DOKLE CEMO TRPETI TEROR PUSACA ???

U svemu treba imati meru,pa i onom poznatom srpskom inatu,koji je pre neki dan,toliko u jednom intervjuu hvalio
Ministar Spoljnih poslova drug Dacic.Moja pokojna stara majka,koja je bila jedna mudra zena,cesto je imala obicaj da kaze:"Inat je rdjav zanat". I dodavala je,uvek se obije o glavu onoga,koji se inati.

Ja bih ovom prilikom nesto rekao o inatu,inatu koji vodi nasa Vlada i nas Parlament.Radi se o inatu,da se ne donese
Zakon o zabrani pusenja na javnim mestima.! Pa ceo svet je to odavno doneo,tu zabranu.Ne sme se pusiti na javnim
mestima,u Evropi,SAD,Rusiji,Africkim zemljama...pa sta smo mi.Dali smo mi neki monstrumi,koji i pored toliko
iznosenja svih argumenata protiv pusenja,od strane nasih najpoznatijih lekara,naucnih medicinskih Ustanova...

Pa zar zdravlje naroda (u koje se kune Ministar zdravlja) nije na prvom mestu.Sto se truju pusaci,to je na kraju
njihov izbor. Ali sto se trujemo mi i nasa deca,koji snosimo vecu stetu po zdravlje,kao pasivni pusaci,i od onih
aktivnih.Vi danas ne mozete uci ni u jedan Caffe restoro an,da sa suprugom,prijateljima,na miru ispijete tu nasu
cuvenu soljicu crne kafe.!

Evo ja ovde otvoreno kazem,da ukoliko se ne donese Zakon o zabrani pusenja na javnim mestima,tesko da cu
ubuduce dati svoj glas ovoj,ili bilo kojoj Vladi kojoj je profit vazniji od zdravlja sopstvenog naroda,i sopstvene
dece !!!:think:

Sa ovakvim komentarima,na tako ozbiljne teme,mi svesrdno pokazujemo i dokazujemo,EU da zaista,ali zaista nismo zreli kao narod da udjemo u tu casnu organizaciju ujedinjenih naroda evrope.Stvarno to ne zasluzujemo,jer ako su Rolo Tomazi i slicni njemu,vecina u ovom narodu,onda nam
jedino preostaje,da se vratimo u pecine odkuda smo sasvim nezasluzeno,greskom geografski upali u podrucje evrope.!!!:evil::think::evil:

Lord Gledston;bt306958:
Sa ovakvim komentarima,na tako ozbiljne teme,mi svesrdno pokazujemo i dokazujemo,EU da zaista,ali zaista nismo zreli kao narod da udjemo u tu casnu organizaciju ujedinjenih naroda evrope.Stvarno to ne zasluzujemo,jer ako su Rolo Tomazi i slicni njemu,vecina u ovom narodu,onda nam
jedino preostaje,da se vratimo u pecine odkuda smo sasvim nezasluzeno,greskom geografski upali u podrucje evrope.!!!:evil::think::evil:
Zahvalna sam Sibirskom i Rolu što su inicirali ovaj vaš odgovor njima, dragi Lorde....Odavno se nisam nasmejala duhovitosti kao ovoj vašoj večeras!!
:zcepanje::zag::heart:

*pustinjakinja;bt306962:
Ваистину не заслужујемо ту часну Еуропску ...пећину строгу :ne:
Хоће неко да запали ? :) Упс...не смијем овдје :kpozdrav:

п.с. Извини Лорде :) :bye:

Na Forumu nema znaka ZABRANJENO PUŠENJE :zcepanje:

tenor.gif

Ovaj svet je načisto poludeo sa pričom o štetnosti duvana. Ne sporim da je današnja cigareta bulšit, i da gori dva puta brže nego nekadašnja, i da u nju trpaju ko-zna-šta, ali zamislite samo ovaj nonsens koji su mi ispričali prijatelji iz Kanade:
Slavio se nečiji rođendan u firmi i nisu imali čime da upale svećice. Konačno, kada je jedan prijavio da ima upaljač, svi su se zgranuli – šta će mu upaljač, nije valjda da puši?
Posle torte svi su otišli na terasu, gde su prijateljski podelili džoint.

Osećam se pomalo diskriminisano kada odem u kafić u kome je zabranjeno pušenje. Ni kafa na takvim mestima ne valja: nepušači, naime, uglavnom piju neke mlake moke ili espreso, jer ne gustiraju tursku kao mi, zavisnici. Dok ne popijem kafu iz šolje od dva deci, i usput ne popušim barem dve-tri, kao da nisam ni kafenisala. Kada odem u mešoviti kafić, bude mi kao kod kuće: pola prisutnih puši, pola ne ... i deli nas žardinjera, ili otvorena vrata kroz koja se podlo i kurvinski, duvanski dim svuda širi. Baš kao i smrad izduvnih gasova i miris parfema.

Istina, sve si u pravu lordisa...skoro.
Hocu reci pusenje jeste najveci problem u zivotu tupadzija.
Kako zajebavati komsiju, ako nema zakona?
Sta su javna mesta na kojim nije vec zabranjeno pusenje?

Mozda bi trebalo uvesti neki zakon protiv gluposti koja nam svima zagorcava zivot,
eto ja necu da glasam vise, a nisam ni do sada, ni za koga ko ne donese zakon protiv gluposti i bezobrazluka.

Boljarin - Dragi moj Prijatelju nepoznati.Ne moze se doneti Zakon o zabrani pusenja na javnim mestima,dokle god ima makar dest otsto,takvih
primitivaca kao sto je neki lik,koji sebe potpisuje Avatarom:ROLO TOMAZI !.Takvu koncentraciju neumesnih primedbi,koje on plasira na ovom
Forumu,obeshrabruju sve nas,koji delimo tekovine evropske civilizacije.Taj lik koji sam pomenuo,vuce ceo ovaj casni Forum,u zitko blato
primitivizma,nazadnjastva i teskog oblika umne dekadencije.! No nadam se,da ako ne sada tj,u prvoj polovini dvadeset prvog veka,da ce i tako
nazadni i nastrani elelmenti,,kao sto je to njihov predstavnik danas,ROLO TOMAZI,dobiti u buducnosti nove mlade ljude,koji ce ici u korak sa
najnovijim kretanjima u evropi i svetu.Uvek je bilo likova koji su "kocili" uzbrdo.Eto,mi za nesrecu,imaamo jednog takvog,koji e odaziva na
Rolo Tomazi....:sad2:.

Back