kanarinka
Elita
- Poruka
- 16.443
Evo da vam se javim!Gotovo uz suze uspela sam da mi sudija pomeri prvo rociste za prekjuce!Samo rociste je bilo,cisto gubljenje vremena,pitala me je da li ostajem pri svom zahtevu,onda i advokata koji je postavljen po sluzbenoj duznosti da zastupa mog oca i pravnica iz CSR,sta oni imaju reci,njihovo je bilo:"Trazimo vestacenje,radi sigurnosti"I tako ja iz Suda pravac kod psihijatra koji mi je Sud dodelio da zakazem vestacenje!Odmah za danas mi je zakazala,recicete ekspresno,i jeste,jer vestacenje kosta 20 000 dinara,i to se daje na ruke lekarima!Ja sam mislila da je to neka drzavna taksa,koju je mozda ministarstvo za zdravstvo odredilo,jer mi je Dr.rekla da joj je zao kada joj dodju roditelji sa hendikepiranom decom,pa i oni moraju da plate!Uglavnom,em imam tesko bolesnog oca koji se jedva krece,placam mu negovateljicu da ga kupa i presvlaci pampers,em me i drzava kaznjava za moju muku!
Ali imam jednu "dobronamernu"prijateljicu koja mi kaze da je to tako i da se prilagodim,onako zlobnim tonom,pa me je utesila!
Ali najgore od svega sto ja zavrsih kod lekara na brzaka,a sudija je sledece rociste zakazala tek za kraj oktobra,jer se plasila da lekari nece stici ranije!
Opet ponavljam,u Nemackoj ni jedan evro nikome platila nisam,jer je njima bilo u cilju gde ce sa njim!
Ali imam jednu "dobronamernu"prijateljicu koja mi kaze da je to tako i da se prilagodim,onako zlobnim tonom,pa me je utesila!
Ali najgore od svega sto ja zavrsih kod lekara na brzaka,a sudija je sledece rociste zakazala tek za kraj oktobra,jer se plasila da lekari nece stici ranije!
Opet ponavljam,u Nemackoj ni jedan evro nikome platila nisam,jer je njima bilo u cilju gde ce sa njim!