Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.353
Evo prenos evrovizije ce biti,milioni para u igriSva beogradska pozorišta i javne kulturne ustanove su zakatančila vrata, iako su karte već prodate...
Koliko tu ljudi "zavisi" ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo prenos evrovizije ce biti,milioni para u igriSva beogradska pozorišta i javne kulturne ustanove su zakatančila vrata, iako su karte već prodate...
Beograd je u Srbiji. Plaća se masna kazna ako ne poštuješ dan žalosti. Oslo nije u Srbiji.Sva beogradska pozorišta i javne kulturne ustanove su zakatančila vrata, iako su karte već prodate...
A čekaj šta sad lupetaš? Šta ti je Čolić kriv? Pa nije on upucao decu i nije on vaspitao malog. Čovek nek radi šta hoće i nije on dužan da bude u žalosti. Jer "cela Srbija" koja je u žalosti je obična propaganda. Mi smo u žalosti, mi koji smo izgubili tu decu. A ne kurta i murta jer svako hoće da čuje sočan trač, sočnu vest, ma koliko crne one bile.Ne kaže naš narod za džabe da je čovek kvarljiva roba...
Ovih dana smo svedoci najcrnjih vesti od kada znamo za sebe... Mediji nemaju lepu vest, jer je i nema...
Jedna u nizu šokantnih vesti je da je Zdravko Čolić nastupio u klubu u Norveškoj i kako kažu novinari
"Pevao za sve pare"...
I to u vreme žalosti, dok su se nad Srbijom prolamali krici roditelja ubijene dece, u vreme kada su sva
estradna dešavanja otkazana...
Mreže su se usijale od kritika upućenih Čoliću...
Pogledajte prilog 1337779
Ovog pevača sam uvek volela...
Ne znam zašto je ovako postupio...
Ovo nije trebalo da se desi...
https://pink.rs/domaci/502155/bruka...e-nastupe-a-on-puni-salu-na-dan-zalosti-video
Jer "cela Srbija" koja je u žalosti je obična propaganda.
Budi pristojnija!A čekaj šta sad lupetaš? Šta ti je Čolić kriv? Pa nije on upucao decu i nije on vaspitao malog. Čovek nek radi šta hoće i nije on dužan da bude u žalosti. Jer "cela Srbija" koja je u žalosti je obična propaganda. Mi smo u žalosti, mi koji smo izgubili tu decu. A ne kurta i murta jer svako hoće da čuje sočan trač, sočnu vest, ma koliko crne one bile.
upravo to
Болна истина; и сувише је оних, који би да капитализују ову катастрофу на крајње непримерене начине.
Почев од бестидних медија, који у сред поплаве крокодилских суза пусте рекламе од 20 минута...
Nisu pozorišta izolovano donela odluku solidarišiću se sa situacijom.Sva beogradska pozorišta i javne kulturne ustanove su zakatančila vrata, iako su karte već prodate...
Narodno pozorište je donelo svoju odluku da neće raditi do 14. o.m.Nisu pozorišta izolovano donela odluku solidarišiću se sa situacijom.
Odluka je na državnom nivou za celu Srbiju.