dece.

Sto se tice samog CSR jednom sam isao da prijavim slucaj, ne u Rakovici vec drugde u gradu... I rece mi cuvar da je dezurni lik, izasao napolje da pojede nesto i da brzo dolazi, a mislim da i nije bila zvanicna pauza tada oko 2h, cekao sam pola sata i otisao. Vise se nisam vracao. I sad mi zivot propada.

Takodje mi nisu odgovorili na mejl koji sam im poslao. Ne znam ni dal umeju da koriste racunare?!!

Jednom sam hteo nesto i policiji da prijavim, ali nisam nigde nasao mejl, na Mup sajtu.. gde se zlocini prijavljuju?!?!
ima li bar taj MUP mejl za prijavu zlocina ?
Ne znam jel oni samo ocekuju da ih telefonom zovu ljudi. Ili su samo informaticki neobrazovani.
Ocekuju kao da svi imaju zivaca da telefonom objasnjavaju slucaj, Umesto lepo napismeno, prijave nepravdu i kradju. Mozda neko zeli da ostane i anoniman.
A nisu baterije i kredit telefona cesto napunjeni.

Koliko robije dobija ubica toliko robije da dobije birektor(ka) centra i sluzbenice koje su vodile slucaj!

E pa da vidim posle kako ce da rade?

Da li ce da kafenisu i smeju se strankama kada izadju iz kancelarije!

Po centrima radi sve sami sljam i olos!

Retko da ima neko cestit i savestan!

Nece im biti nista, cuvaju svoje. Ali je jedna radnica ostala bez prsta, odsekao ili odrgizao, verovatno odsekao jer je imao noz.

Ovakvih slučajeva je bilo oduvijek. I u doba kada su ljudi bili mnogo pobožniji i religozniji. I u doba kada je fizičko kažnjavanje još u školi bilo sasvim normalno i poželjno.

Budalaštine !!!

Ovakvi slučajevi su počeli da postaju svakodnevni otkako je u Srbiji uspešno uništen prirodni moral . Sad smo došli do toga da otac ubije svog sina jedinca, nešto potpuno neshvatljivo i nenormalno .

Управо зато и треба настојати на ономе што сам написала...

Све друго води само ка још горем.

Cim je cuvao onu qrwetinou, niko nije reagovao imao je neku vezu negde. Bio je u prijavljivan bez reakcije nadležnih. Policija ga je, mozda, privodila. Ako mu se ne izrekne kazna zatvora dzabe informativni razgovor. Sudstvo i CSR nisu radili kako treba. Kad ce poceti? Verovatno nikad ovde, niti ce neko odgovarati zbog izbegavanja duznosti.

Cim je cuvao onu qrwetinou, niko nije reagovao imao je neku vezu negde. Bio je u prijavljivan bez reakcije nadležnih. Policija ga je, mozda, privodila. Ako mu se ne izrekne kazna zatvora dzabe informativni razgovor. Sudstvo i CSR nisu radili kako treba. Kad ce poceti? Verovatno nikad ovde, niti ce neko odgovarati zbog izbegavanja duznosti.

Evo to je utvrdilai neka komisija!

Ali nista se nece desiti!

Povecace im plate i dati jos jace obezbedjenje od nasih para!

Umesto da se sve to najuri fekalno obradjenim motkama!

...
Umesto da se sve to najuri fekalno obradjenim motkama!

U mnogim temama, ovo čitam kao rešenje !

Ali braćo,
bar ovde možemo da razmatramo i druge načine iskorenjivanja zla.

Pa pogledajmo,
u svetu, a i kod nas ukinuta smrtna kazna !

Brejvik dobio 20 godina zatvora !!!

A kako bi mi reagovali ?
Obesili ga za jajca na sred Terazija ?

A zašto Norvežani nisu ?
Da li su oni idioti ?
Šta stoji iza njihove presude ?
Kakva istorija, kakvo iskustvo ?

Stara je to i kulturna nacija !
Smrtnim kaznama možda daješ samoubicama ideju kako da se zadovolje ??? :think:

У случају стања које називамо душевни поремећај, чак и лакшег, а поготово овако тешког, никакве рационализације нити покушаји објашњења немају смисла, нити нам одговарају на оно фамозно питање "узрок-последица"...

Једноставно - не постоји начин да се душевни болесник спречи да учини неко дело, сем, као што већ рекох раније - физичким онемогућавањем, уз терапију лековима, да мало олакша ствари... Ово је један од случајева кад је пропуштено да се то препозна на време, и спроведу одговарајуће мере.

Back