Dokle da nas rade majmuni na istu foru???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..pa ididada se hvalio kako je njegov cale uselio u centar bg-a iz neke vukojebine, naravno u gajbu neke reakcije..nije on kriv, vec onaj shto je prstom pokazao na domacina....pa kako da ne vole druga titu kad mu je sve dao..

samo par ispravki........nije mi babo iz vukoyebine, nego iz Novog Sada rodom.........

ostalo je istina, sem sto se nije uselio u stan u centru grada, nego u kucu na senjaku, pa smo to prodali kada smo je otkupili.........bilo nam malo neprijatno....onako , iskreno:D

I , sto da ne volem Titu, kada nam je sve dao......:super:

samo par ispravki........nije mi babo iz vukoyebine, nego iz Novog Sada rodom.........

ostalo je istina, sem sto se nije uselio u stan u centru grada, nego u kucu na senjaku, pa smo to prodali kada smo je otkupili.........bilo nam malo neprijatno....onako , iskreno:D

Ti mu dodjes kao onaj direktor Beogradske distribucije sto je proneverio neku lovu onomad,
i sazvao konferenciju za stampu da kaze, kako ce tuziti novinare zato sto su rekli da ima 25 stanova,
medjutim, ispostavilo se da je covek imao legalnih samo 23 stana... :cool: :lol:

Drugima oteo , vama dao . Dobro vas je procenio matori srbozder .

OPET PITAM NADLEZNE: ZASTO MI JE IZBRISAN POST U KOME NISAM NIKOGA NI PSOVALA NI VREDJALA. OVO NIJE FER.:evil::evil::evil::dontunderstand:

Cenjena Jeka pa nije naše da razumemo naše je da prihvatimo,jer ćud je ćud a sud je sud,neko ovde reče žalite se Kadiji,a Kadija je birao moderatore,čudno je kako nečiji mali život postaje veliki kada mu date da vlada nečim ili nad nekom,daj mu vlast pa ga upoznaj
hvala

a ta kuca je oteta nekoj predratnoj srpskoj postenoj i radnoj porodici i data komunistickoj gologuziji :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back