KOLEGA IVAN
Poznat
- Poruka
- 8.216
Дакле, кафа је отровна и зато је ја не пијем! И никад нећу да почнем!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tetka ima 70 godina pije svakog dana po 4-6 kafa već 50 god.znači li to da je tetka već otrovno mrtva![]()
Pa dobro mora se od nečega umreti...
Samo me uzasno iritira kad neko napravi temu u kojoj nesto nazove dokazom, a taj dokaz na kraju bude obican youtube klip.
Slazem se.
Дакле, кафа је отровна и зато је ја не пијем! И никад нећу да почнем!
A sto nam ne prepricas, ja nikada ne otvaram ove youtube klipove. Meni je diskusija koja podje u pravcu ja tebi youtube klip, ti meni link totalno besmislena i ubija svaki dijalogЈа се не слажем, наравно да је нереално поставити овде резултате некаквих биохемијских анализа али је доктор све лепо објаснио.
ОК, укратко биљка кафа је толико отровна да временом корен ове биљке убија сам себе тј. суши се а пржена кафа је још гора и нездравија. Човек је лепо описао које све штетне последице кафа има на организам.
Pa dobro sta je opisao? Je l' rekao kako ona to tako stetno deluje? Sta si ti izvukao iz svega sto je on rekao (osim da koren biljke ubije sam sebe)?
A šta danas nije otrov...
Mene muž zeza da sam se primila kao penzija 25-og, ali ja posle ovoga ne pijem kafu.
Nisam je nešto pila ni pre, možda po jednu ujutru, i to ne svakog jutra, ali sad više ni to neću.
Ovom doktoru verujem, nije ovo neki šarlatan, već stručnjak koji radi u Batutu, koga pozivaju da drži predavanja po celoj Srbiji i po celom svetu.
I ne pada mi na pamet da prepričavam sadržaj klipa, koga zanima neka odgleda.![]()
I ne treba da ga prepricavas, mozda samo da nam kazes sta je i gde je taj BatutMene muž zeza da sam se primila kao penzija 25-og, ali ja posle ovoga ne pijem kafu.
Nisam je nešto pila ni pre, možda po jednu ujutru, i to ne svakog jutra, ali sad više ni to neću.
Ovom doktoru verujem, nije ovo neki šarlatan, već stručnjak koji radi u Batutu, koga pozivaju da drži predavanja po celoj Srbiji i po celom svetu.
I ne pada mi na pamet da prepričavam sadržaj klipa, koga zanima neka odgleda.![]()
I ne treba da ga prepricavas, mozda samo da nam kazes sta je i gde je taj Batut
Nadam se da nije u Etiopijui, to bi bilo isto kao kada bi u Ceskoj ili Bavarskoj lupetao kako je pivo stetno ili u pokrajini Bordo kako
svi umiru od crvenog vina.![]()
Dr Subotića starijeg 5, 11000 Beograd, Savski Venac Telefon: 011/268-4566, 268-6155, Faks: 011/268-5735 www.batut.org.rs - batut@org.rs Iskreno, mene bi bilo sramota da pitam ovako nešto... A šta će ko da pije, jede, puši... njegova je lična odluka. Ne kritikujem i ne komentarišem. Ja za sebe sama odlučujem, neka svako drugi za sebe odlučuje. ![]() |
Mene nije nista sramotaInstitut za javno zdravlje Dr Milan Jovanović Batut,
Dr Subotića starijeg 5, 11000 Beograd, Savski Venac
Telefon: 011/268-4566, 268-6155, Faks: 011/268-5735
www.batut.org.rs - batut@org.rs
Iskreno, mene bi bilo sramota da pitam ovako nešto...
A šta će ko da pije, jede, puši... njegova je lična odluka. Ne kritikujem i ne komentarišem. Ja za sebe sama odlučujem, neka svako drugi za sebe odlučuje.
[TD="align: center"]
[/TD]