ДОКАЗ ДА ЈЕ МЕРЛИН ПЕВАО ВОЈСЦИ У РОВОВИМА

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
http://www.vesti-online.com/Vesti/Ex-YU/286240/Hanka-Paldum-Preko-mene-razvaljuju-Bosnu

Дајући изјаву, Ханка Палдум је потврдила
оно што се на велико прича по Србији.
А, Тадић га о трошку државе доводио у Србију.
Išla na Igman po orahe

"Bila sam na Igmanu, ali ne u februaru 1993. već u septembru te godine, i nisam videla bilo kakve logore, a još manje zarobljenike! Tada smo Dino Merlin, Perica Simonović, Nedeljko Opančić, ja i još nekoliko kolega i novinara, prvi put izašli iz Sarajeva, i krenuli na turneju, ako se to može tako nazvati. Prvo smo bili u Hrasnici a zatim dva dana na Igmanu, gde smo u rovovima otpevali nekoliko pesama našim borcima. Sećam se, Dino i ja smo hteli da beremo orahe, ali su nas upozorili: 'Ne idite tamo, tu je sve minirano'. To je bila linija fronta, i to je sve. Kasnije smo otišli u Zenicu gde smo bili četiri dana, održali koncert, a pošto su mi deca ostala u Sarajevu, htela sam da se vratim što pre, pa su Dina i mene helikopterom prebacili do Sarajeva", kaže pevačica.

Хвала Ханка...
:super::super::super:

Ajde realno, ko je sme da kaze de nece da peva nekoj (para)vojsci?
МА ЉУДИ, НИЈЕ СТВАР У ТОМЕ....
АКО СУ ПЕВАЛИ, ПЕВАЛИ СУ СВОЈИМА.
СТВАР ЈЕ, КАД ЈЕ ТРЕБАО ДИНО ДА ДОЂЕ,
ДА НАМ ЈЕ БАГРА НА ВЛАСТИ, СВЕ СА ТАДИЋЕМ
ИСПИРАЛА МОЗАК, ДА НИЈЕ ИСТИНА ДА ЈЕ ДИНО ПЕВАО ПО РОВОВИМА.

U to vreme se cesto po Sarajevu druzio sa Jukom Prazinom,Ramizom Delalicem i Ismetom Bajramovicem koji su sa svojim ljudima mnogo zla po Sarajevu napravili.Sigurno i Merlin ima Srpske krvi na rukama

Merlin je autor poznatih muslimasnkih nacionalistickih pjesama kao sto je jedna jedina i da te nije alija

Istina je da nije baš stalno držao pušku u rukama, ali se pjesmom još jače borio za svoje ciljeve što je bilo ubitačnije i od svakog oružja i tu mu se ne bi imalo šta zamjeriti. Ali, ima mnogo drugih stvari koje se Dinu Merlinu ne mogu zaboraviti. Učesnik je mnogih ratnih javnih muzičkih manifestacija i to u društvu najvećih kriminalaca i ratnih zločinaca koji su počinili stravične ratne zločine nad Srbima u Sarajevu.

70696-%D0%97%D0%BB%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%B0%20%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0.jpg

http://www.vesti-online.com/Vesti/Ex-YU/286240/Hanka-Paldum-Preko-mene-razvaljuju-Bosnu

Дајући изјаву, Ханка Палдум је потврдила
оно што се на велико прича по Србији.
А, Тадић га о трошку државе доводио у Србију.

Хвала Ханка...
:super::super::super:

pa sta je trebalo da radi:))))))))))))))
ala si gl up
covek je musliman i pevao je svojima
niko ga ovde nije doveo o trosku drzave
covek je 2 dana napunio arenu
kada svi vi ovde budete shvatili da veliki deo srbije boli uvo i za mladica i za kosovo i za rat u bosni i hrvatsko more za sve to sto je vama bitno
bice vam mnogo lakse

Isti slucaj sa kontra strane. Brena je pevala srpskoj vojci i sada redovno nastupa po Bosni, Hrvatskoj itd.
Ako njih nije sramota meni je sve jedno.

A kao sto smo videli interesovanje publike je bilo veliko. Mogao je Dino jos 10 Arena da "napuni".

btw. postoji i ona prica da je Dino zavrsio Medresu, pa da je tokom rata trazio da ga zovu pravim imenom i slicno.

ala si gl up
kada svi vi ovde budete shvatili da veliki deo srbije boli uvo i za mladica i za kosovo i za rat u bosni i hrvatsko more za sve to sto je vama bitno
bice vam mnogo laks
e
znas kad ce to biti? nikada, a mozda cak ni tada

ala si gl up
bice vam mnogo lakse
1. Рекох, да је у реду што је певао својима.
2. Тата ти глуп.
3.Довео га је лично тадић.... ебем те у мозак заборавни.
4.Арену је напунио, јер су жути, својима у власти
делили бесплатне улазнице, које су купили од државних пара.
5. За сваки случај... тата ти глуп...

Isti slucaj sa kontra strane. Brena je pevala srpskoj vojci i sada redovno nastupa po Bosni, Hrvatskoj itd.
Ako njih nije sramota meni je sve jedno.

A kao sto smo videli interesovanje publike je bilo veliko. Mogao je Dino jos 10 Arena da "napuni".

btw. postoji i ona prica da je Dino zavrsio Medresu, pa da je tokom rata trazio da ga zovu pravim imenom i slicno.
ТАДИЋ И ЖУТА БАГРА СУ СВОЈИМ ЧЛАНОВИМА ДЕЛИЛИ УЛАЗНИЦЕ
КУПЉЕНЕ ОД НАШИХ ПАРА.....ЈЕЛ САД МАЛО ЈАСНИЈЕ?

Poslednja izmena od moderatora:

Back