Dojenje!!!

arhangel27

Zainteresovan član
Poruka
412
Da li dojite i da li ste dojile vase bebe? I koliko dugo?
Da li mislite da treba dojiti bebu?
I da li znate koliko dojenje utice na vase i bebino zdravlje?

Poslednja izmena:
Da li dojite i da li ste dojile vase bebe? I koliko dugo?

dojila, do 18 meseci
jes smaranje i iscrpljuje, al je i najlpesi osecaj na svetu, kad uzmes bebca u narucje, dojis, a ono te milki rukicom po ledjima, onako blentavo i nesvesno, i jos zazmuri od uzivanja
u pola tri ujutru mi dolazilo da placem od srece sto sam keva i od osecaja da sam the most important person on the world
dobro, pomalo i od neispavanosti, al dobro..da ne sitnicarimo sad

Poslednja izmena:
mV:
dojila, do 18 meseci
jes smaranje i sicrpljuje, al je i najlpesi osecaj na svetu, kad uzmes bebca u narucje, dojis, a ono te milki rukicom po ledjima, onako blentavo i nesvesno, i jos zazmuri od uzivanja
u pola tri ujutru mi dolazilo da placem od srece sto sam keva i do osecaja da sam the most important person on the world
dobro, pomalo i od neispavanosti, al dobro..da ne sitnicarimo sad

Pa super! Ja sam dojila nocu do pre 10ak dana, i sad mu ukinula da mozemo da spavamo, imace 8 meseci za nekoliko dana! Spava sad celu noc, preporodili smo se svi :) Nema nista lepse od dojenja, a ja obozavam da mi cacka kosu :)

ja sam svoje dete dojila samo tri meseca, ne zato sto sam ja tako htela, nego zato sto ona nije vise htela da sisa
u tom periodu sam na zalost imala i prilican stres, pa negde shvatam da je sva ta nervoza uticala na to da njoj moje mleko vise ne prija
nadala sam se do nekih godinu dana da ce da se predomisli i do tada am mleko odrzavala u grudima
dete ga ne jede, ja kao pokretan pkb koji curi na sve strane i ne moze od kuce zbog toga nigde dalje da mrdne

ja sam svoje dete dojila samo tri meseca, ne zato sto sam ja tako htela, nego zato sto ona nije vise htela da sisa
u tom periodu sam na zalost imala i prilican stres, pa negde shvatam da je sva ta nervoza uticala na to da njoj moje mleko vise ne prija
nadala sam se do nekih godinu dana da ce da se predomisli i do tada am mleko odrzavala u grudima
dete ga ne jede, ja kao pokretan pkb koji curi na sve strane i ne moze od kuce zbog toga nigde dalje da mrdne
Isto. Odem negde suva, vratim se mokra. Trpaj pelene u brus, brisi se svaki cas,... Nista ne pomaze.

Istina, stres je cudo! Zato majke u tudnoci i za vreme dojenja treba malo da se izoluju od svakodnevnog stresa ako je to u njenoj mogucnosti!

Back