Dok vodim ljubav sa tobom...

ceca881

Iskusan
Poruka
5.279
Zanimljivo je da je vecina parova rekla da dok vodi ljubav sa partnerom zamislja nekog drugog.

Meni je to nepojmljivo.
U naletu adrenalina nemam misli, ne razmisljam, prepustam se ... i ne znam kako uspiju da vode ljubav, prepuste se i mastaju o nekom ili necem.
Ne treba mi podsticaj za partnera sa kojim sam, i onda ne razumem cemu onda uopste potreba za takvim gestom.

Da li moze gore navedeno da se uvrsti u prevaru?
Kako bi reagovali da znate da vas partner zamislja nekog drugog na vasem mestu pod izgovorom da je to samo masta i da je nevino i normalno i zdravo za vas sexualni zivot.

Gde je pocinje prevara? U mislima ili ipak samom delu? Ili su misli dovoljne da vode ka delu?

Zanimljivo je da je vecina parova rekla da dok vodi ljubav sa partnerom zamislja nekog drugog.

Meni je to nepojmljivo.
U naletu adrenalina nemam misli, ne razmisljam, prepustam se ... i ne znam kako uspiju da vode ljubav, prepuste se i mastaju o nekom ili necem.
Ne treba mi podsticaj za partnera sa kojim sam, i onda ne razumem cemu onda uopste potreba za takvim gestom.

Kako bi reagovali da znate da vas partner zamislja nekog drugog na vasem mestu pod izgovorom da je to samo masta i da je nevino i normalno i zdravo za vas sexualni zivot.

Gde je pocinje prevara? U mislima ili ipak samom delu? Ili su misli dovoljne da vode ka delu?

ja ne zamišljam ništa. tad mi je mozak blanko :cool:

a za prevaru ne znam, ja ne varam :andjeo:

Mislim da ne treba biti sa nekim lazzno da bi izzivljavao svoje fantazije.
Bolje je biti sam neko trpeti posledice takvog braka.

Ako neko se sada pita, pa ko je prichao o braku?
Pa koja je razlika ako si sa nekim 10 godina
a u stvari vodish ljubav kad zazmurish sa Jelenom Jankovic'?

Meni je to nepojmljivo.

verovatno se dosađuju, pa zato i razmišljaju :)

Da ne bude da spamujem samo zeni temu..
@tema...Mada za mene , dakle licno meni, vec posledice na psihu bi ostavila emotivna. To bi me negiralo kao zenu i osobu. Udarilo bi me na ego, dozivela bih to i kao izdaju ne samo prevaru. Povredilo bi moju sujetu. Razorilo moj mentalni sklop. Povredilo me na hiljadu polja. Grizao bi me crv sumnje. Vracala bih film unazad. Koliko je bio sa mnom? Unelo sumnje i pitanja tipa: 'Dal je tokom tog i tog dobrog sexa zamisljao nju, pa je bilo tako dobro? " ili "Dal je kad je sa mnom bio psihicki odsutan? " ili.. Hiljadu zasto, hiljadu zato.
Samo sex (usputan bez emocija i koji je obicno jednom ) bih isto bila povredjena ali mnogo lakse prebolela. Jb.g tad se odao nekim niskim strastima a ne tipa 60% naseg vremena da je u mislima sa nekim. Dakle dok je bio sa mnom, bio je SAMO sa mnom, uvek. Tad je samo bio sa njom. I posle toga - dovidjenja prijatno.

Ostaje mi dostojanstvo, jer je tu on pao. Ovako bi ostali slomljeni zivci.

Imala sam temu prevara u mislima.. ili ti emotivna prevara.. http://forum.krstarica.com/showthread.php/306875-Emotivna-prevara?highlight=emotivna+prevara
Rekose mi da mislim u prazno i da lupam :lol:
Priznajem emotivnu prevaru i gora mi je od sexualne ta u mislima..

Evo proverih temu...cisto da ne budem kontradiktorna...:zcepanje: :p
Posto misljenje i stav u vezi toga nisam promenila, citiram samu sebe...:rumenko: (zanemarite ovo pakovanje, poplava ovakvih tema zna poprilicno da iznervira..:lol:)

Isto s*anje samo drugo pakovanje...

Emotivna prevara ; fizicka prevara = PREVARA

Prevara = laz, neiskrenost, nepostovanje... nijedna ne valja, nijednu ne bi oprostila...

Prevara je samo jedna!

i dodala bih:

kad sam sa nekim u vezi, volim ga, ne mislim o drugim muskarcima...dok imam seks ne razmisljam ni o cemu, vec se fokusiram na uzivanje, njegove poglede, dodire..itd...

takve misli su znak da nešto ne valja... potrebe za promenom ne bi bilo da je sve ok...
i po mom mišljenju, to ne može da bude naivno i zdravo za vezu i ravno je prevari...
ko još može da se oseća ok ako zna da ne zadovoljava partnera? :dontunderstand:

a što se mog ličnog iskustva tiče... onog trenutka kad mi neko drugi padne na pamet tokom sexa postajem svesna da mi osoba sa kojom sam trenutno u vezi ne pruža dovoljno... i to ne mora nužno da bude vezano za sam sex, nekad je u pitanju možda i nedostatak razumevanja, pažnje, nežnosti... i samim tim ne razmišljam o drugom samo tokom sexa, već se te misli provlače i kroz neke druge situacije... kako god, uvek je to znak da nešto ne valja i nema ničeg pozitivnog u tome...

Ne moze se spreciti? Pa gde sam onda ja ako za par godina veze na daljinu nisam ni pomislila na drugog muskarca.:eek:..pazi nisam morala nista ni da sprecavam..moracu kod psihica na pospremanje tavana...:think:

Pa ne znam sad dal isto mislimo sta se ne moze spreciti..mislim na pravljenje ljubomornih scena i caprkanje..ako neko zeli naci ce nacin..a besmisleno je razmisljati o nekom drugom s kim sex nije postojao..taj koi to zamisli je madjionicar i ne treba mu zameriti:lol:

Meni je to nepojmljivo.

Prevara je odmah tu - samo sto ljudi krecu od sebe kao nultog nivoa: "Ovo-sto-ja-radim-nije-prevara, oni-ispod-varaju...".

Meni je to nepojmljivo.

ovo je individualno, svako ima svoje kriterijume i na osnovu njih formira stav o svemu.
meni licno je to bez veze i ne moze mi se desiti, ako bi ona meni to uradila ili jos gore rekla tudje ime u naletu strasti....pa ne znam.....`nikad` je teska rec koju ne volim da izgovaram, ali morala bi biti duboko u mom srcu da oprostim i predjem preko toga...

Meni je to nepojmljivo.

Vjerujem da u dugogodišnjim vezama nije lako zasnovati maštu samo na jednoj osobi. Vremenom sve više stvari biva poznato i izgustirano, a mislim da sloboda da se partneru saopšti fantazija, ukoliko ne postoji jaka otvorenost od početka, polako slabi. Zato se prepuštaju nekome drugom u mislima. Da li je to neka osoba koju poznaju, ili izmaštan lik, potpuno je jednako. Problem nastaje onda kada je jedno od njih zaljubljeno, a partnera u krevetu koristi da oživi taj željeni lik.

Razlika između zdrave i podsticajne mašte za seksualni život dvoje ljudi i one koja ponižava pojedinca jeste u tome što kod ove prve lik iz mašte biva iskorušćen da bi se zadovoljio partner, dok je kod ove druge partner iskorišćen da bi bio zadovoljen lik iz mašte. Ne smatram da prosječno sposoban i inteligentan čovjek može da održi pažnju na više frontova, pa ukoliko je potisnuo partnera iz mašte, i ukoliko nema želju da ga vrati na njegovo mjesto, onda ovaj drugi ima prostora da se osjeti prevarenim. Jer on jeste zanemaren.

Pitala si kako bismo reagovali... pa, naš sekualni život bi tog momenta bio zapečaćen. Ukoliko bi mi priznao da me tuca na način na koji sanja da tuca neku drugu, mi bismo imali seks samo onda kada bi moj nagon bio neizdrživ, i dok ja ne nađem drugog ljubavnika.

Vjerujem da u dugogodišnjim vezama nije lako zasnovati maštu samo na jednoj osobi. Vremenom sve više stvari biva poznato i izgustirano, a mislim da sloboda da se partneru saopšti fantazija, ukoliko ne postoji jaka otvorenost od početka, polako slabi. Zato se prepuštaju nekome drugom u mislima. Da li je to neka osoba koju poznaju, ili izmaštan lik, potpuno je jednako. Problem nastaje onda kada je jedno od njih zaljubljeno, a partnera u krevetu koristi da oživi taj željeni lik.

Razlika između zdrave i podsticajne mašte za seksualni život dvoje ljudi i one koja ponižava pojedinca jeste u tome što kod ove prve lik iz mašte biva iskorušćen da bi se zadovoljio partner, dok je kod ove druge partner iskorišćen da bi bio zadovoljen lik iz mašte. Ne smatram da prosječno sposoban i inteligentan čovjek može da održi pažnju na više frontova, pa ukoliko je potisnuo partnera iz mašte, i ukoliko nema želju da ga vrati na njegovo mjesto, onda ovaj drugi ima prostora da se osjeti prevarenim. Jer on jeste zanemaren.

Pitala si kako bismo reagovali... pa, naš sekualni život bi tog momenta bio zapečaćen. Ukoliko bi mi priznao da me tuca na način na koji sanja da tuca neku drugu, mi bismo imali seks samo onda kada bi moj nagon bio neizdrživ, i dok ja ne nađem drugog ljubavnika.

PiL skoro ne procitah bolji post :)
Odusevljena sam...
Sad smo malo razlicito shvatile ovu temu a ja imam isto misljenje ko ti. Naravno da je kako sama kazes da je podsticajna masta pozitivna stvar. I jedno je ako zamislja Andjelinu Dzoli a drugo ako zanima konstantno neku zenu iz rla koju poznaje.
Onda je objekt zelje koliko toliko dostizan.. Moguce je da se nesto razvije u rlu. A ako zeli Andju nek zamislja da besvesti. Makar u mom slucaju, sa tim sto opet kad sumiras iako muskarci ne priznaju emotivnu prevaru ne verujem da bi zeleli da njihova partnerka zamislja nabildovanog komsiju.. Stalno ;)

PiL skoro ne procitah bolji post :)
Odusevljena sam...
Sad smo malo razlicito shvatile ovu temu a ja imam isto misljenje ko ti. Naravno da je kako sama kazes da je podsticajna masta pozitivna stvar. I jedno je ako zamislja Andjelinu Dzoli a drugo ako zanima konstantno neku zenu iz rla koju poznaje.
Onda je objekt zelje koliko toliko dostizan.. Moguce je da se nesto razvije u rlu. A ako zeli Andju nek zamislja da besvesti. Makar u mom slucaju, sa tim sto opet kad sumiras iako muskarci ne priznaju emotivnu prevaru ne verujem da bi zeleli da njihova partnerka zamislja nabildovanog komsiju.. Stalno ;)

ne kontam kako je to razlicito? kako moze biti koga zamislja? ili zamislja ili ne? cim zamislja nesto tu nestima.... vremenom dosadite jedno drugom? ok, ima drugih nacina....

Back