Dokazi o ugroženosti Srba u Crnoj Gori!

Kakvu polemuiku?
Ja vidim samo tvoje psovke i vrijeđanja, pravi si četnik-intelektulac, to su ti argumenti! :hahaha::hahaha::hahaha:

А који су твоји аргументи ? И мислиш таквим рјечником и са пуно смајлија да се правиш паметан ? Далеко си одмакао од теме. Врати се на тему, ако што имаш још додати на њу. Ако мислиш да своје лично мишљење стављаш као необориву чињеницу, а да туђ став стављаш у пежоративан контекст само зато што је супротан, ти имаш духовне амове, које свјесно нећеш да скинеш. Твоја мржња је оно што вријеђа, она мржња које ти нијеси свјестан, а исијаваш је около. Имаш ли још шта да кажеш на тему коју си начео, или ћеш да је гасиш, па почни неки сличан залудни посао поново ?

Đe si vidio tu mržnju, daj citiraj me?

Било која тема коју си начео, с намјером да доказујеш недоказиво, а које су, као случајно стављене с намјером да покушају да докажу да Црногорци нијесу Срби, што је само по себи говор мржње. Зашто не пишеш ћирилицом, ако си православни национални Црногорац ? Смета ти што је редакција оног вељесрбског Ћопа из Тршића ?

Било која тема коју си начео, с намјером да доказујеш недоказиво, а које су, као случајно стављене с намјером да покушају да докажу да Црногорци нијесу Срби,

hahahaha

Pa zar nije fašizam negiranje jednog naroda - crnogorskog? pa ti je si fašista deklarisani četnik.

Slušaj muziklu da se smiriš.

hahahaha

Pa zar nije fašizam negiranje jednog naroda - crnogorskog? pa ti je si fašista deklarisani četnik.

Slušaj muziklu da se smiriš.

Није фашизам негирање нечега што је идеолошка конструкција. Уосталом, фашистичка обиљежја има данашња власт у дичном ти Монтенегру са прогањањем свега србског и православног. Имате и фирера, као и фашистички подмладак : Мило Југенд (Млади ДПС, СДП, ГЛИБерали и остали). Ако је Шабан Бајрамовић (чијих сте 20.000 сународника у Црној Гори преко ноћи уз помоћ полицијских пендрека и бомби "превели" у Црногорце) нека врста алузије на тзв. "циганштину" Срба свугдје, па и у Црној Гори, онда си ти и теби слични расисти. Оснујте црногорски Кју Клукс Клан у вашем дукљанском гњијезду (гнијезду гњида) Цетињу. Из уста ваших дичних Црногораца сам својим ушима чуо да смо ми, Срби из Црне Горе и Цигани, једини који се у Црној Гори "србе" и "посрбљују". Ако то није фашизам и расизам најгоре могуће врсте, онда не знам што је. Уосталом, Шабан у међународним музичким круговима, утицајним у свом домену, важи за легенду етно и џез музике. Ти урлај до изнемоглости:"Краљ Никола на умору". То ти је и алфа и омега свег твог "националног". Збиља си биједан.

Тај твој "Шок", што на Албанском значи пријатељ је за своје ставове против Србије и Срба, лажне нормално је добио стан од РТЦГ, пре референдума!

Да ти кажем нешто дукљанин (то је иначе порекло старе Србије) ти волиш Црну Гору од јуче и меришна начин ко више мрзи Србе тај више воли Монтенегро! Зар не мислиш да је то мало болесно!

Могу ти гарантовати да већина на овим форумима и у Црној Гори, воли више и здравије Црну Гору него такви ликови који вероватно имају неко патолошко обољење! Да ли је комплекс ниже вредности или нешто слично, незнам али постоје стручњаци!:cool:

Није фашизам негирање нечега што је идеолошка конструкција. Уосталом, фашистичка обиљежја има данашња власт у дичном ти Монтенегру са прогањањем свега србског и православног. Имате и фирера, као и фашистички подмладак : Мило Југенд (Млади ДПС, СДП, ГЛИБерали и остали). Ако је Шабан Бајрамовић (чијих сте 20.000 сународника у Црној Гори преко ноћи уз помоћ полицијских пендрека и бомби "превели" у Црногорце) нека врста алузије на тзв. "циганштину" Срба свугдје, па и у Црној Гори, онда си ти и теби слични расисти. Оснујте црногорски Кју Клукс Клан у вашем дукљанском гњијезду (гнијезду гњида) Цетињу. Из уста ваших дичних Црногораца сам својим ушима чуо да смо ми, Срби из Црне Горе и Цигани, једини који се у Црној Гори "србе" и "посрбљују". Ако то није фашизам и расизам најгоре могуће врсте, онда не знам што је. Уосталом, Шабан у међународним музичким круговима, утицајним у свом домену, важи за легенду етно и џез музике. Ти урлај до изнемоглости:"Краљ Никола на умору". То ти је и алфа и омега свег твог "националног". Збиља си биједан.

Иако си потпуно у праву :ok:и апсолутно се слажемо:klap: све је узалуд!
Све ми је јасно али зашто се толико плаше Србије и Срба?:dontunderstand:

Иако си потпуно у праву :ok:и апсолутно се слажемо:klap: све је узалуд!
Све ми је јасно али зашто се толико плаше Србије и Срба?:dontunderstand:

Из истих разлога из којих и сви бивши Срби: Хрвати, Бошњаци (бивши Титови Муслимани, једини у свијету који су узимали религиозну као националну одредницу), Македонци... Знаш како је... Треба да се почне из почетка, па све трагове ранијег идентитета треба брисати на све начине, што је само по себи бесмислица. Идеолошке нације. Замисли тај идиотизам. То је бајка о царевом новом одијелу одјевена у хорор идеолошко рухо. И доказ колико су дно такви типови.

Poslednja izmena:
П.С. А у позадини Јеврем Брковић будно прати шта се ради. Толико мржње и отрова у једном човјеку, да је просто биолошки феномен да од свог отрова није одавно отишао у вјечна дукљанска ловишта, да са другом Старим штипка младе партизанке.

Ustav knjaževine Crne Gore iz 1905. godine.
Član 40. govori o crkvi.

Ево, поновићу по ко зна који пут : Тај устав може да донесе не знам какве одлуке, али је чињеница да се ни Никола, ни Валтазар Богишић не питају за аутокефалност било какве Цркве, јер немају везе са канонским правом. То што је Ниџо самовољно (аутокефално) одлучио да и Црква буде под његовом личним паском и надзором, је ствар његове диктаторске природе и незнања, што исто важи и за Богишића. Био је бриљантан правник, али није имао благог појма о црквеном, или канонском праву. Иначе, и Митрофан Бан и Гаврило Дожић су све своје снаге уложили да се Црква у Црној Гори споји да својом Мајком и матицом Црквом у Србији. Осим тога, и Валтазар Богишић је био Србин, на твоју жалост. Додуше, католик, али му то није засметало да буде Србенда и по.

Добра је слика ових тзв. Ловћенских стража. На слици су 3 Циганина, 1 Шиптар и 1 наш несој.Овај с брадом. Све љути Црногорци. Црногорци свих земаља и националности, уједините се !!! :hahaha::hahaha::hahaha: !!!
Ta je fotka napravljena za potrebe srpske propagande.

Из истих разлога из којих и сви бивши Срби:

Kad je pocela propaganda da su svi ljudi Srbi? 1825. sami Srbi nijesu tako mislili.
Zašto Matica Srpska 1825. ne zna da postoje Srbi u Crnoj Gori?

ljetopis_matice_srpske.gif

П.С. А у позадини Јеврем Брковић будно прати шта се ради. Толико мржње и отрова у једном човјеку, да је просто биолошки феномен да од свог отрова није одавно отишао у вјечна дукљанска ловишта, да са другом Старим штипка младе партизанке.

evo ti ga jevrem u nacionalnoj uniformi

Ta je fotka napravljena za potrebe srpske propagande.

Kad je pocela propaganda da su svi ljudi Srbi? 1825. sami Srbi nijesu tako mislili.
Zašto Matica Srpska 1825. ne zna da postoje Srbi u Crnoj Gori?

ljetopis_matice_srpske.gif

За потребе српске пропаганде ? Значи, ДАНУ, ЦКЛ и сличне гадости су смишљене са двоструким циљем : Да стварно утврђују Србство у Црној Гори (тајно), и да се праве теорије (потпуно шизофрене) о српској окупацији Црне Горе и аутохтоности Црногораца и њиховој повезаности (крвној и судбинској) са Хрватима (јавно и због новина:hahaha:). :per: Баш си злочест. :per: :hahaha::hahaha::hahaha: !!! И шта тај факсимил доказује ? Баш ништа. Осим што по ко зна који пут читам личне произвољне конструкције и теорије једног историјски недоученог и на интернет навученог типа. Да ли знаш да читаш црквенословенску/славјаносербску азбуку ? Нигдје овдје не видим да пише да Црногорци нијесу Срби. Осим тога, да те као националног Црногорца питам :
1. Зашто су ти браћа Шиптари, Цигани, усташе и балије ?
2. Зашто као национални Црногорац пишеш латиницом Гајеве редакције (хрватица), а не ћирилицом Вукове редакције, као што пишу национални Црногорци ?
3. Да нијеси можда један од оних који барјаче хрватском шаховницом на Цетињу ?
4. Зашто мрзиш Србе, а то радиш, пишеш, мислиш и радиш на српском ?

Back