Dokaz ljubavi ili lozinke na izvolt'e

Pretpostavimo da ste upoznali nekoga za koga ste sigurni da zelite da ga zadrzite do kraja vremena koja je svrha imati drugu privatnost? Medjutim, istina je malo drugacija, ne znate da li nekoga zelite da zadrzite i postavite se isticanjem potrebe za , kako neko rece, svojom "privatnoscu" i sta se desi? Onda i on ili ona ima svoju "privatnost" i kako to moze da zavrsi? Pukne onaj ciji je ego veci, ko je ljubomorniji ili kome je vise stalo. Sad slobodno zivi sa svojom privatnom prepiskom. Da li su "privatnici" shvatili poentu? Nisu, ali je shvate kada dodju u slicnu situaciju. Privatni i intimni zivot dele samo dvoje, vise "privatluka" je previse.
Da sam zlurad, ovo bih komentarisao mnogo tuznije, ali pokusavam da uticem na mlade i one koji se nisu snasli da promene nauceni los odnos prema partnerima i buducim partnerima, pa i bivsim partnerima, jer sve pocinje na samom pocetku. Naravno, usputnim vezama se ne daju lozinke, ali necemu sto zelis i ocekujes da traje ne mozes da odredjujes pravila unapred.

Мудро, али ни љубомора није потребна. Та жеља за контролом и влашћу над другим. Блааах, безвезе.

Pretpostavimo da ste upoznali nekoga za koga ste sigurni da zelite da ga zadrzite do kraja vremena. Koja je svrha imati drugu privatnost? Medjutim, istina je malo drugacija, ne znate da li nekoga zelite da zadrzite i postavite se isticanjem potrebe za , kako neko rece, svojom "privatnoscu" i sta se desi? Onda i on ili ona ima svoju "privatnost" i kako to moze da zavrsi? Pukne onaj ciji je ego veci, ko je ljubomorniji ili kome je vise stalo. Sad slobodno zivi sa svojom privatnom prepiskom. Da li su "privatnici" shvatili poentu? Nisu, ali je shvate kada dodju u slicnu situaciju. Privatni i intimni zivot dele samo dvoje, vise "privatluka" je previse.
Da sam zlurad, ovo bih komentarisao mnogo tuznije, ali pokusavam da uticem na mlade i one koji se nisu snasli da promene nauceni los odnos prema partnerima i buducim partnerima, pa i bivsim partnerima, jer sve pocinje na samom pocetku. Naravno, usputnim vezama se ne daju lozinke, ali necemu sto zelis i ocekujes da traje ne mozes da odredjujes pravila unapred.
Pa nije ta "druga privatnost" neki paralelni ili dvostruki život koji je siguran uvod u telenovelu.
Da li ti recimo prisluškuješ razgovor koji tvoja partnerka vodi sa svojom majkom, sestrom, prijateljicom...? Verovatno ne.

Činjenica je da je popularno "kuckanje" danas u velikom procentu zamenilo neku uživo formu druženja, komunikacije...Koliko je to loše ili nije, to je druga tema, ali veza sa ovim je upravo ta, da sad mnoge od tih "razgovora" vodimo sa nama dragim i bliskim osobama i u ovoj net formi kojekakvih vajbera, fejsbuka i sl.
I tu postoje te famozne šifre i to je to. Ništa posebno, ništa naročito dramatično, intrigantno, obavijeno velom tajne....Polazim od sebe, naravno.

Uostalom, nije li još veće poverenje kada niti jednog trenutka ne posumnjaš u sadržaj "sakriven" iza partnerovih lozinki?

Iskreno, ne bih voleo da moja voljena osoba ima uvid u to sta ja kada i sa kime kuckam. Nije da ja radim nesto iza ledja, nemam potrebe za time.
Ja ne zelim da znam sta moja voljena osoba prica sa njenim prijateljicama, roditeljima ili kime vec, njihova stvar, dokle god to ne ugrozava mene, nasu vezu i sl.

Primera radi, ja bih krio svoje pisanje na Forumu, zato sto ovde sam izbacio milion razlicitih stavova, o milion razliitih tema, neki su bili glupi, uvredljivi, neki napisani u losem raspolozenju, neki mozda malo bezobrazni :per:, da sve to objasnjavam, da se pravdam i stavljam u kontekst, ne mogu.
Ne verujem da sam ikada uradio nesto nepropisno, neprimerno i sl.

Pa nije ta "druga privatnost" neki paralelni ili dvostruki život koji je siguran uvod u telenovelu.
Da li ti recimo prisluškuješ razgovor koji tvoja partnerka vodi sa svojom majkom, sestrom, prijateljicom...? Verovatno ne.

Činjenica je da je popularno "kuckanje" danas u velikom procentu zamenilo neku uživo formu druženja, komunikacije...Koliko je to loše ili nije, to je druga tema, ali veza sa ovim je upravo ta, da sad mnoge od tih "razgovora" vodimo sa nama dragim i bliskim osobama i u ovoj net formi kojekakvih vajbera, fejsbuka i sl.
I tu postoje te famozne šifre i to je to. Ništa posebno, ništa naročito dramatično, intrigantno, obavijeno velom tajne....Polazim od sebe, naravno.

Uostalom, nije li još veće poverenje kada niti jednog trenutka ne posumnjaš u sadržaj "sakriven" iza partnerovih lozinki?

Lepo si posla od sebe i najbolje da se tu zadrzis, jer onaj s kim ti budes delila krevet nece imati mira od tvog poverenja. Bajku mozes samo da zamislis, ali stvarnost je nesto drugo.
Ne mora da se radi o nepoverenju, ali zene su radoznala bica i ako ne bi zavirila u tudju prepisku sama sebi bi odgrizla prstic, a to znaci poci od sebe. Dok ti nije stalo do nekoga, jedva, ali bi mogla da svaris zakljucavanje, ali jednom kada se zaljubis bajci o poverenju je kraj.

Back