Северњак
Obećava
- Poruka
- 58
Plašim se da nemaš kapaciteta za nešto jače od YT. Zato.
Више него јадна провокација. Не бој се ти за мене. Ако имаш докумената, аргумената за полемику, само изволи. Увијек сам спреман.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Plašim se da nemaš kapaciteta za nešto jače od YT. Zato.
Више него јадна провокација. Не бој се ти за мене. Ако имаш докумената, аргумената за полемику, само изволи. Увијек сам спреман.
Kakvu polemuiku?
Ja vidim samo tvoje psovke i vrijeđanja, pravi si četnik-intelektulac, to su ti argumenti!![]()
Đe si vidio tu mržnju, daj citiraj me?
Било која тема коју си начео, с намјером да доказујеш недоказиво, а које су, као случајно стављене с намјером да покушају да докажу да Црногорци нијесу Срби,
hahahaha
Pa zar nije fašizam negiranje jednog naroda - crnogorskog? pa ti je si fašista deklarisani četnik.
Slušaj muziklu da se smiriš.
Dokazi o ugroženosti Srba u Crnoj Gori!
http://ugrozenisrbinucrnojgori.wordpress.com/
.
Није фашизам негирање нечега што је идеолошка конструкција. Уосталом, фашистичка обиљежја има данашња власт у дичном ти Монтенегру са прогањањем свега србског и православног. Имате и фирера, као и фашистички подмладак : Мило Југенд (Млади ДПС, СДП, ГЛИБерали и остали). Ако је Шабан Бајрамовић (чијих сте 20.000 сународника у Црној Гори преко ноћи уз помоћ полицијских пендрека и бомби "превели" у Црногорце) нека врста алузије на тзв. "циганштину" Срба свугдје, па и у Црној Гори, онда си ти и теби слични расисти. Оснујте црногорски Кју Клукс Клан у вашем дукљанском гњијезду (гнијезду гњида) Цетињу. Из уста ваших дичних Црногораца сам својим ушима чуо да смо ми, Срби из Црне Горе и Цигани, једини који се у Црној Гори "србе" и "посрбљују". Ако то није фашизам и расизам најгоре могуће врсте, онда не знам што је. Уосталом, Шабан у међународним музичким круговима, утицајним у свом домену, важи за легенду етно и џез музике. Ти урлај до изнемоглости:"Краљ Никола на умору". То ти је и алфа и омега свег твог "националног". Збиља си биједан.
evo ti mrznje prema srbima,ovoi su dicne levcenske straze ako oces i imena da stavim,junacki crnogorciĐe si vidio tu mržnju, daj citiraj me?
Иако си потпуно у правуи апсолутно се слажемо
све је узалуд!
Све ми је јасно али зашто се толико плаше Србије и Срба?![]()
Ta je fotka napravljena za potrebe srpske propagande.Добра је слика ових тзв. Ловћенских стража. На слици су 3 Циганина, 1 Шиптар и 1 наш несој.Овај с брадом. Све љути Црногорци. Црногорци свих земаља и националности, уједините се !!!!!!
Из истих разлога из којих и сви бивши Срби:
П.С. А у позадини Јеврем Брковић будно прати шта се ради. Толико мржње и отрова у једном човјеку, да је просто биолошки феномен да од свог отрова није одавно отишао у вјечна дукљанска ловишта, да са другом Старим штипка младе партизанке.
Ta je fotka napravljena za potrebe srpske propagande.
Kad je pocela propaganda da su svi ljudi Srbi? 1825. sami Srbi nijesu tako mislili.
Zašto Matica Srpska 1825. ne zna da postoje Srbi u Crnoj Gori?
![]()
Ta je fotka napravljena za potrebe srpske propagande.
Kad je pocela propaganda da su svi ljudi Srbi? 1825. sami Srbi nijesu tako mislili.
Zašto Matica Srpska 1825. ne zna da postoje Srbi u Crnoj Gori?
![]()
Pa ti samo što ne eksplodiraš od mržnje. Smiješan si. Napiši listu naroda koje najviše mrziš. Hoću redoslijed.