Dokaz kako radi SNS mašinerija!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Olovka na dan izbora? Pogleda se ko šta nudi i izabere se. Mozak bi trebao da bude uključen, nemoj ko neki da pišeš gla belom, z'inat nego mudro.

Ja olovku,ti olovku,a 700.000 članova koji su se prodali za ulje,šećer,brašno i posao ćate u nekom JP protiv nas.Plus,tih 700.000 ima zadatak da sakupi kapilarne glasove,i tih 700.000 imaju porodice. Računaj da oko 2 miliona prodatih (poturica) stoji protiv nas.

- - - - - - - - - -

ovo je toliko glupo da mislim da to pisu upravo DS botovi kako bi izmisljali da postoje SNS botovi pa da posle kaze evo vidite SNS botove

a svako ko ima gram mozga zna da bi i SNS botovi bili bar malo perfidniji :mrgreen:

jer je ovo bas debilizam ovako srociti recenicu kao u fazonu:"Nas drug Tito...."

ne mogu da verujem da postoji bas takav stepen ludila u Srbiji

Kada je voditeljka Pinka na Pinkovom drnevniku počela rečenicu sa,parafraziram : "Samo jedan čovek sme da uđe tamo gde su poplave.Samo On.Samo najhrabriji među nama.Samo Aleksandar Vučić" ,ja sam bio šokiran i pitao se gde mi to živimo.Nakon toga me nije čudila otvorena glupost i bahatost SNS-a.Ti očekuješ perfidnost od ovih?

Ili se namerno praviš tupava,ili ne stojiš baš najbolje sa IQ

Blic do samo pre 2 god. bio uglavnom pun DS komentatora sada SNS. I to se bas primeti +botovi

Лако је ЦНН'у ..

Са једне стране Амеиканци .. са друге Камбоџа Вијетнам Ирак Иран Авганистан Сирија Либија Србија ...

само бацај бомбе .. Американци добри ... остали лоши

Ајде сада радничка класо Америке на Концерт Бруса спрингстина и певајмо БОРН ИН УСА ....

За коју декаду напалтижемо концерт па це

Камбоџа Вијетнам Ирак Иран Авганистан Сирија Либија Србија

певати БОРН ИН УСА БОРН ИН УСА БОРН ИН УСА БОРН ИН УСА БОРН ИН УСА БОРН ИН УСА

Ja olovku,ti olovku,a 700.000 članova koji su se prodali za ulje,šećer,brašno i posao ćate u nekom JP protiv nas.Plus,tih 700.000 ima zadatak da sakupi kapilarne glasove,i tih 700.000 imaju porodice. Računaj da oko 2 miliona prodatih (poturica) stoji protiv nas.

- - - - - - - - - -

Kada je voditeljka Pinka na Pinkovom drnevniku počela rečenicu sa,parafraziram : "Samo jedan čovek sme da uđe tamo gde su poplave.Samo On.Samo najhrabriji među nama.Samo Aleksandar Vučić" ,ja sam bio šokiran i pitao se gde mi to živimo.Nakon toga me nije čudila otvorena glupost i bahatost SNS-a.Ti očekuješ perfidnost od ovih?

Na predsedničke izbore izašlo je 54,36 odsto ili 3.655.365 građana.

Aleksandar Vučić je osvojio 55,08 odsto ili 2.012.788
, Vojislav Šešelj sa 4,48 odsto ili 163.802 glasa,

to je 2.176.590

Saša Janković sa 16,36 odsto ili 597.728 glasova,
Luka Maksimović (Ljubiša Preletačević Beli) sa 9,43 odsto ili 344.498 glasova.
Vuk Jeremić sa 5,66 odsto ili 206.576 glasova,
Boško Obradović sa 2,29 odsto (83.523 glasa)
Saša Radulović sa 1,41 odsto ili 51.551 glas.
Milan Stamatović osvojio je 1,15 odsto ili 42.193 glasa
Nenad Čanak sa 1,12 odsto ili 41.070 glasova,
Aleksandar Popović sa 1,04 odsto (38.167)
Miroslav Parović sa 0,32 odsto odnosno 11.540 glasova.

1.415.846

Izlaznost je bila 54.36%. Ništa nije nemoguće ali mozga nema.

- - - - - - - - - -

Ja ne gledam nijednu emisiju duze od 2 minute , "negledljivo je" i Hepi,i Pink i N1

gledam samo Balkan Info:zcepanje:

ne pravim se luda samo ne zelim da verujem da se to zaista desava

Kako da ih sprečimo da rade to što rade?Evo Andrej je u NS-u oteo više ugostiteljskih objekata i preave vlasnike najurio.Ma koliko novca imali ti vlasnici,nisu mogli ništa protiv "države" ,a ne smeju ni u Strazbur...Mislim,mogu da odu,ali ostadoše im deca bez prstića onda...

Mađar u Subotici ne da svoj lokal, al' zato hrabre NS Srbende sve dali?!

Ali nije mi jasna ta njegova opsesija restoranima i ugostiteljskim objektima. Mada, kažu ljudi šta gladan kupac napravi, to se nikad ne zasiti...

Mađar u Subotici ne da svoj lokal, al' zato hrabre NS Srbende sve dali?!

Ali nije mi jasna ta njegova opsesija restoranima i ugostiteljskim objektima. Mada, kažu ljudi šta gladan kupac napravi, to se nikad ne zasiti...

Ebiga,Đarma iz subotice je imao zaleđinu i podršku matične države.Ko će Srbe da brani.Priča se i da ih je ucenjivao nekim starim dosijeima iz fioka (ono,odakle im početni kapital itd.)...A što se tiče ugostiteljskih objekata,sve koje je preuzeo su dobro poslovali pre njega.Nije uzimao bilo šta

Preko ugovora za izgradnju Koridora 10 građani platili i 133 službena automobila
Za poslove izgradnje autoputa na Koridoru 10 za poslednjih sedam godina, bez posebnog javnog tenedera, prema istraživanju Insajdera, nabavljena su čak 133 službena automobila. Nabavka tih vozila bila je deo uslova tenderske dokumentacije, a zatim i ugovora koji su Koridori Srbije kao investitor potpisali sa kompanijama koje su dobile posao izgradnje autoputa. Prema ugovoru, ta vozila po završenom poslu postaju vlasništvo Koridora Srbije. To znači da je cena tih automobila ušla u ukupnu cenu izgradnje autoputa, a sve to na kraju su platili građani Srbije. U ovom državnom preduzeću tvrde da su takvi uslovi deo uobičajene prakse kada je reč o međunarodnim ugovorima.
https://insajder.net/sr/sajt/tema/1...građani-platili-i-133-službena-automobila.htm

Huawei zna sve o kamerama u Beogradu – i nije im teško da to i kažu!

_6u5ZPGw

EDIT (30. mart 2019, 9:29h): Nedugo nakon što je objavljen ovaj tekst, studija slučaja o kamerama za video nadzor u Beogradu je uklonjena sa zvaničnog sajta kompanije Huawei. Na sledećem linku možete da pristupite arhiviranoj verziji studije slučaja: https://archive.li/pZ9HO.

Kamere nove generacije za video nadzor u Beogradu već su postavljene, navodi se u studiji slučaja objavljenoj na zvaničnom veb sajtu kompanije Huawei.

Za razliku od Ministarstva unutrašnjih poslova čiji su predstavnici davali nejasne i protivrečne izjave, da bi konačno odbili zahtev SHARE Fondacije za pristup informacijama od javnog značaja, kompanija Huawei na svom sajtu objavila je studiju slučaja sa detaljnim informacijama o postavljanju kamera za video nadzor u Beogradu i saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Studija predstavlja iscrpan opis saradnje kompanije Huawei i MUP-a koji u znatnoj meri protivreči informacijama dobijenim od Ministarstva unutrašnjih poslova.

Na početku, Huawei navodi da je zahvaljujući naprednoj tehnologiji video nadzora, za samo tri dana nakon dobijanja slike osumnjičenog od MUP RS, uhapšeno lice koje je pobeglo u Kinu nakon što je 2015. godine izazvalo saobraćajni udes sa smrtnim ishodom, koji je u srpskoj javnosti poznatiji kao “slučaj Kantrimen”. Zahvaljujući ovom ekspresnom hapšenju, Ministarstvo je pristupilo saradnji sa kompanijom Huawei kroz projekat “Sigurno društvo”, sa ciljem uvođenja sistema naprednog video nadzora u Srbiju. Dalje, kompanija navodi da je Ministarstvu unutrašnjih poslova ponudila inteligentne sisteme video nadzora (IVS), sisteme inteligentnog transporta (ITS), unapređenu 4G mrežu (eLTE broadband trunking technology), unifikovane data centre i povezane komandne centre. Dodaje se i da je prvobitno instalirano 9 test kamera na pet lokacija, uključujući sedište Ministarstva unutrašnjih poslova, sportsku arenu, tržni centar i policijsku stanicu. Huawei navodi da su u test fazi kamere uspešno obavile više funkcija, između ostalih preuzimanje video snimaka, njihovo kompresovanje, automatsko prepoznavanje registracionih tablica, analizu ponašanja, prepoznavanje lica, kao i dijagnostiku kvaliteta zvuka. Nakon uspešne test faze, pristupilo se zaključivanju Sporazuma o strateškom partnerstvu 2017. godine.

U prvoj fazi projekta, instalirano je 100 video kamera visoke definicije na više od 60 ključnih lokacija, te su renovirani komandni i data centar u Beogradu, navodi se u studiji kompanije Huawei. Takođe, korišćen je veliki broj naprednih tehnologija i proizvoda, uključujući infracrveno prepoznavanje registarskih tablica, 4K video rešenja, H.265 HD kodiranje, cluster umrežavanje zasnovano na klaudu i SafeVideo, kako bi se osigurala sigurnost podataka i virtuelni sistemi kontrolnih tačaka.

Treba istaći i da Huawei navodi da se video materijali i dobijeni podaci čuvaju na naprednom uređaju kompanije za skladištenje podataka pod nazivom “OceanStore”, koji pruža veliki broj mogućnosti kao što su različite analize, analize podataka, analize velikih setova podataka (Big data) dok je period zadržavanja dobijenih podataka ograničen do jedne godine.

Na kraju, navodi se da je realizacija prve faze, implementirane više od pet meseci pre objavljivanja studije slučaja, zaslužna za rešavanje većeg broja kriminalnih dela, kao i da je zahvaljujući Huawei inteligentnoj tehnologiji policija sada u mogućnosti da pronađe osumnjičene na osnovu zadržanih video snimaka. Prema navodima kompanije Huawei, Ministarstvo unutrašnjih poslova će razviti sveobuhvatno rešenje “Sigurnog grada” koje će u početku pokrivati grad Beograd, dok je krajnji cilj da se ovakvo rešenje implementira na teritoriji cele Srbije.

Konačno, najvažnije pitanje za građane Srbije predstavljaju moguće posledice po privatnost, kao i pouzdanost ovih tehnologija. Bitno je naglasiti da pametne tehnologije koje koriste kamere za video nadzor, kao što su prepoznavanje lica i analiza ponašanja, predstavljaju vrlo intruzivne metode po privatnost građana dok sa druge strane nisu u potpunosti pouzdane. Tehnologija koja može dovesti do ozbiljnih zloupotreba podataka o ličnosti, primenjuje se na čuvanje podataka dobijenih video nadzorom. Za čuvanje podataka u periodu od godinu dana, na uređaju pod nazivom OceanStore, od presudnog je značaja transparentno ustanoviti ko podacima tačno može pistupiti u kojim slučajevima i slično, jer u suprotnom ogromne količine podataka o ličnosti građana Srbije mogu biti meta različitih zloupotreba.

Kao što je javnosti od ranije poznato, ministar unutrašnjih poslova je najavio postepeno postavljanje 1000 kamera na 800 lokacija u naredne dve godine, a direktor policije je objasnio da su buduće lokacije stacionarnih kamera već poznate, te da je pre odabira lokacija “izrađeno značajno ispitivanje i analiza događanja, pre svega krivičnih dela na teritoriji grada Beograda”. Međutim, u odgovoru na zahtev za pristup informacijama od javnog značaja MUP je naveo da “značajno ispitivanje i analiza” zapravo ne postoje. Ipak, detaljnim čitanjem studije slučaja kompanije Huawei može se doći do informacija koje nam mogu dati širu sliku o tome šta se zaista dešava sa procesom postavljanja kamera u Beogradu.

Vrlo je zabrinjavajuće da sa više različitih strana možemo čuti potpuno različite informacije o pitanjima koja se tiču ustavnih prava i sloboda građana Srbije. Smatramo da relevantni akteri moraju što pre izaći pred građane sa tačnim i potpunim informacijama, te pružiti javnosti objašnjenje na koje će sve načine privatna kompanija moći da pristupa njihovim podacima, pod kojim uslovima i prvenstveno iz kog razloga građanima nisu u početnoj fazi projekta učinjene dostupnim kompletne informacije o svim relevantnim pitanjima o saradnji sa kompanijom Huawei.

- - - - - - - - - -

D27sr2uXgAASBjD.png

VUČIĆ: Uskoro gradnja auto-puta Beograd-Zrenjanin i Zrenjanin-Novi Sad

POLITIKA 14.04.2044. 14:14h

ZRENJANIN - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas, na skupu u Zrenjaninu u okviru kampanje Budućnost Srbije, da će za manje od godinu dana početi brza gradnja autoputa Beograd - Zrenjanin i Zrenjanin - Novi Sad.

Vučić je rekao da će gradnja početi kad budu završene sve potrebne studije, projekti i dozvole i naglasio da će taj autoput doprineti razvoju tog dela Srbije.

"Gledaćemo da ubrzamo sve to i da krenemo u brzu gradnju autoputa Beograd - Zrenjanin i Zrenjanin - Novi Sad, da uvežemo Zrenjanin u veliki prsten i da privlačimo velike investitore", naveo je Vučić.

Istakao je da će taj autoput puno značiti ne samo za srednjebanatski okrug, već i severnobanatski okrug

Vucic gde god gostuje najavi da ce graditi auto-put..... Japan nema toliko koliko ce Vucic da napravi.

Немој да си на крај срца, па јер купљен ПКБ? Па где иде траса пута БГ-ЗР? Случајно се ту налазе поседи ПКБ-а па ће морати мало да се ради експропијацији земљишта. Још ће и да зараде.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back