Dokle ce Policija Srbije da brani SNS mafijase?

Vidimo da je srpska policija stala otvoreno na stranu SNS mafijasa, ubica i ostalih SNS ustasa.

Stite SNS batinase sa fantomkama, ne reaguju kada mafijaska bagra napada gradjane.

Dokle?
Пре само пар месеци су колале приче да полиција презире фашисту и да прелази на страну Устанка. Сада иду приче да га војка презире.втф?

Пре само пар месеци су колале приче да полиција презире фашисту и да прелази на страну Устанка. Сада иду приче да га војка презире.втф?
Mislim da su to optimisticke procene.

Ja sam iskreno pesimista, znam koje su to ubice koje vladaju strahom, i pripadnici vojske i policije ih se isto plase, cak i kada su srcem uz borce za slobodu. Oni su preplaseni od tih ubica i mafijasa, i ne smeju da urade nista po tom pitanju.

Ozbiljna ubilacko terirosticka banda.

ng.jpg

Полиција треба да се понаша поштено и по закону. Ако једне бије а друге не, наравно када заслуже онда много тога не ваља у српској полицији. Молим СПЦ и војску да се огласе са захтевом за хитно смиривање ситуације као и кажњавање оних који доприносе расписивању сукоба.

Vidimo da je srpska policija stala otvoreno na stranu SNS mafijasa.

Stite SNS batinase sa fantomkama, ne reaguju kada mafijaska bagra napada gradjane.

Dokle?
Da li je u redu da mirni gradjani mirno porazbijaju SNS prostorije pa i udju ne bi li se ogrebali za potencijalno zaboravljen laptop ili makar olovku pa tek onda da ih razjareni mafijaši sa fantomkama unutra razjareno prebiju tako mirne i dobre a na poziv Borisa Tadića da daju sve od sebe odnosno da ostave srce na terenu?

Sama je kriva.
Sve njih u rudnik i prinudni rad pa nek energiju troše na kamen, kad nemaju mozga
Nemojte da zaboravite "devojku sa slomljenom vilicom" da zaposlite.
Mislim često ispirate usta sa njom.

Tako je onomad Vuk Drašković ispirao usta sa "hrabrom devojkom ispred vodenog topa"
Za "nagradu" je poljubio tri puta (valja se)
A poslove i stanove podelio drugima od kojih dosta njih sedelo kući 9-og marta.

Nemojte da zaboravite "devojku sa slomljenom vilicom" da zaposlite.
Mislim često ispirate usta sa njom.

Tako je onomad Vuk Drašković ispirao usta sa "hrabrom devojkom ispred vodenog topa"
Za "nagradu" je poljubio tri puta (valja se)
A poslove i stanove podelio drugima od kojih dosta njih sedelo kući 9-og marta.
A i tebe cemo u rudnik,ili da te zaposlimo da i dalje botujes. :lol:

Back