Dokle će se tolerisati privatna obezbeđenja državnih institucija koja mlate narod?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
И то ће изазваги талас притисака од периферије ка центру.
Ико имају зрно памети попустиче на крају без озбиљнијих инцидената.

Притисак је почео, и талас је све већи.

Наша славна СНС власт, немудра већ каква јесте, је кренула силом. И на студенте у новембру, и са оном смешном режијом у НС, коју су сви видели, и провалили.

Сада беже од јаја на све стране.

*******, сами су криви.

Зна се како се бахатост лечи.

Притисак је почео, и талас је све већи.

Наша славна СНС власт, немудра већ каква јесте, је кренула силом. И на студенте у новембру, и са оном смешном режијом у НС, коју су сви видели, и провалили.

Сада беже од јаја на све стране.

*******, сами су криви.

Зна се како се бахатост лечи.
Nije to ništa.

Nije to ništa.

Без бриге.

Смеш ли да пошаљеш полицију на студенте? Не смеш, 3/4 полиције неће, а 1/4 је неко наредио да се покрије ушима.

Војска ти је рекла шта мисли. Окрене ти заставу, и пошаље ти 63. да шета са студентима.

Пробао си са криминалцима, а сви криминалци су код тебе, криминалци почели да добијају по пичци.

Корупцију, због које је надстрешница пала, си признао. Подигао оптужнице за њу, само ниси против оних који су издавали наређења.

Шта ти остаје? Да преко плаћене опозиције уведеш ствар у "институције система"...али си се зајебао, јер си за 13 година развалио систем, и направио бандитску државу. И остаје ти БИА, коју си попунио неспособним полтронима.

А ко те у ствари бунари? Служба, јер су се браћела и кумови разбахатили, па помислили да могу да рекетирају кога хоће...

Дакле, губиш..свака част на копрцању, али губиш...

Без бриге.

Смеш ли да пошаљеш полицију на студенте? Не смеш, 3/4 полиције неће, а 1/4 је неко наредио да се покрије ушима.

Војска ти је рекла шта мисли. Окрене ти заставу, и пошаље ти 63. да шета са студентима.

Пробао си са криминалцима, а сви криминалци су код тебе, криминалци почели да добијају по пичци.

Корупцију, због које је надстрешница пала, си признао. Подигао оптужнице за њу, само ниси против оних који су издавали наређења.

Шта ти остаје? Да преко плаћене опозиције уведеш ствар у "институције система"...али си се зајебао, јер си за 13 година развалио систем, и направио бандитску државу. И остаје ти БИА, коју си попунио неспособним полтронима.

А ко те у ствари бунари? Служба, јер су се браћела и кумови разбахатили, па помислили да могу да рекетирају кога хоће...

Дакле, губиш..свака част на копрцању, али губиш...
Dobar scenario. Videćemo epilog.

Dobar scenario. Videćemo epilog.

Наравно. На крају је крај.

Него, питај Председника шта су му тајкуни рекли пре неки дан кад је био са њима на састанку у Клубу привредника.

А Председник, ма колико луд, није глуп. Зна одакле иду паре, и где и код кога могу да заврше.

И какав може да буде резултат, кад се новац усмери одређеним токовима.

Наравно. На крају је крај.

Него, питај Председника шта су му тајкуни рекли пре неки дан кад је био са њима на састанку у Клубу привредника.

А Председник, ма колико луд, није глуп. Зна одакле иду паре, и где и код кога могу да заврше.

И какав може да буде резултат, кад се новац усмери одређеним токовима.
Pitaću ga ujutru, treba da mu platim kafu.

Dokle će se tolerisati privatna obezbeđenja državnih institucija koja mlati narod, kao danas ispred Skupštine grada, kada je policija štitila privatno obezbedjenje, koje je izašlo napolje i mlatilo gradjane koji su protestovali i hapsila gradjane umesto ove koji su ih tukli?

Šta treba da se desi da to prestane?
Treba stampedo mase da ih pregazi.

Dokle će se tolerisati privatna obezbeđenja državnih institucija koja mlati narod, kao danas ispred Skupštine grada, kada je policija štitila privatno obezbedjenje, koje je izašlo napolje i mlatilo gradjane koji su protestovali i hapsila gradjane umesto ove koji su ih tukli?

Šta treba da se desi da to prestane?
Link,izvor?

Крстане, јуначки сине Александра Вучића, шта велиш на то што је због лајања отказан Сајам СЕЕ Мобилити 2025, припреман годину дана, јербо су учесници отказали, због јавног таргетирања директора угледних европских компанија у Србији (Информер лајао на Филиповића, директора "Ђенералија" у Србији, јер је овај присуствовао протестима)?

Па не мере се таквим лајањем у свијетлу будућнос...а још и пруга не ради...
Зашто не одговориш на моја питања, а после да идимо даље са анализама? Зар то није основ културе понашања и поштовања других?

Зашто не одговориш на моја питања, а после да идимо даље са анализама? Зар то није основ културе понашања и поштовања других?

Колико си овде писао, Крстане, ти не живиш у Србији, него у Белорусији, чини ми се? И, како си писао, Радикал си по опредељењу?

И сад ти од мене очекујеш да се ја, са позиције неког ко у Србији живи, и гледа све што се дешава годинама, расправљам са тобом?

Рећи ћу ти само једно: СПС је имао своје криминалце, и криминалце које је држао у затвору. Жути (и њихови деривати) су имали своје криминалце, и криминалце које су држали у затвору. Данас у Србији СВИ КРИМИНАЛЦИ, АЛИ СВИ су у СНС. Сав најгори шљам, од локалног нивоа, до врха државе. Од вишеструко осуђиваних лопова и превараната, до вишеструко осуђиваних дилера дроге, и убица.

Србија више није држава која има своју мафију. Овде мафија има своју "државу".

И то ти је одговор на сва твоја питања, шта је ко учинио за Србију. О Косову да не причамо.

А ту ти је и одговор на питање како ће се све ово завршити.

Ovo ispred RTS-a kao da je bila probna vežba, obzirom da je prvi put podignut pendrek na studente..Žalosno
Шта је то жалосно? Зар Србија не треба да примени адекватне мере против насиља, анархизма и фашизма? Жалосно је једино то да ти то не схваташ ...

Колико си овде писао, Крстане, ти не живиш у Србији, него у Белорусији, чини ми се? И, како си писао, Радикал си по опредељењу?

И сад ти од мене очекујеш да се ја, са позиције неког ко у Србији живи, и гледа све што се дешава годинама, расправљам са тобом?

Рећи ћу ти само једно: СПС је имао своје криминалце, и криминалце које је држао у затвору. Жути (и њихови деривати) су имали своје криминалце, и криминалце које су држали у затвору. Данас у Србији СВИ КРИМИНАЛЦИ, АЛИ СВИ су у СНС. Сав најгори шљам, од локалног нивоа, до врха државе. Од вишеструко осуђиваних лопова и превараната, до вишеструко осуђиваних дилера дроге, и убица.

Србија више није држава која има своју мафију. Овде мафија има своју "државу".

И то ти је одговор на сва твоја питања, шта је ко учинио за Србију. О Косову да не причамо.

А ту ти је и одговор на питање како ће се све ово завршити.
Пусти ти мене где сам живим, то је моја мука и животно бреме које носим са собом, јер код мене је увек била и биће моја Србија увек ту, на истом месту, у мислима, души и срцу. Није тачно да сам радикал, колега Шешељ ми се никада није свиђао као политичар и нисам се у потпуности слагао са његовом идеологијом, мени мисли и душу надима панславенизам, не гледајући и народносну у верску опредељеност, и, наравно, русофилија, јер сви наши племенити преци су били Руси, али тачно је да сам, као кандидат и кадар СРС био, у времеском периоду 1993 - 1997. године председник ИО СО Жабаљ и на многобројним функцијама у САП Војводина. То што тако одкативно, зато што ти је мржња задојила душу и окупирала мисли, оцењујеш непознате људе је доказ твоје недобронамерности. Чињеница је да сам годинама био највећи критичар АВ, али је, такође, и чињеница да нико пре њега није направио више и боље за Србе и Србију. Никада ни ти сам ниси живео боље, али то нећеш да признаш...Колика ти је плаћа била за време СПС-а и жутих одметника, а колика ти је сада? Пођи од тога и схватићеш колико ниси у праву ... Што се тиче блокадера - то је анисрпски настројен шљам који жели само једно - да уништи Србе и Србију ....Зар такве подржаваш?

Poslednja izmena:
Пусти ти мене где сам живим, то је моја мука и животно бреме које носим са собом, јер код мене је увек била и биће моја Србија увек ту, на истом месту, у мислима, души и срцу. Није тачно да сам радикал, колега Шешељ ми се никада није свиђао као политичар и нисам се у потпупости слагао са његовом идеологијом, мени мисли и душу надима панславенизам, не гледајући и народносну и верску опредељеност, и, наравно, русофилија, јер сви наши племенити преци су били Руси, али тачно је да сам, као кандидат и кадар СРС био, у времеском периоду 1993 - 1997. године председник ИО СО Жабаљ и на многобројним функцијама у САП Војводина. То што тако одкативно, зато што ти је мржња задојила душу и окупирала мисли, оцењујеш непознате људе је доказ твоје недобронамерности. Чињеница је да сам годинама био највећи критичар АВ, али је, такође, и чињеница да нико пре њега није направио више и боље за Србе и Србију. Никада ни ти сам ниси живео боље, али то нећеш да признаш...Колика ти је плаћа била за време СПС-а и жутих одметника, а колика ти је сада? Пођи од тога и схватићеш колико ниси у праву ... Што се тиче блокадера - то је анисрпски настројен шљам који жели само једно - да уништи Србе и Србију ....Зар такве подржаваш?

Да.

Ја у Србији о свом послу. Ти ван Србије о твом.

Што ће рећи, путуј, игумане, и не брини за манастир.

Back