Dokaz da je unistenje Ukrajine plan novog svetskog poretka

E, ne lupaj, "jak na recima", ovo-ono.. Nisam ja jak na recima neko neko ko je smislen i razuman na recima. ;) Nisi u kafani, ovde govorimo argumentovano..
Svako ko u 21.veku halucinira o nekakvim nacistima i glupostima nema uporiste u bilo kakvoj ozbiljnoj diskusiji na ovu temu. Toliko. :cool:
Видим да не смеш да одеш и јасно ми је шта искрено мислиш о томе.

Видим да не смеш да одеш и јасно ми је шта искрено мислиш о томе.
Jeeste, evo, razmisljam u pola 4 nocu gde cu sutra, treba da vadim pasos i sve... :lol: Iskreno mislim ono sto sam napisao, a ni ti nemas pametnija posla nego da smisljas ludosti neke u ovo doba. Radio sam i ludje stvari. :cool: Ajd, otrezni se, pa sutra je novi dan, xexexe...

Видим да не смеш да одеш
Као доказ неонацизма – шаљеш људе у Кијев да вичу „Смрт нацистима“?!
Такви су ти аргументи .....а још отворио си и тему, коју си претворио у лични трибунал над Украјинцима. Ајде, немој се бламирати више....

Као доказ неонацизма – шаљеш људе у Кијев да вичу „Смрт нацистима“?!
Теби нисам ни предлагао. Лично сумњам, да би ти то игде викао.

Такви су ти аргументи .....а још отворио си и тему, коју си претворио у лични трибунал над Украјинцима.
Не, него си ти безобразно пројектовао своја неонацистичка идеолошка гледишта на цео украјински народ, да би се онда правио да имаш основа да сваког ко напише нешто против наонацизма оптужиш да мрзи све Украјинце. Те дечије фазоне пребаци негде друге.

Poslednja izmena:
Не, него си ти безобразно пројектовао своја неонацистичка идеолошка гледишта на цео украјински народ, да би се онда правио да имаш основа да сваког ко напише нешто против наонацизма оптужиш да мрзи све Украјинце. Те дечије фазоне пребаци негде друге.
Нисам ја пројектовао, него Кремљ...и више не може да се крије – сада је на реду други руски град за „ослобођење“ – Бахмут –
видели смо руски мир како је донео срећу и радост „ историјски руски" градови попут Мариупоља, Бучија, Изјума, Харкова и још многих других насеља у Украјини.
Па ко је овде нациста?- реторичко питање је....

Poslednja izmena:
видели смо руски мир како је донео срећу и радост „ историјски руски" градови попут Мариупоља, Бучија, Изјума, Харкова и још многих других насеља
Позната нам је та ваша логика: Црвена Армија је ужас донела свим местима које је ослободила. Боље да није дирала нацисте. Много мање људи би погинуло и рат би краће трајао.

Позната нам је та ваша логика: Црвена Армија је ужас донела свим местима које је ослободила. Боље да није дирала нацисте. Много мање људи би погинуло и рат би краће трајао.
Опет скрећеш са теме: која Црвена армија, ко прича о другом светском рату?
У својим темама такве коментаре одмах бришеш - чудно?
Па зар није време да и тебе неко излечи, истим леком којим лечиш друге кориснике у својим темама?:thumbdown:

Опет скрећеш са теме: која Црвена армија, ко прича о другом светском рату?
У својим темама такве коментаре одмах бришеш - чудно?
Па зар није време да и тебе неко излечи, истим леком којим лечиш друге кориснике у својим темама?:thumbdown:

Вађење из контекста је ваша специјалност. Када вас неко дира одмах цичите као опарени, а кад се помене шта је било пре тога, шта сте све радили и како је дошло до тога да вас неко дира онда као то није више актуелно, модерно или битно.

Uništenje Ukrajine je ruski plan i Rusi žele da stvore novi svetski poredak. Srećom je svet neke pouke izvukao iz 2. svetskog rata tako da od svega toga neće biti ništa.
a sta, ti ili mi kao necemo novi svetski poredak?
radi se na zameni petrodolara sa petrojuanom, hteo zapad to ili ne, tako mu sleduje, si se dogovorio sa svim arapima

Escobar: Xi Of Arabia & The PetroYuan Drive

teaser image
Xi Jinping has made an offer difficult for the Arabian Peninsula to ignore: China will be guaranteed buyers of your oil and gas, just pay us in yuan...

Back