Dokle cemo praviti iste greske?

Eto,opet smo se udaljili od od tako dugo,ocekivanog pomaka,u priblizavanju termina,
za pocetak razgovora,koji bi nam kroz nekoliko godina,omogucio prijem u tu,tako daleku,i tako nedostiznu,Evropsku uniju.

Opet smo zabrljali,opet nismo poslusali dobronamerne savete.Opet smo zabranili
paradu ponosa.I Ustavni sud je rekao,da je to legitimno pravo,pravo na posebnu seksualnost,jedne populacije u nasoj zemlji.U svoj toj zbrci,nezna se ko kog slusa.
Predsednik drzave,obecao je da ce 2013 godine,parada biti odrzana!

Ali,da zlo bude vece,ovde je izgleda,i ako je Srbija sekularna drzava,da je protivljenje
vrha pravoslavne crkve (koji je protiv odrzavanja parade) bio presudan! To je zaista nonsens,kada se zna,da dobar deo vrha,pravoslavne crkve,ogrezao u grehu.U seksualnoj prljavstini,nagore vrste.U mutnim,i premutnim finansijskim rabotama.I da
je ta ista crkva,zbog svih tih Amfilohija,Pahomija i i etc.izgubila u nasem narodu,skoro svaki ugled.:(:(:(

U tekstu postoje tri nedodirljiva i veoma udaljena pojma:

1. Evropska Unija - ekonomski savez dalekih Germana i Romana; dalekih i po prijateljstvu i po geografiji;

2. "Mi" koji smo zabranili i "predsednik" koji je obecao; ? I novine su stalno pune "nas" i "njih", jos otkad su prodate pomenutim Germanima.

3. Crkva koja se raspala onog trenutka kada je usla u vlast, u jedanaestom veku, i kao takva nije vredna pomena. Jedina njena vrednost je cuvanje nase istorije od spaljivanja. Tamo idemo da ucimo istoriju, da pitamo o staroj veri. Oni jedini znaju.
Nemoralnost cuvara ne moze ukaljati ono sto cuvaju.

Dobronamernosti nije mesto u ovom spisku.

"Termin" je sizifov kamen. Ko ga kupuje i zasto, mozda ce unuci saznati. Ako ih bude.

...koliko vidim reč je o stavu - ovdi...nameće se zaključak da su ponosni seksualno neprirodni ljudi trebali javno da demonstriraju svoju seksualnu neprirodnost ( mislim , priroda je rekla svoje u vezi seksa ; e tu sad ima nekih koji su iznad prirode tvorca , pa kao takvi utvrđuju neprirodnost kao novu prirodnost - pa je posle štite neprirodno sredstvima prinude...oružanom silom primoravaju me da nakaznost vidim kao lepotu prirode neprirodnih sloboda ), a da ta demonstracija neprirodne seksualnosti uskraćena je jednim delom zbog crkve koja je ogrezla u seksualnom grehu ( "To je zaista nonsens,kada se zna,da dobar deo vrha,pravoslavne crkve,ogrezao u grehu.U seksualnoj prljavstini,nagore vrste." )....
...dakle stav jednima dozvoljava seksualnu neprirodnost kao veliku ponosnu stvar , a drugima uskraćuje i zamera / spočitavajući kao greh neviđene gadosti...ako topla braća i sestre, bilo gde , čak i na trgovima mogu da iskažu tu svoju dičnu neprirodnu seksualnost , zašto je ona greh za druge ljude samo što su po zanimanju monahinje i monasi - popovi...to je diskriminacija....mislim to spočitavanje neprirodne seksulnosti crkvenim delatnicima... a diskriminacija je krivična radnja...dakle, ovakav stav je neprihvatljiv bilo kom razumnom biću , sa prirodnim seksualnim životom i veće štete društvene proizvodi od crkvenog licemerstva u vezi prirodnosti seksa....

Dragi moj 123loncar.Ti se cudis,zasto kaludjerima zameramo,ako vrse seksualne radnje,sa muskarcima,a drugima ,ne! Pa zato dragi moj,stosu ti ljudi,dobrovoljno pristali da se zakaludjere.Tom prilikom,oni su se zakleli,da nece imati nikakvih seksualnih odnosa.Dakle,ni sa muskom.ni sa zenskom
populacijom.Pored toga,zaklelisu se,da ce zivot provesti u isposnistvu - siromastvu.Da ce im jedina ljubav,biti ljubav prema Bogu i Njegovom
duhovnom sinu,Isusu Hristu.

Nazalost,pokazalo se,da se u manastirima u dosta slucajeva,homoseksualni odnosi,potpuno normalna stvar.Pokazalo se da Episkopi,umesto
da zive kao bozji ljudi,rastereceni od svega sto je materijalna korist,rade sasvim suprotno! Zive raskosnim zivotom,osiono se ponasaju,a jedan deo
njih,novac dobijen od siromasnih vernika,upotrebljava,da placaju siromasne mladice,da ih oralno zadovoljavaju!!!

Da nesreca bude veca,pojedini Episkopi,ponasaju se vrlo agresivno,prema svakom,ko se drzne,da im kaze istinu,koji oni pokusavaju preko svojih
crnih mantija,da nam prodaju rog za svecu! Da nesreca bude jos veca (jer ona nikada ne ide sama) Trenutni Patrijarh,je nazalost slaba licnost,
nemocan da se suprostavi,goropadnim Vladikama,tipa Amfilohija Radovica end.company. Tu je sada pitanje,zasto nominalna vlast,koja zna sve ovo,sto je ovde navedeno,tako poltronski i ponizno,dopusta,da se Srbija pretvori u zemlju,u kojoj svi strahujemo,od pravoslavnih mudzahedina?
Kada to kazemo,imamo u vidu,opasne organizacije (koje su pod patronatom crkve) kao sto je "Obraz","Dveri",pokret 1389 i slicne.Ove organizacije
pretstavljaju otvorenu opasnost,za sve ljude u Srbiji,koji otvorenog uma i cistog srca,zigosu deo crkvene hijerarhije,koja Srbiju vuce u mrak srednjeg
veka,i i na sve nacine,koci progres,ove i onako,duboko,iz raznih razloga zaostale zemlje.

...da budem iskren , rukopoloženi su izvor naše ništačke duhovnosti , koja je poodavno zajašila državu i stanobništvo ...forsiranje istorijskih laži i poluistina njihovo je sramno delo koje nas gazi / gazi...oni su uvek bili slizani sa ljudima na vlasti - koji su i smenljivi , dok su obi za vjek vjekova....znam da su leglo gomorizma i sodomizma...nikad, ama baš nikad nećemo se osčoboditi njih...
...ovde je reč o stavu koji je jednima bič a drugima čaša meda....da je za sve bič , takav stav bi bio vaspitan...da je za sve med, ja bih rekao da širi nakaznost...
....mi , kao puk, zahvaljujući srpštini i njenoj duhpvnosti , za istu stvar imamo dva ljudska aršina - za ove i one tamo....o tome sam govorio i mislim da je to pogrešno...međ duhovno plemenitim ljudima , kad se u jednoj stvari presudi tako i tako, kad se ta stvar ponovi kod drugih ista je presuda...a , kod nas je ona : "kakvo pečenje takvo i sudsko rešenje"....
... trostruke ubice, razbojnike , lopine , pljačkaroše , silovatelje , pedofile i svakaki šljam predsednik u cugu pomiluje kao zaslužne građane ---kupuje se poštenje , čast , zvanje i status...o tome govorim !

123loncar Milo mi je da si shvatio,potpuno pravilno,moje misljenje,o nekim clanovima crkvene hijerarhije.Razumeo si potpuno pravilno,da sam
ozlojedjen,na deo Epislopa - Vladika,Srpske pravoslavne crkve,koji imaju dvojni moral,i koji su totalno moralno deformisani.

Te iste Vladike,u crkvi,prilikom verskih obreda,skruseno pozivaju vernike ,na moralnu cistotu,preteci im u suprotnom,kaznom,kojom ce ih svevisnji
Bog kazniti! Posle zavrsenih "molebstvija" u crkvi,ti isti,kaludjeri -Vladike,prepustaju se preteranom uzivanju,u hrani picu.....i sto je najgore od najgoreg
seksualnim orgijama sa muskarcima,kao i sa decom-skolarcima,kojauspeju da obrlate (zataskani slucaj,Vladike Pahomija)!

Back