DOJENJE

• Začetnik teme Začetnik teme BElKO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemam dece ali mislim da je dojenje dece koja uveliko hodaju i pričaju krajnje nepotrebno sa medicinske strane i glupo sa psihološke strane. Ne znam da li je štetno ali sigurna sam da ne koristi, osim što od dece i roditelja pravi totalne debile.
Svojevremeno me je neka žena na Fejsbuku pozvala u grupu Moja podrška dojenju i kad sam pogledala imam šta da vidim - slike uglavnom sa malim bebama a komentari jeza ... žene se hvale da su dojile decu do 4-5 godine ...
A da li će neko dojiti do 6 meseci, godine ili dve godine je nebitno. Individualna odluka, zavisi od deteta do deteta i svakako je opravdano kako god majka da odluči.

Poslednja izmena:
ja sam mislila na sex sa mužem u toku dojenja deteta....
da je bolje od dojenja detea u 8. god života---

Pa ja već godinu dana na ovom prokletom forumu pokušavam da razmenim iskustva na tu temu a niko o tome neće da priča ... kao da sam rekao da je sex sa konjem super stvar :)

znam šta si ti mislila :lol: naravno da jeste ;)
nego ja ovom fantazeru kažem... njega pali žena iz koje curi mleko, nadam se da je to.. a ne žena dok doji dete :confused:

Mleko curi usled "let down" reflexa, ili reflexa otpuštanja mleka. Ovaj reflex takođe može da se dogodi u toku orgazma. Mislim da je to preterano sexy. Naravno da me ne pali dojenje deteta :D

uopšte mi je povezivanje laktacije sa sexom degutantno :confused:
blago tvojoj ženi ako će uspevati da te uzbudi samo dok bude imala mleka :dash:

Opet sam pogešno shvaćen. Nije meni potrebno samo mleko da bih se ja "uzbudio". Uživam u sexu kao i svi normalni ljudi, ali laktacija mi je nešto kao "bonus" u sexu :D
Kao što postoje muškarci koje ubuđuju ženska stopala, tako mene uzbuđuje i laktacija.
Uostalom, svi muškarci vole ženske grudi, samo što ih ja volim malo više :hahaha:

uf ja sam te u početku sasvim pogrešno shvatila
ovo mi je perverzno
podseća me naone muževe koji vole da sisaju svoju ženu
da ne kažem fuj

Predajem se :gace:

..FF, omashio si pdf.. :) ..ne maltretiraj nas ovde, pozlice mi..
..zelim ti svu srecu sveta i da nadjesh zenu koja ce biti 30 godina u laktaciji zarad vasheg obostranog uzivanja.. :)

Fala, fala :super:
Možda sam malo skrenuo sa teme ali svakako nisam omašio PDF ... Treba tek da vidite šta sam pisao na LjiS-u :hahaha:
Hteo sam samo da podelim korisne informacije o dojenju ovde ...

:bye:

Opet sam pogešno shvaćen. Nije meni potrebno samo mleko da bih se ja "uzbudio". Uživam u sexu kao i svi normalni ljudi, ali laktacija mi je nešto kao "bonus" u sexu :D
Kao što postoje muškarci koje ubuđuju ženska stopala, tako mene uzbuđuje i laktacija.
Uostalom, svi muškarci vole ženske grudi, samo što ih ja volim malo više :hahaha:

Знамо за твоје фантазије, али ово стварно није тема за то! :rtfm:

Back