Dokazani srpski neprijatelj Havijer Solana traži da glasamo za Demokratsku Stranku

Hvala Rusijo.Thanx for nuthin'.

Zahvali se EU sto nas je bombardovala (izvrsila agresiju) i sto priznaje odcepljenje Kosmeta. Ako ti je malo, posalji pismo EU da licno tvoju kucu malo bombarduju i da ti oduzmu 15% te iste kuce pa posle jos vise galami EU EU EU, HOCU U EU. ONI SU MOJI PRIJATELJI. ONI MI ZELE DOBRO :lol:

I naravno .. hvala Rusiji za cvrst stav po pitanju ne priznavanja oddidanja naseg KOsmeta i naravno, sto nas nikad nije bombardovala.

E moj, licemeru...

Kao misitar spoljnih poslova EU logicno je da Solana pozove gradjane prijateljske Srbije da glasaju za napredne proevropske stranke :P

E sad sto je taj Solana bio civilni sef NATOa dok nas je ovaj bombardovao... ***... sta ciniti. Ali nema brige, zaboravice to Srbi kad tad. Kao sto su zaboravili kako su se uvlacili Titu u dupe, i kako su svi bili za Slobu pa posle protiv Slobe. Kako je zaboravljeno postenje Miskovica i Mirka Marijanovica... Sve se zaboravlja kad treba. :P

Zahvali se EU sto nas je bombardovala (izvrsila agresiju) i sto priznaje odcepljenje Kosmeta. Ako ti je malo, posalji pismo EU da licno tvoju kucu malo bombarduju i da ti oduzmu 15% te iste kuce pa posle jos vise galami EU EU EU, HOCU U EU. ONI SU MOJI PRIJATELJI. ONI MI ZELE DOBRO :lol:

I naravno .. hvala Rusiji za cvrst stav po pitanju ne priznavanja oddidanja naseg KOsmeta i naravno, sto nas nikad nije bombardovala.

E moj, licemeru...

ne ulazi to u njegov maleni mozak...

Vi praziluk-patrijote, vidim ja, znate samo da vredjate i da lupetate nebuloze po forumima...suvise ste velike kukavice i jajare da bi ZAISTA otisli , na primer, do Gracanice i pomogli tamosnjim Srbima.Sramota da vas bude.

Haha ,,, po pogledaj se sta pises. Ti vredjas i lepis nazive stalno. Kakav licemer ...
Eh ti ces nekom da kazes da ne sme da ide do Gracanice i da je jajara... hehe .. jao kad izdajnici mere patriotizam... pobrkao si loncice sinak :lol:

Usput praziluk je ukusan i zdrav... belo-sengenski demokrato :lol:

Haha ,,, po pogledaj se sta pises. Ti vredjas i lepis nazive stalno. Kakv licemer
Eh ti ces nekom da kazes d ne sme da ide do Gracanice i da je jajara... hehe .. jao kad izdajnici mere patriotizam... pobrkao si loncice sinak :lol:

А пусти га... Видиш да је интелектуално растерећен...

Haha ,,, po pogledaj se sta pises. Ti vredjas i lepis nazive stalno. Kakv licemer
Eh ti ces nekom da kazes d ne sme da ide do Gracanice i da je jajara... hehe .. jao kad izdajnici mere patriotizam... pobrkao si loncice sinak :lol:

I verovatno radi za nekog bivšeg ili sadašnjeg ministra...pa pošto je dobro plaćen trubi na sav glas kako su pošteni i odgovorni...kad ih niko ne kontroliše,niti trpa u aps.

"Srbi da izaberu duboke veze sa EU"
10. mart 2008. | 09:41 -> 11:13 | Izvor: FoNet, Beta, Tanjug
Brisel -- Havijer Solana izjavio da se nada da će se narod Srbije na predstojećim izborima opredeliti za "duboku i solidnu vezu" s EU.

Skoro identičnu izjavu dao je i šef diplomatije Slovenije Dimitrij Rupel, čija zemlja predsedava Uniji, navodeći da se EU nada pobedi proevropskih snaga na vanrednim parlamentarnim izborima u Srbiji.

"Sada kada predstoje izbori, nadamo se će proevropske snage pobediti", rekao je Rupel novinarima po dolasku u Brisel, a prenele su agencije

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=03&dd=10&nav_category=11&nav_id=288464

-----------

oni koji su nas bombardovali ,davili sankcijama, oteli nam zemlju, proterali nam narod - traze od nas da i dalje radimo u korist sopstvene stete i da biramo one uz ciju pomoc su nam rasturili zemlju...
Ма човек није могао гору кампању демократама да уради..

Back