dogradnja

Disko Kauč

Elita
Poruka
24.596
"Danas mozes da dogradis takozvano poprsje". Jasta, juce to nije moglo. Ono sto mene zanima jeste sutra. Da li ce se sutra nadogradjivati poprsje i sve ostalo? Nekako mislim da je ovo talas bolestine koji ce da nas prodje... A vi?

sta te to plasi ako moze nova jetra srce to bi bilo do yaya ili prostata ne bi ni razmisljo ono pijes qreses do mile volje i samo zamenis kad se pohaba
ali problem je mozak jer ipak on sve to kontrolira i tvoja svest u njemu

aaamm mislim da ce biti sve gore.

Idemo u pravcu robotizacije i poboljsavanja ljudskih performansi robotizacijom coveka.

Ajd zene, mogu da im oprostim sto ugradjuju silikone i mogu da ignorisem i ne volim ne cenim ne postujem i da se gnusam

ali muskarcima ne oprastam ugradnju silikona, upotrebu steroida mogu da shvatim ali ne odobravam.

"Danas mozes da dogradis takozvano poprsje". Jasta, juce to nije moglo. Ono sto mene zanima jeste sutra. Da li ce se sutra nadogradjivati poprsje i sve ostalo? Nekako mislim da je ovo talas bolestine koji ce da nas prodje... A vi?
Hoće.
"Zapad" lagano umire.
Budućnost su kosooke žene, u uniformama, sa malim sisićima.
Treba biti vizionar, ići korak ispred drugih.
Evo, sad mi se javilo.
Da sam žensko nosio bih komunističku uniformu, a oči bih nadogradio - ukoso.

A isto je i što se tiče nadogradnje mišićne mase:
Nema tu ništa drugo do projekcije iz glave.
Mišićna masa, u borbi, troši kiseoik.
Ako ste nekad gledali mma, lako se vidi da nabildovani ne mogu da održe ritam, samo par rundi.
Tako da su i muškarci koji pumpaju sise osuđeni na propast...

Back