Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
nikad je nisu uhvatili kod jednih se vracala nekoliko puta svo meso im je odnela ...a ja sve bacila + ne smem da kazem komsijama da imam macu mesokradicu
tehnicki je neizvodljivo...kako je bila smesna vuce onu sniclu po zemlji i pravo meni pred noge
- - - - - - - - - -
citala ja davno da je neka zena prezivela opsadu grada u rusiji tako sto je macka isla kod nemaca i krala hranu za nju ...mislila nema sanse da to zivotinja uradi sad verujem...pas se mozda i moze dresirati ali nesto ne verujem da bi meso delio sa ljudima
macke valjda ne mogu da se dresiraju donose samo ono sto one procene da treba...he,he mojoj mami donela misa u krevet jedva joj ga otesmo a ne jede ih...siroti mis crko od stresa a nije ga ni gricnula
macke valjda ne mogu da se dresiraju donose samo ono sto one procene da treba...he,he mojoj mami donela misa u krevet jedva joj ga otesmo a ne jede ih...siroti mis crko od stresa a nije ga ni gricnula