Док су Срби плакали, фукаре су пљувале и нападале све наше свето

Slusaj bato,mislim da ste se dovoljno izivljavali na ovoj temi o nasem pocivsem patrijarhu.Pazi ovako,niko od nas ne negira lose ponasanje pojedinih svestenika u SPC,ali ta fora kako su oni jezuiti i nemoralni,a ovi iz te vase IPC fini,smerni,moralni i gadljivi na pare,mislim stvarno...:roll: Ja sam pravoslavac,vernik i nema tog popa koji ce da uzdrma moju veru...Ja u crkvu idem da se molim Bogu,a ne da bistrim dnevnu politku...Zato se bolje i ti i tvoji istomisljenici manite tog EPP-a,jer ovde ne mozete nikog da uzdrmate i pridobijete...Samo postizete kontra efetkat.Pavle je bio nas patrijrah,mi smo ga voleli i postovali i za zivota,a postovacemo ga i posle njegove smrti...Ta vasa organizacija me niti interesuje,niti imam nameru da komentarisem vase glavesine,zato bih vas molio da ne hulite vise pokojnog patrijarha i SPC...Niko vas ne dira i ne provocira,zato nemojte ni vi,ako ste istinski pravoslavci i hriscani kakvim se predstavljate...Hvala :hvala:
Боље спознај истину, тако што ћеш је проверити и истражити. Од медијски диригованог пропагирања само једне стране медаље постаје се ПРИСТРАСАН, А ТО ПОМРАЧУЈЕ РАСУЂИВАЊЕ - емоцијама.

Не смеш себи дозволити да због лењости не провераваш очито, постоји гомила доказа за врзино коло у коме су СВЕ ВЛАДИКЕ СПЦ. Оно се зове светски савет цркава, претеча јединствене антихристове цркве. Читај пророчанства светих отаца, а не масонску штампу!

http://forum.krstarica.com/archive/index.php/t-68585.html

Мисли мало својом главом, а не телевизором.

Back