Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mlakNude on line crni petak. Kakav je to crni petak ako te ne izgaze, ne razbacaš pola prodavnice i baš niko te ne počupa?
ne bi mi palo na pamet da stojim u redu i guram se za neko beznacajno sniženje
kao ona žena sto je za 700 dinara manje za neki elektricni uredjaj cekala od 6 sati ispred prodavnice..
da je 7000 pa i da razumrem ali 700 dinara..meni smesno ali ok ..drugima verovatno nije smešno i poštujem
to je kapitalizam...................ne bi mi palo na pamet da stojim u redu i guram se za neko beznacajno sniženje
kao ona žena sto je za 700 dinara manje za neki elektricni uredjaj cekala od 6 sati ispred prodavnice..
da je 7000 pa i da razumrem ali 700 dinara..meni smesno ali ok ..drugima verovatno nije smešno i poštujem
Računaju da će im nekad biti potrebno.Meni je zanimljivije kad ljudi kupuju nešto zato što je sniženo a ne zato što im je potrebno
Ti bi baš crni da ti bude...Nude on line crni petak. Kakav je to crni petak ako te ne izgaze, ne razbacaš pola prodavnice i baš niko te ne počupa?
jel moguće da je i kod nas počelo sa tim forama?ne bi mi palo na pamet da stojim u redu i guram se za neko beznacajno sniženje