Dokle ce EU da se mesa u unustasnje stvari Srbije ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti bi zabranio najstariju instituciju u Srbiji, koja postoji 1000 godina i bez koje se Srbi danas ne bi tim imenom zvali. Ili nisi Srbin ili si "konj".

Ja bi zabranio Pahimija i Amfilohija i fasiste u crkvi koji biju ljude po ulici i zabranio im da se ikada vise pojave u javnosti glupi bolesnici. A pedofila u zatvor naravno. Problem u crkvi kao i u celoj drzavi je sto dobri i pametni cute. Na zalost, za to cutanje smo svi veoma odgovorni.

Ja bi zabranio Pahimija i Amfilohija i fasiste u crkvi koji biju ljude po ulici i zabranio im da se ikada vise pojave u javnosti glupi bolesnici. A pedofila u zatvor naravno. Problem u crkvi kao i u celoj drzavi je sto dobri i pametni cute. Na zalost, za to cutanje smo svi veoma odgovorni.

ма ко теби даје право гееееејчино вооооојвођанска да вређаш.......смраде један педерски ! )"=($=)"$(/)="$(=)"$

:evil::evil:

Dziberko,ti za bolje i nisi od jaruge pune govana!
A to se zove seljana!

E znas sta, ja se ne stidim ni srpske budzine jaruge i podjednako bih mogla biti ponosna da hodam u srpskim opancima i gazim po govnima!!!

A ti bi trebao da se stidis sto si stavio u svoj avatar sliku KAUBOJA, pa se pitam da li si ti dete ili si mentalno zaostao ? Znas li ti uopste ko su bili kauboji ?
Ti stvarno mislis da su to bili HEROJI ? HA HA!

Stavio si sliku koloniste onih koji danas drze indijance kao gradjane treceg reda u rezervatima i koji ocekuju od njih da se odreknu svih prava kako bi legitimisali "americku vladavinu" nad njima.

I zato kauboju, opet ti kazem otkaci se srpskih jaruga i srpkinja i jasi malo po divljem zapadu!!!

A sad vam i vernici smetaju ?

I SPC bi da eliminisete iz zemlje Srbije, jer i ona podstice nacionalizam kako cuh u poslednje vreme od vasih srodnika, a LDP Ceda-narkos rece kako ce kad dodje na vlast da izvrsi LUSTRACIJU crkve.

Hvala bogu tebi je Pahomi bas po volji, verovatno ste zajedno i zastranili...:roll:

Ili Amfilohije, ili ovi fasisti koji sebe nazivaju hriscanima i cine svasta pod okriljem crkve? Crkva zasluzuje lustraciju vise nego prosveta ili bilo sta drugo :!:

Sve je jasno. Potpisivanjem sporazuma pre izbora, EU se na direktan nacin umesala u untrasnje stvari Srbije.
Па они су увек имали добру шаргарепу за српске магарце, и увек су им давали дозирано деа је грицну, па онда их опет врте на штапу неколко година до следећих избора, и тако, магарци су сретни, а шаргарепа читава.

Meni licno smeta vera jer je to obicno sujeverje, ali ipak postujem PRAVE vernike. Ti to nisi jer si puna mrznje. To nije ono sto hriscanstvo propoveda. A SPC bih zabranio dok za njih rade organizacije fasista poput "obraz" manijaka.

Vera nije sujeverje! Vera je vera! Tacno nisam dostojni vernik, ali se bar molim Bogu za spas mog naroda svako vece i uvek cu rado doci ovde da vas demantujem makar vi to shvatili i kao mrznju!!!

A za ovu sramnu recenicu da bi zabranio SPC i da za njih rade fasisti, to je sramno i necasno od tebe, to moze samo da izjavi neko ko prezire danas crkvu samo zato sto crkva pokusava da pomogne ovom narodu i odrzi ga na okupu, celovitu zemlju, sto vama vojvodjanskim autonomasima ocito smeta!!!

E znas sta, ja se ne stidim ni srpske budzine jaruge i podjednako bih mogla biti ponosna da hodam u srpskim opancima i gazim po govnima!!!

A ti bi trebao da se stidis sto si stavio u svoj avatar sliku KAUBOJA, pa se pitam da li si ti dete ili si mentalno zaostao ? Znas li ti uopste ko su bili kauboji ?
Ti stvarno mislis da su to bili HEROJI ? HA HA!

Stavio si sliku koloniste onih koji danas drze indijance kao gradjane treceg reda u rezervatima i koji ocekuju od njih da se odreknu svih prava kako bi legitimisali "americku vladavinu" nad njima.

I zato kauboju, opet ti kazem otkaci se srpskih jaruga i srpkinja i jasi malo po divljem zapadu!!!

Devojko,tebi treba jedna dobra srpska budza,vidim ja!To je resenje za sve tvoje probleme!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back