LazaB
Iskusan
- Poruka
- 6.592
Stalno nailazim na ljude koji govore kako Jevreji drze sve, banke, vlade, predsednike itd. zanima me odakle im ta glupost ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stalno nailazim na ljude koji govore kako Jevreji drze sve, banke, vlade, predsednike itd. zanima me odakle im ta glupost ?
Trazim neke dokaze![]()
Moraš malo više znati. Evo ti malo tvrdnji pa ih uzmu kao argumente.
Oko 85% američkog kapitala u USA drže Jevreji.
Oko 90% RTV, novina urednika ... u USA drže Jevreji.
Svaka američka vlast mora raditi to što šefovi kapitala kažu a to su Jevreji.
Zato je Izrael jedina zemlja na svijetu koja radi šta hoće i niko jij ništa ne smije.
Imas neke dokaze za te tvrdnje, ozbiljno me zanima![]()
Dokaze!!!!!!!
Vikipedija to ne piše!!! ha ha
Naravno da se mnogi Jevreji trude da te dokaze sakriju ali to svaki ozbiljniji Amerikanac zna.
evo malo čitaj
http://www.ivonazivkovic.net/AMERIKA CIONISTICKI SLUGA.htm
Moraš malo više znati. Evo ti malo tvrdnji pa ih uzmu kao argumente.
Oko 85% američkog kapitala u USA drže Jevreji.
Oko 90% RTV, novina urednika ... u USA drže Jevreji.
Svaka američka vlast mora raditi to što šefovi kapitala kažu a to su Jevreji.
Zato je Izrael jedina zemlja na svijetu koja radi šta hoće i niko jij ništa ne smije.
Mi smo učili u Titovim školama, nekada davno, da je u Aušvicu ubijeno 4,5 miliona ljudi (uglavnom Jevreja). Sada se govori o 1,1 milion. To je najveće umanjivanje žrtava u istoriji čovečanstva. Objasnio sam lepo u postu gore. Treba pitati Poljake (ili one što su im to naložili) zašto su to uradili, a ne nas zašto smo sve to primetili i postavljamo pitanja zašto se broj žrtava umanjuje...
Ovo nije odgovor na moje pitanje zašto je broj ubijenih u Aušvicu smanjen za skoro 3,5 miliona.
Ovo nije odgovor na moje pitanje zašto je broj ubijenih u Aušvicu smanjen za skoro 3,5 miliona.
Broj je smanjen zbog novijih i boljih istrazivanja,, Sovjeti su prvi dosli na brojku od 4 miliona u koju su mnogi ozbiljni istoricari sumnjali od pocetka , prvi put je brojka od 4 miliona objavljena 1946 , pre nego sto su postojale pouzdanije procene, svi se slazu uglavnom da je to bila Sovjetska propaganda.
Poljski istoricar Franciszek Piper, je 1980 prikupio svu dostupnu dokumentaciju o broju ljudi koji su poslati u Ausvic, a onda je oduzeo broj onih koji su pobegli, pusteni itd.
Deportees to Auschwitz: 1,300,000
Transfers: -212,820
Released prisoners: -1,500
Escapees: -500
Liberated Prisoners: -8,000
----------
Total Dead: 1,077,180
a koji je cilj bio sovjetima za takvu propagndu ?
da sakriju svoje pogrome ?