Пусти ти мене где сам живим, то је моја мука и животно бреме које носим са собом, јер код мене је увек била и биће моја Србија увек ту, на истом месту, у мислима, души и срцу. Није тачно да сам радикал, колега Шешељ ми се никада није свиђао као политичар и нисам се у потпупости слагао са његовом идеологијом, мени мисли и душу надима панславенизам, не гледајући и народносну и верску опредељеност, и, наравно, русофилија, јер сви наши племенити преци су били Руси, али тачно је да сам, као кандидат и кадар СРС био, у времеском периоду 1993 - 1997. године председник ИО СО Жабаљ и на многобројним функцијама у САП Војводина. То што тако одкативно, зато што ти је мржња задојила душу и окупирала мисли, оцењујеш непознате људе је доказ твоје недобронамерности. Чињеница је да сам годинама био највећи критичар АВ, али је, такође, и чињеница да нико пре њега није направио више и боље за Србе и Србију. Никада ни ти сам ниси живео боље, али то нећеш да признаш...Колика ти је плаћа била за време СПС-а и жутих одметника, а колика ти је сада? Пођи од тога и схватићеш колико ниси у праву ... Што се тиче блокадера - то је анисрпски настројен шљам који жели само једно - да уништи Србе и Србију ....Зар такве подржаваш?