DOK SRBE UBIJAJU- KFOR ****!!

Rodjen sam na Kosovu, ali sam "zahvaljujuci" plemenu pribegao 99' iz rodnog..Obilica...Dosao sam na forum da iskazem svoje misljenje i sa grupom ljudi i patriota se uvek slozim, a one tipa "Adem1" bih poslao na Goli otok, ali pre toga pustio snimke iz Gorazdevca i Jasenovca, a vama, ako se drk.a kao ovom poremecenom idiotu, ne morate to raditi na forumu, iz.drkavajte se u kuci, samo nemojte da sledite francuza!!! :dash:

Полако друже видећеш већ са ким се вреди а са ким не писати,углавном Арнаути на форуму су лицемери

Hajde mi reci koju muskarac nikada nije samozadovoljavao ? Ne znam dal si musko ili zensko pa ne bih da komentarisem... Sam naslov me je doveo na temu, jer ne mogu da verujem da novine prave senzaciju od takve gluposti, da se debili primaju na to , i ne mogu da verujem da je uopste tim novinama dozvoljeno da objave takav naslov ...

ti bre nisi balansiran

to sto tebi smeta nama nije cak ni minorno

nama smeta kfor, kao nezvana vojana strana sila, koja stiti i podrzava zlocince i teroriste, a nase teritorije i narod drzi pod okupacijom

pa kad se jos ponasaju kao pijane svinje u po bela dana, ili jos gore trezne svinje

mi smo bre za njih izmislili evropsku civilizaciju, i nismo isli po svetu i masakrirali gde god da smo stigli

ti isti francuzi su pravili ratbe zlocine po vijatnamu od posle WWII, desetine i desetine hiljada pobijenih civila, i sad nama izigravaju nesto, mozda su oni kulturni sproci siptara, cak verovatno,

ali civilizovaniji je svaki srpski seljak koji zivi od svog rada i pametniji od francuskih legioonara, uvek bilo i bice

Back