Dojče vele: Srbija nije demokratija, prekid pregovora sa EU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mnogo je zeznuto za političara kad ga Nemci dovedu na vlast i kad ga Nemci drže na vlasti da radi u njihovom interesu, a onda on jednog dana umisli da je neki faktor i da može da se protivi volji gospodara... tu se i Đinđić prevario...

Vučiću je najpametnije da raspiše nove parlamentarne izbore, da ostavku na mesto predsednika i države i stranke i ode da trenira neki nižerazredni košarkaški klub

Ne, Djindjica nisu ubili Nemci vec Srbi.

Srbi ubijaju Srbe.

Pisanja evropskih medija samo učvršćuju Vučića sa ovim kritikama jer onda on može govoriti kako ga zaista stranci ruše iako suštinski to ne rade. Vučićevu vlast bi mogle srušiti samo ekonomske sankcije od EU a što se gotovo sigurno neće desiti nego će se investicije verovatno nastaviti jer Nemcima sada treba jeftina radna snaga više nego ikad.

Ovo je isto kao sa Dodikom kod nas u RS satanisticka posla
Globalisti primjenuju istu taktiku kao napadaju ga i hoce da ga skinu a on se kao bori za RS a time mu ustvari podizu ulgled u narodu i tako ga odrzavaju na vlasti
Dok sprovode dogmu neoliberalnnog kapitalizma i primaju naredjenja od MMF Dodik i Vucic su sluge satanista sa zapada

Evo do cega ce dovesti ta opsta pogresna zabluda u narodu kako nam je zapad doveo Vucica, dovla ga je nasa sluzba, a zapad pristao nakon prestavljenog programa i podrske u narodu... ; U trenutku kada zapadna administracija prepozna da je nasa drzava na laznom putu u EU, tacnije da se nedemokratizuje i nemenja, on ce se okrenuti protiv Cara.. Tada ce Car da posegne za nacionalizmom te ce vecina vas koji ga danas mrzite da stane uz njega u fazonu "oni ga pritiskaju da prizna Kosovo, a on nece"... Posto ja tako vidim buducnost ja vec sad znam da su protestanti koji ruse Beograd ustvari samo Careva deca i da ce se zajedno konfrontirati civilizovanom svetu, polako..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back