dokle će opozicija da širi laži?

deo opozicihe su fašisti a drugi deo su lopine koji su 12 godina vladali srbijom , u vreme njihove vlasti je izvedena masovna lopovska privatizacija koja je zemlju i njene građane bacila na kolena i u teške probleme , sa nezaposlenošću od 40% i treba biti potpuni retard i te iste dovesti na vlast još jednom

Pročitaj na

https://forum.krstarica.com/showthread.php/827180-Kamion-kru%C5%BEio-Beogradom-s-razglasa-poruke-protiv-lidera-opozicije

zašto je SNS glavni rasadnik fašizma u Srbiji, objašnjeno detaljno u 8 tačaka.

Možda ti nešto i dođe u glavu

Pročitaj, razmisli i probaj da argumentovano demantuješ bilo koju od 8 tačaka, pusti ti opoziciju, problem je vlast i fašizacija Srbije koju sprovodi.

I Nemcima su Jevreji bili krivi za sve, sve su oni opljačkali i zato je narod u Nemačkoj bio siromašan. Zato su ih obeležili žutim trakama i progonili

I naprednjacima su "žuti" krivi za sve, zato ih etiketiraju i progone.

Uzgred:

- broj "žutih" u apsu zbog navodnih krađa, posle sedam godina vlasti SNS je NUUULAAAA
- broj "žutih" lopova na vlasti je više nego značajan, Vesić ti vedri i oblači Beogradom a Siniša Mali je bio to isto a sada je ministar finansija.

Pogledaj malo ko je bio Siniša Mali od 2000.-te pa ponovi to što si rekao o lopovskim privatizacijama.

Pazi, mene u principu ne zanima da li neko "krade" stvari koje nisu moje.

(Pritom ih i ne krade, nego je to lupanje radikalskih lopova, ali samo for argument's sake.)

Ja znam da je plata bila 1 evro pre 2000, zatim 600 evra za vreme Đilasa i Šolaka, i sad će biti 198 sutra.

- - - - - - - - - -

Drugim rečima, kakva je to pljačka posle koje žrtva postaje bogatija? Onda takve treba stalno dovoditi.

- - - - - - - - - -

Pročitaj na

https://forum.krstarica.com/showthread.php/827180-Kamion-kru%C5%BEio-Beogradom-s-razglasa-poruke-protiv-lidera-opozicije

zašto je SNS glavni rasadnik fašizma u Srbiji, objašnjeno detaljno u 8 tačaka.

Možda ti nešto i dođe u glavu

Pročitaj, razmisli i probaj da argumentovano demantuješ bilo koju od 8 tačaka, pusti ti opoziciju, problem je vlast i fašizacija Srbije koju sprovodi.

I Nemcima su Jevreji bili krivi za sve, sve su oni opljačkali i zato je narod u Nemačkoj bio siromašan. Zato su ih obeležili žutim trakama i progonili

I naprednjacima su "žuti" krivi za sve, zato ih etiketiraju i progone.

Uzgred:

- broj "žutih" u apsu zbog navodnih krađa, posle sedam godina vlasti SNS je NUUULAAAA
- broj "žutih" lopova na vlasti je više nego značajan, Vesić ti vedri i oblači Beogradom a Siniša Mali je bio to isto a sada je ministar finansija.

Pogledaj malo ko je bio Siniša Mali od 2000.-te pa ponovi to što si rekao o lopovskim privatizacijama.

uzgred foru sa kamionom i razglasom krenuli prekjuče đilasovi puleni a ovo im je bio kusur

Poslednja izmena od moderatora:
Šta bi ti rekao neki Žitelj, ako ga ispitaš kako je živeo kroz dekade:

"Hebi ga, devedesetih nije bilo struje, kasnije se onako OK živelo, 500 evra, a danas posle zakona o smanjenju standarda imam 350 evra platu, hebiga."

Znači sve ti tačno izlažem, kako DS donosi prosperitet a SRS "nulu u obe ruke" kako kažemo mi arapi.

Poslednja izmena od moderatora:
Dokle će sendvičari da jedu sendviče, što ne pređu na pljeskavicu ili Karađorđevu šniclu?

ne da *******i , sendvic je njihov logo!!!

- - - - - - - - - -

Имаш ли ти бар 2 грама мозга??? Ја никада али НИКАДА нисам био за СНС - али НЕ ПОДНОСИМ ЛАЖИ без обзира од кога долазиле...

dje si u bosnjakčkoj telecoj glavurdi naso mozga?

Ta primedba "Ne volim SNS jer nije uhapsio DS" je stravično glupa.

Naime, jedini način da SNS ne bude na vlasti, je bilo glasanje za DS.

Dakle, vaša pritužba na SNS sastoji se od negacije alternative SNS.

Od kad je sveta i vijeka postojala je borba između sile mraka i bezumlja protiv sile svetlosti i dobrote , kratak sadržaj skoro svake bajke.

Poslednja izmena:

Back