Jary
Elita
- Poruka
- 16.473
Kazu ,da ovi penzipneri na klupama uglavnom pricaju sta su mogli da j... a nisu. Kao "eh da mi je ono vreme a ova pamet" ,pa sta uraditi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam iz BGDa, ajde mi kazi poentu, pa mozda i ostanem nekad da odgledam.Bar jadnom mesecno sam tamo a na Slaviji imam rodbinu pa... 8)Kad_LupimLupim:Idi, ako si iz BG-a, u Slavia teatar i odgledaj predstavu "Cabers, Cabarei"! Tamo ti je sve "lepo" objasnjeno. :wink:
Jary:Nisam iz BGDa, ajde mi kazi poentu, pa mozda i ostanem nekad da odgledam.Bar jadnom mesecno sam tamo a na Slaviji imam rodbinu pa... 8)Kad_LupimLupim:Idi, ako si iz BG-a, u Slavia teatar i odgledaj predstavu "Cabers, Cabarei"! Tamo ti je sve "lepo" objasnjeno. :wink:
Kazu ,da ovi penzipneri na klupama uglavnom pricaju sta su mogli da j... a nisu. Kao "eh da mi je ono vreme a ova pamet" ,pa sta uraditi?