Dokle ovako?

Stojkov Menidjer

Stara legenda
Poruka
81.395
"svetska privreda"
amerika opstaje isključivo od narkotika (farmaceutska i narko mafija) i oružja
sve ostalo je pranje para (milionske aukcije, transferi NBA ******, real estate itd)

"evropska privreda" se oslanja na neisplaćivanje radnika, zato su Bosanci dobro došli... Šreder uveo šokiranom Švabi prekovremeni bez plaćanja a naši to brže bolje...

"srpska privreda" se zasniva na "vrtenju tudjih para" - gradjevinski preduzetnici nose radničke dnevnice na singlove u Mozzart, trgovinske neoliberalne firme otimaju radnicima svaki mesec po par hiljadarki a umeju i da kasne sa doprinosima dok ne "oplode", banka ti ne vraća storniranu kupovinu plaćenu karticom onih zakonskih 30 dana - milina.

kao što vidimo iz ove sažete ali u centar analize, Srbija je izabrala najgori privredni model savremenog poslovanja

da krenemo mi lepo "svetski" - droga i tako to?
ne samo što bi profitirali nego bi i smirili stanje na Kosovu sa proizvodjačima

Meni nije ok, zato i ne botujem za sns i zvoncicu. Zasto se ti bunis kad ti je ocigledno dobro?
a pa vidi, niko ti ne brani da glumiš pripadnost, čak nisam trčao ni kod onih za koje sam glasao, to rade slepci
a to da glumiš pogotovo nad budaletinama koje se "spontano" okupe za Rinto Tinto a ko mufljuzi ćute za rupčage u radnom stažu pod umišljajem demokratske firme koja ih istucala ko sansku kozu i nije neki greh čak štaviše lepa zabava...
oće proleteri da ih neko plaća dok prave kombinacije
kapiraš sad?
ne?

Ti si simpatizer, da ne kazem vidjeniji bot.
Tebi bi unapred uplatili i pre neg sto nabavis ofce....:garavisokak:
ma jok ja samo pišem kontra od ovih što su biohemiju naučili preko vajbera a u osnovnoj im hemija biča zajebana i nejasna a sve o životu nauče preko N1 a ne kažu šta su muljali pa tresnuli kurtzom o ledinu...

e sad nije strašno kad sam sa takvima egal
ali jeste strašno ako su mi takvi šef ili poslodavac
znaš, tresnuće o ledinu al tad i mene povuku

ma jok ja samo pišem kontra od ovih što su biohemiju naučili preko vajbera a u osnovnoj im hemija biča zajebana i nejasna a sve o životu nauče preko N1 a ne kažu šta su muljali pa tresnuli kurtzom o ledinu...

e sad nije strašno kad sam sa takvima egal
ali jeste strašno ako su mi takvi šef ili poslodavac
znaš, tresnuće o ledinu al tad i mene povuku
Ma OK to, nego ono oko subvencija .... ;)

.... pa kad jos nisi trazio.
b0eee484-7388-4c8a-b50d-9b1f95869976-640x336.jpg

Back