Док Тадић "сређује" војску, Словенци......

eremita:
И онда ми нека будала напише ДА СРБИЈА НИЈЕ ПОД САНКЦИЈАМА а потпуно су санкционисали и разје*али и Устав Србије и интегритет и суверенитет... пази упале лопуже Јанези - а преостали мученици Срби ЖИВЕ У ЛОГОРСКИМ ЖИЦАМА... какав црњак.

СРБИЈА ЈЕ ПОД САНКЦИЈАМА И У PATУ !

fosilvaso:
Nisu Slovenci tamo da štite Srbe, već da civilizuju i demokratizuju te divljake:)
Sretno im bilo!

Како не разумеш! Јанези су тамо да пуцају Србима у леђа а у интересу шиптара - као што су то већ
радили пре неколико година.........

eremita:
Како не разумеш! Јанези су тамо да пуцају Србима у леђа а у интересу шиптара - као што су то већ
радили пре неколико година.........

Ne Preteruj!
Mislim da je svima dovoljno pametnima u svetu jasno da su najveći problem na Kosovu šiptari, a ne ono nešto malo srpske starčadi ostale na severu Kosova!?

fosilvaso:
Ne Preteruj!
Mislim da je svima dovoljno pametnima u svetu jasno da su najveći problem na Kosovu šiptari, a ne ono nešto malo srpske starčadi ostale na severu Kosova!?

Не дао Бог да дође до некаквог ексцеса - јер тада би се уверио колико су апетити бечких кочијаша порасли. 8-)

svetolik trpkovic:
Ma ionako je puna Slovenija kako ih oni zovu "juznjaka" Srba,Bosanaca i Siptara idu bataljoni redovno ne brini ti nista .

Dok sam radio u Vojsci Republike Srpske imao sam prilika da se "druzim" sa slovencima pripadnicima SFOR-a.

Znaci dosli oni nama u kontrolu jednog malog izdvojenog objekta. Dolaze 2 hamera, izlazi 5 tipova u americkim uniformama, M16-ke, znaci 100% Ameri. Jedino sto nas je bunilo je sto nisu odmah stavili sljemove i sto su raskopcani, a to je kod amera NEDOPUSTIVO. Ulaze oni u objekat, vidimo slovenacka zastava na ramenu, i predstavljaju se. Zao mi je sto sam zaboravio ta prezimena, al od njih 5, bese i jedan Slovenac, ono sve Srbadija. Sto iz BiH, sto iz Srbije. Izvadise karton nekog portugalskog ogavnog piva uz izvinjenje da jedino to imaju u bazi da kupe, karton pepsi i lagano u dugu pricu. Sledeci put kad su dosli razbacali su rostilj s nama i poigrali mali fudbal, samo steta nije bila moja smjena.

Sve u svemu janezi mali bogovi. I koliko god se mi njima rugali, oni su formirali 100% profesionalnu vojsku. Imaju izuzetno dobre plate, u NATO su usli, i moraju da ciste americki izmet po svijetu, al sta ces, tako je kako je.

E sad, druga je tema dal mi to zelimo.

Salvantis:
Eto sta docekasmo, svaka shusha, cak i kilavi janezi i njihova 'slavna vojska' gazi Kosovom, samo je nasoj armiji zabranjeno da kroci na deo sopstvene teritorije.

Samo da Slovencima jos ne prespuste da 'cuvaju' i Patrijarsiju i Decane....

Pa sad. Svojevremeno dok smo bili jedna drzava, a na Kosovu bile spec. pol. snage iz Slovenije. I to na najgorem mestu u Pristini. Siptari najvece batine dobise upravo od njih.
Ne da su bili profesionalci, nego su mi se svi ostali cinili smesni u odnosu na njih. Njihove kordone nikada nisu probili, niti se desilo da neki zadatak nisu izvrsili.

SerbiaUnited:
HRVATSKA U EU 2008. A KRAJ EU 2009.

XA XA XA XA

JBM TI HRVATSKU KADA SKORO POSLEDNJA ULAZI U EU.
JEDINO IM JE ZA UTEHU STO SMO MI JEDNO MESTO IZA NJE :) :)
TO IM DAJE POLETA ;)

Očekivano za Hrvatsku:
Naime, sada je valjda svima jasno da je ona Republika Hrvatska u sklopu SFRJ bila onako trula, ne zbog Beograda, već više zbog samih Hrvata!:):):)

PS: Daš nekome državu da vidiš kakav je!

Back