dokazivanje zenstvenosti ?

zvucacu prepotetno ali bas me briga
nisam bila u toj poziciji, jer mi uglavnom udvara posredno ili neposredno mnogo muskaraca i uvek sam mogla da biram, kad sam zelela, od kako sam usla u neke relativno samosvesne godine
u srednjoj skoli je bio jedan decko koji mi se svidjao, ali nije bilo nikakvog pristupa s njegove strane, a posto ja nikada prva ne prilazim nikom, onda se jednostavno nista nije ni desilo
najveci razlog za to je sto sam u dusi ipak jako stidljiva i sto nekako smatram da prvi korak ipak treba da nacini musko, da bih se osecala zenstveno
zenstveno se osecam oduvek, nemam neki pojam da mi je to vezano za odredjeno doba, ali od puberteta u svakom slucaju

Da bih uopste pocela da razmisljam u tom pravcu o muskarcu, mora da postoji neka interakcija, neki pogled, neka medjusobna hemija. Zato mi se nikada nije desilo da mi se svidja neko ko je prema meni ravnodusan. Svidjao mi se mnogo jedan koji je bio zainteresovan samo za seks, ali bila sam i ja, pa nisam "poludela", malo sam, eto, patila sto ga nemam celog i kad mi se hoce, ali takav je zivot.
To im ja pricam svo vreme..
Zena zavodi muskarac osvaja..ako ima interakcije ima I reakcije..ako ima reakcije nema histerije..
I tako..

Uh bre...meni ide na zivac flert u vazduhu, smara me i stvarno mi narusava dusevni mir...osecam se matoro, sebi izgledam matoro, mani me se covece...sve se preraste...makar sam ja prerasla i stvarno bih morala da skrenem pamecu pa da ganjam coveka koji je prema meni hladan. Sto je najsmesnije, sebe smatram zenstevnom osobom, makar prosecno ako ne i iznad toga ali slabo izvlacim tu zenstvenost iz muskog roda...sta se moze, razlicite percepcije iste stvari.

Back