Док анђели спавају

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Vexy

Buduća legenda
Poruka
34.723
кад завршимо све обавезе око деце
(прегледамо домаће задатке, сачекамо их да се врате из школе/ вртића, попричамо са њима о томе шта је било у школи/ вртићу, саслушамо их ко је кога у школи ударио, ко је пао, ко је добио кеца, ко петицу ..и кад их коначно пошаљемо у кревет
дође време да мало предахнемо уз кафицу, чај и неку лагану музику
да се опустимо уз разговор са пријатељима, драгим људима...
нећемо у кафане, морамо да бдијемо над њима док спавају....

Vrlo poetski ste opisali,kako provodite jedan obican dan.Naravno,vi ste to opisali tako lakonski,kao da ste sve svoje obaveze,izvrsavali bez ikakvog napora,i sto je najvaznije,uz veliko zadovoljstvo.
Ja znam,da to nije tako,i znam,da to nije lako.Ali svidja mi se,kako ste to narihtali,jer niste hteli da obeshrabrite mlade parove.Vi ste hteli da im ustvari porucite:ne plasite se obaveza u braku.Ne bojte se
nije tesko,odgajati decu.Ima tu vise lepote,nego losih strana,takvog zivota. Mislim,da ste vrlo dobro uradili,sto ste na takav nacin,prikazali danasnju porodicu.Nije dobro,iznositi stalno,suvu realnost
zivota.Dobro je da ima i takvih,kao vi,koji ce pokazati i onu drugu stranu porodicnog zivota.Onu stranu,koja pokazuje,koliko ziveti u srecnom braku,okruzen voljenom decom,koliko u tome ima
uzivanja,koje potiskuje sve one probleme,i cine coveka srecnim i zadovoljnim.

Back