Dojče vele: Dani haosa u Britaniji !!!

...
Tvoj radikalni stav samo potvrdjuje lazi njihove duboke drzave i medija pod njihovom kontrolom.
Ono sto radis slicno je arapskim divljacima koji benzinom posipaju tudje zastave, pale i igraju dok kamere snimaju i salju sliku u svet.
Vas komuniste je vreme pregazilo.
Sad sam obratio pažnju na ovaj drugi deo ...
Jesi li ti kao kandski državljanin (kad si primao državljanstvo) položio zakletvu engleskoj genocidnoj kruni na vernost?
Svaki arapski divljak (sa kojim si mene uporedio), za tebe je čovek sa dostojanstvom i integritetom.

Ti si Srbin(pretpostavljam)?

Da li je neki genocidni englez upoznao tebe?
Da li je neki genocidni englez imao problema sa tobom?
Da li si nekom genocidnom englezu učinio nešto nažao ili mu ostao dužan?

Eto, ja sam Srbin i odgovor na sve navedeno (gore) je NE.

Genocidni englezi su nas bombardovali 44. (gore nego Hitler), zatim 99. , priznali tzv državu Kosovo, dovodili mudžahedine - glavoseče u bivšoj SRBiH ... i uvek radili na štetu našeg naroda ne obazirući se na žrtve.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Sve navedeno i još mnogo toga nenavedeno, im nije smetalo da 2015. godine predlože rezoluciju u UN kojom bi se naš narod (nacija) proglasili za genocidnu naciju!
Znači da bi ja, ti, naša deca, unuci, praunuci ... bili pripadnici genocidne nacije sa svim posledicama u budućnosti koje taj status nosi.
Samo Srbi (i neko pleme u Africi) bi imali ovaj pečat za sva vremena!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
To da su englezi kao tvorci ... koncentracionih logora, ubice opijumom, pljačkaši i kolonizatori ... genocidna nacija, se može lako dokazati i možemo otvoriti posebnu temu gde na 200+ strana ne bi mogli nabrojati njihove zločine širom sveta za tih 250 godina njihove dominacije. ...
Ovo ceka little Britain

Ti si Srbin(pretpostavljam)?

Da li je neki genocidni englez upoznao tebe?
Da li je neki genocidni englez imao problema sa tobom?
Da li si nekom genocidnom englezu učinio nešto nažao ili mu ostao dužan?

Eto, ja sam Srbin i odgovor na sve navedeno (gore) je NE.

Genocidni englezi su nas bombardovali 44. (gore nego Hitler), zatim 99. , priznali tzv državu Kosovo, dovodili mudžahedine - glavoseče u bivšoj SRBiH ... i uvek radili na štetu našeg naroda ne obazirući se na žrtve.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Sve navedeno i još mnogo toga nenavedeno, im nije smetalo da 2015. godine predlože rezoluciju u UN kojom bi se naš narod (nacija) proglasili za genocidnu naciju!
Znači da bi ja, ti, naša deca, unuci, praunuci ... bili pripadnici genocidne nacije sa svim posledicama u budućnosti koje taj status nosi.
Samo Srbi (i neko pleme u Africi) bi imali ovaj pečat za sva vremena!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
To da su englezi kao tvorci ... koncentracionih logora, ubice opijumom, pljačkaši i kolonizatori ... genocidna nacija, se može lako dokazati i možemo otvoriti posebnu temu gde na 200+ strana ne bi mogli nabrojati njihove zločine širom sveta za tih 250 godina njihove dominacije. ...
Priglupi Srbi su ‘90 i na pocetku raspada YU na svojoj strani imali John Majora (Britaniju), Fransoa Miterana (Francusku) i Lorensa Iglbergera (USA).
Onda je crveni bandit i srpski otpad odlucio da brani komunisticku Jugoslaviju i Sovjete, sto je Nemcima i njihovim sticenicima i vazalima leglo k’o kec na 10, izgubili su naklonost pijanog Jeljcina a oni iz prve recenice su videli o kakvim budalama se radi i pustili su Srbe niz vodu zbog qurve sa cvetom u kosi i njenog papucara.

Ne krivi druge za svoju glupost i nesposobnost.
Posle svega jos uvek prosips svoje komunisticke parole ovuda i radis protiv srpskog naroda i srpske drzave.
Jos nam prenosis vesti sa Dojce Vele. :lol:
Sramota 👎🏼

Dakle, pored toga što smo genocidni, sad smo i priglupi?
Ovakav autošovinizam može se očekivati samo od Srbina, podanika engleske genocidne krune ili "kad genocidni englez govori iz Srbina":D
Naravno da su priglupi svi koji su glasali za crvenog bandita Slobodana Milosevica.
Ne sumnjam da si i ti kao komunista glasao za tog bandita koji je sahranio Srbe od Vardara do Triglava dok je pljackao i likvidirao zarad Kiparskih i Moskovskih bankovnih racuna.
Samo se ti drzi Svaba i Dojce Vele, stari ste vi saveznici iz Drezdena. :lol:

Naravno da su priglupi svi koji su glasali za crvenog bandita Slobodana Milosevica. ...

Taj kako kažeš, "crveni" bandit, je bio malo dete za vaše zapadne hohštaplere i belosvetske secikese.
Ti si u toj branši vaspitan (prevaspitan) da sve ocenjuješ po njihovi merilima vrednosti.
Tužno je videti Srbina u tako očajnom stanju, kakvo je tvoje :D

Priglupi Srbi su ‘90 i na pocetku raspada YU na svojoj strani imali John Majora (Britaniju), Fransoa Miterana (Francusku) i Lorensa Iglbergera (USA).
Onda je crveni bandit i srpski otpad odlucio da brani komunisticku Jugoslaviju i Sovjete, sto je Nemcima i njihovim sticenicima i vazalima leglo k’o kec na 10, izgubili su naklonost pijanog Jeljcina a oni iz prve recenice su videli o kakvim budalama se radi i pustili su Srbe niz vodu zbog qurve sa cvetom u kosi i njenog papucara.

Ne krivi druge za svoju glupost i nesposobnost.
Posle svega jos uvek prosips svoje komunisticke parole ovuda i radis protiv srpskog naroda i srpske drzave.
Jos nam prenosis vesti sa Dojce Vele. :lol:
Sramota 👎🏼
Ustase su poceli klati Srbe
nista uvezi komunista,
ruski olos dobijo silne miliarde,
a zapadni fasisti sa njemackim fasistima
to je istina

Poslednja izmena:

Back