Dojava

Svejedno daju neke bezvezne stvari, rijetko se naleti na ono sto vam bas treba ili sto zelite. Npr. jedna parfimerija skoro uvijek ima akcije parfema i mijenjaju ih svako 15 dana ili mjesec a jedan parfem Guess Indigo koji bih kupio, nikad nisam vidio na akciji. Zelim da ga imam ali ne po punoj cijeni vec na pola skresanoj.

ne bi mi palo na pamet da stojim u redu i guram se za neko beznacajno sniženje
kao ona žena sto je za 700 dinara manje za neki elektricni uredjaj cekala od 6 sati ispred prodavnice..
da je 7000 pa i da razumrem ali 700 dinara..meni smesno ali ok ..drugima verovatno nije smešno i poštujem

kao ona žena sto je za 700 dinara manje za neki elektricni uredjaj cekala od 6 sati ispred prodavnice..
da je 7000 pa i da razumrem ali 700 dinara..meni smesno ali ok ..drugima verovatno nije smešno i poštujem

Ma,sve lažu. 🙂
Kod nas nisam nikad vidjela nikakvo stvarno sniženje,tj.popust od 50% ili više.
Ponekad se desi na neki pojedinačni artikal,ali na sve...nikad.
Obično to bude neki popust 10,20 % koji i nije ništa značajno ili snize cijenu robi koja je prethodno već bila precijenjena,pa joj popust i dodje kao stvarna cijena ili to bude roba koja i nije nizasta ili velicina xxl ili xs.🙂
A tek guranje i cekanje na kasi ne vrijedi tih para.

to je kapitalizam...................
savet: ".....ako svaki dan razgovarate telefonom 2 sekunde krace, za godinu dana ustedecete 1,5 evra"

Licno me interesuje samo online kupnja

Screenshot_20211122-075510.jpg

Prilozi

• Screenshot_20211122-075243.png
    Screenshot_20211122-075243.png
    248,9 KB · Pregleda: 5
Nude on line crni petak. Kakav je to crni petak ako te ne izgaze, ne razbacaš pola prodavnice i baš niko te ne počupa?
Ti bi baš crni da ti bude...

Desi se i to...:(

Jednom sam kupio necrvene patike u planeti sport i sad me stalno smaraju popustima...
Dok Legend recimo kupim kad pošalju neki promo s vremena na vreme. Čak sam poslednji put i lično u prodavnici...

Duks neki, majice dugih rukava?

jel moguće da je i kod nas počelo sa tim forama?

ja sam u četvrtak kupila upola cene patike koje su mi se dopale prošlog meseca.
znala sam da će da pojeftine ali sam se prijatno iznenadila što je čak 50%.

Back