Dokle tolerisati neke stvari?

pin up:
Nemamo.Sasvim uobicajnu.Kvaka je u tome ko koga prvi provali.Inace je iskreno volim.Najiskrenije.

ti ne da je ne volis...nego ne znam samo koga lazes.....sebe ili nas.........ne teraj me da "lajem...na zvezde......."...ali ovi biseri mi stvarno ne ulaze u glavu nikako......uzas!!!!! sta drugo reci.....a kad ste krenuli da se varate....ne vidim razlog zasto ste jos zajedno.....i sto te to toliko cima...pa i ti imas avanturece,zar ne?

pin up:
Cura me prevarila.Prije par mjeseci.I priznala ...sama.Nikad ne bih saznao.
Recimo da smo to ostavili za sobom...manje vise.Znam naravno ko je on.Bez lazne skromnosti za mene je smesan!
Gledam ih sinoc,u guzvi on joj prilazi,sapce nesto ozbiljan na uvce i brise.Ne tangira me previse,imam i sam avantura,cisto pitam treba li tu ispasti budala?

A zashto si ti u stvari snjom? Da se kaze po selu da imash devojku?Nije mi jasno
ne tangirate,nije ti stalo, sa drugim spava...MODERNO

pin up:
Recimo da smo to ostavili za sobom...manje vise.Znam naravno ko je on.Bez lazne skromnosti za mene je smesan!
Gledam ih sinoc,u guzvi on joj prilazi,sapce nesto ozbiljan na uvce i brise.Ne tangira me previse,imam i sam avantura,cisto pitam treba li tu ispasti budala?

pa vec si ispao budala! ako si musko, olomi i nju i njega.

pin up:
Ako si jos sa njom onda si budala.

Ma šta sad. Ako i ti imaš avanture, ne možeš zabraniti devojci da ih ona ima. Tačnije možeš, al ako nemaš nikakvih moralnih dilema. Ali kako se i ti i devojka ****** sa strane, to znači da oboje ispadate budale. Heheheehe. Ne valja vam rabota...

pin up:

Можда ВИ то јесте оставили за собом, а то што тебе гризе зове се повређена сујета!
Како се већ не осећаш као будала у својим очима кад постављаш различите параметре за њу и за себе?
Ајд, замисли како би њој било да сазна за сва та твоја шарања са стране? Ко би ту имао право да буде више повређен и ко би ''испао већа будала'', ти или она?

Чудно је како за себе увек налазимо оправдања и како наши поступци нису тако страшни као туђи!:roll:

Hellen:
Можда ВИ то јесте оставили за собом, а то што тебе гризе зове се повређена сујета!
Како се већ не осећаш као будала у својим очима кад постављаш различите параметре за њу и за себе?
Ајд, замисли како би њој било да сазна за сва та твоја шарања са стране? Ко би ту имао право да буде више повређен и ко би ''испао већа будала'', ти или она?

Чудно је како за себе увек налазимо оправдања и како наши поступци нису тако страшни као туђи!:roll:

PITANJE ZA TEBE HELEN:
Sanin tim shto je to ona uradila i priznala vetj postoje razlichiti parametri...Nije bitno da li on to radi ili ne , on nju nije prevario sa njenom drugaricom...A u ostalom kakvu oni to
imaju vezu ako se varaju medjusobno ?

pin up:
Vi zene ne umijete tako...vi varate uvijek srcem.To valjda znas...i nauka je ustanovila.Znaci moje jebuckanje je dijametralno suprotno od njenog jebuckanja!!!
stani bre srbine. Ko te uchio tu matematiku?! Hoce$ da nam kazhe$ da je riba koja je opalila par tipova za poslednjih mesec dana dok joj dechko nije bio tu, da je sve to radila srcem i iz ljubavi prema njima!? Ajde sedi 1

shta znachi ispasti budala?...

"u ljubavi nemozesh biti budala,niti se ljubavi stideti...ponizen i nedorastao moze biti onaj ko te takvim smatra...e sad to je kad stvarno volish...ali je nedovoljno informacija kakva je veza i sl..."

recimo da se zaljubish u neq devooojkqqq...i vremenom preraste u ljubav...i ona ti popali neki kesh iz gajbe i zapali s tvojim ortakom....sad ti meni reci da nisi ispo budala?
jbm ti kakav rezon imate ljudi...pa ovo je nevidjeno...ispod kog kamena samo da mi je znati...

Psihologue:
PITANJE ZA TEBE HELEN:
Sanin tim shto je to ona uradila i priznala vetj postoje razlichiti parametri...Nije bitno da li on to radi ili ne , on nju nije prevario sa njenom drugaricom...A u ostalom kakvu oni to
imaju vezu ako se varaju medjusobno ?

Ја нисам, и не бих улазила у то каква је њихова веза. Нисмо ми позвани да судимо о томе.
Али, чињеница да је она њему признала можда говори управо о њеној грижи савести и о жељи да заједно превазиђу насталу ситуацију, о жељи да везу продубе искреношћу до крајњих граница....Не знам...можда су јој то били мотиви.
Његово ћутање, после њеног признања ипак говори о томе да он не осећа кривицу због својих шврљања.:?
Колико сам схватила ни она њега није преварила са његовим другом.:roll:

Reklo bi se da ima odredjenih nedoumica ovdje.
Njena prevara se nije sastojala u sexu,bilo je nekog ljubakanja,mozda nekih kafica,maratonskih razgovora,muvanja,itd.Dakle,momak joj se svidjao tj. privukao je na neki nacin.
Moja prevara je savrseno neemotivna,tuca mi se,tuca se i ribi,odemo ,zavrsimo i nikad se ne vidimo.Prevara jeste,al vratim se emotivno "neokrnjen".On se njoj opet dopao,lomila se vjerovatno,itd...(mada to nije priznala)Shvatate sad u cemu je razlika?
Nema 'kvake' tj. dogovora medju nama.Prosto ne ocekujem da mi oprosti ako sazna za moje avanture!Ja njoj jesam,jer je priznala,(a nije morala)jer osjecam da me iskreno voli,itd.
Medjutim kasnije...Znate onu:"Ko jednom okrvavi zube..."
Postoji tu jos jedna fora.Sto ako je njeno priznanje samo paravan za dalje avanture,dajuci meni iluziju kako bi ona zaboga priznala svaki put jer ne moze da zivi sa tim?
Toliko za sada,ima li jos pitanja?

Gazdarica:
Nisi ti nju provalio, nego je ona bila postenija prema tebi, nego sto si ti prema njoj...
I, ako tu neko nekoga ne zasluzuje, onda ti ne zasluzujes nju!
Nisam mislio na konkretno priznanje.Mada sumnjao sam i prije toga na istog momka,samo sto ona nije nikada morala da potvrdi.Odnosi se zapravo na neke naknadne kontakte koje je imala sa istim,a koje sam otkrio sam.To se desavalo neposredno poslje prevare,tj. priznanja.Takvih saznanja vise nemam,do prije neku vece,kad je dosapnuo nesto,misleci da ne vidim.

Podsecas me na jednog mog poznanika.On tako jebucka sa strane, cisto "praznjenja radi", a kao ima neku vezicu.
Razumem ja tebe, evo i veprovi se prazne s vremena na vreme. Ne moze onaj jadni seljak da ga savlada kad pridje svinji, moze da pogine covek.
Bolje se ti prazni da neko ne pogine.
E, da. A sta je za tebe u stvari veza?

Ja citam, citam i ne razumem u cemu je konkretno problem.
'Oce li mi ko objasniti u jednoj prostoprosirenoj recenici koje pitenje muci autora topica da ne bih dalje lupala glavu?
Da li tolerisati njeno ocijukanje sa doticnim pred tobom i u kojoj meri? Je l' to?
Ili bi ti u stvari samo da se izjadas? :?

S_K_V_O:
'Oce li mi ko objasniti u jednoj prostoprosirenoj recenici koje pitenje muci autora topica da ne bih dalje lupala glavu?
Da li tolerisati njeno ocijukanje sa doticnim pred tobom i u kojoj meri? Je l' to?
Sve zavisi sa koje tacke se to posmatra... ali oni su u vezi... sto po meni ne bi trebali biti, jer se ne ponasaju tako...
Bezvezna pitanja i ti postavljas... mislim lik je ocigledni pacenik...

S_K_V_O:
htjedoh ti reci isto ko i pero....ne zna ni pin up sta je problem....a mi mu svi kao pomazemo....ma...uzasi promiskuiteta

Back