Dogovoreno: Pavlović pet godina u Rimu

Poruka
21.519
Mladi štoper bi danas trebalo da potpiše za Lacio, Partizanu obeštećenje od 5.500.000 evra i pozajmica do kraja sezone

Ponuda koja je u subotu stigla iz Rima u Humsku juče je i zvanično prihvaćena, tvrde Sportski žurnali Večernje Novosti. Supertalentovani štoper Partizana Strahinja Pavlović staviće danas paraf na petogodišnji ugovor sa Nebeskoplavima, a crno-beli će inkasirati obeštećenje od 5.500.000 evra.

Ono što je takođe bilo od velike važnosti za Parni valjak, mladi defanzivac će na osnovu dogovora sa Rimljanima prvu godinu provesti na pozajmici upravo u Partizanu, pa će Savo Milošević moći da računa na njega do kraja sezone i crno-beli neće biti primorani da traže alternativno rešenje na jednoj od gorućih pozicija u timu.

Upravi Partizana je ovaj posao stigao u idealnom trenutku, s obzirom da će Lacio prvu, ujedno i najveću ratu, uplatiti vrlo brzo, što će omogućiti Parnom valjku da ta sredstva uloži u finiš prelaznog roka i kompletiranje tima za aktuelnu sezonu.

Pavlović (18) je dete Partizana, u koji je stigao iz Šapca, a debitantski nastup u crno-belom dresu ostvario je u februaru ove godine kod trenera Zorana Mirkovića. Već tada je pokazao da je zreo da bude jedan od stubova odbrane crno-belih.

Mladi fudbaler je na kraju prošle sezone bio jako blizu prelaska u Juventus, ali se taj posao u međuvremenu izjalovio. Kasnije se u priču uključila Benfika, ali je više faktora kočilo realizaciju transfera. Prvo, činjenica da je Benfika nudila samo 4.000.000 evra, dok je Pavlović navodn otražio platu od 1.000.000 evra, što su na Lužu smatrali previsokom sumom. Osim toga, Pavlović je odbio da igra za B tim Benfike, pošto je standardan prvotimac Partizana. I igrač i klub su sačekali novu ponudu, koja je stigla iz Večnog grada i bila je baš onakva kakva odgovrara i klubu i igraču.

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/dogovoreno-pavlovic-pet-godina-u-rimu/335332

Ne mogu da kazem da me kao cigana ne boli sto poslednjih 10-ak godina Partizan pravi neuporedivo vise dobrih igraca nego Zvezda. Podsetimo se samo: Jovetic, Savic, Ljajic, Nastasic, Mitrovic, Markovic, Zivkovic, Milenkovic, sve je to ostavilo traga manje vise u Partizanu, a evo sada Pavlovic i po meni igrac bolji od svih nabrojanih Filip Stevanovic koji kida sa 16 godina i vec je najbolji strelac Partizana, u tom uzrastu imati ovakav start, i statistiku i majstorske driblinge, nevidjen igrac....

A Zvezda sa druge strane je poslednjih godina proizvela samo Radonjica i Grujica i hajde da kazemo i poluizbrusenog Joveljica... Aleksa Terzic je prodat posle 2 (dve) utakmice u seniorima (!!!) , braca Ilic prodati sa 14, 15 godina najskandalozniji potez uprave... Luka Jovic jeste iz nase skole, ali niti je prodat za neki veci novac, niti se kod nas afirmisao.. Cinjenica je da Zvezda trenutno u rosteru ima max 2 igraca ispod 22, 23, a Partizan igra takmicarske utakmice sa po 4, 5 tinejdzera i opet pobedjuje. Savo bas radi dobar posao sa mladima..

Jeste, moze neko da se vrati u nazad i da kaze pa Milivojevic i Maksimovic stoper, su Zvezdini, ali to opet ne menja opsti utisak da Partizan pogotovo trenutno daje mnogo veci prostor mladim igracima za razvoj. Sto se tice samog Pavlovica, 5.5 miliona i nije lose za igraca koji je u prvom timu odigrao svega 20 i kusur utakmica.. Takodje mi se svidja sto je odbio da igra za Benfiku B, znaci da ima ambicije i da vodi racuna o karijeri, verovatno ce biti sutra reprezentativac.. I jos jedna odlicna stvar i za njega i za Partizan je sto ostaje ovde do kraja sezone, znaci skupice bar jos 30 utakmica u Partizanu, i biti spremniji za italijansku ligu.

Milion, deset , sto , ne interesuje me profi - placeni sport . Milijarda ljudi u svetu gladuje.
Ako te ne zanima, koja je onda poenta ovog komentara ?

giphy.gif

Super pogodba. 5 i po i da igra do kraja sezone... Kud ces bolje za klinca. E da je srece, da moze da ostane jos neku sezonu, cena bi bila sigurno +++++
Rikardo takodje otisao za solidan novac.
Asano dosao za milion razbijeno na 3 godine.
Izraelac dosao danas kao slobodan igrac za platu od 600k godisnje. (vazno je da napredni mediji izvestavajuu da je placen 1.800.000e)

Bas bih voleo da vidim za koliko novca Zvezda prodaje svoje igrace, a koliko placa dovedene, i one koji nisu trave videli na terenu?

Super pogodba. 5 i po i da igra do kraja sezone... Kud ces bolje za klinca. E da je srece, da moze da ostane jos neku sezonu, cena bi bila sigurno +++++
Rikardo takodje otisao za solidan novac.
Asano dosao za milion razbijeno na 3 godine.
Izraelac dosao danas kao slobodan igrac za platu od 600k godisnje. (vazno je da napredni mediji izvestavajuu da je placen 1.800.000e)

Bas bih voleo da vidim za koliko novca Zvezda prodaje svoje igrace, a koliko placa dovedene, i one koji nisu trave videli na terenu?

Pa eto prodali smo Joveljica sad za 4 miliona, plus 1 milion za bonuse i 20 posto od naredne prodaje. Za treceg spica to je ok suma, e sad sto bi sledece leto mozda vredeo vise da je ostao jos jednu sezonu kao prvi ili drugi napadac, to je sad sta bi bilo kad bi bilo..

Ispustas iz vida da smo mi samo od UEFA prosle godine prihodovali oko 20 miliona evra, a vi 0. A da ne racunam jos 3 rasprodate Marakane i prihod od 5 miliona samo na konto toga, jer su karte za istok i zapad bile po 100-150 evra...

Pa eto prodali smo Joveljica sad za 4 miliona, plus 1 milion za bonuse i 20 posto od naredne prodaje. Za treceg spica to je ok suma, e sad sto bi sledece leto mozda vredeo vise da je ostao jos jednu sezonu kao prvi ili drugi napadac, to je sad sta bi bilo kad bi bilo..

Ispustas iz vida da smo mi samo od UEFA prosle godine prihodovali oko 20 miliona evra, a vi 0. A da ne racunam jos 3 rasprodate Marakane i prihod od 5 miliona samo na konto toga, jer su karte za istok i zapad bile po 100-150 evra...
Ja jos uvek ne u potpunosti verujem da smo mi dobili Pavlovica do kraja sezone, i 5,5 miliona. Ne vidim bolji transfer u zadnjih ko zna koliko godina iz nase lige.

Upravo to sto si naveo gore -Klub koji je igrao po blatu Srbije afirmisao je i prodao igraca od 5,5 miliona zajedno sa Rodom iz Portugala od 3 i kusur :) Vi ste brat bratu trebali da uvaljate Joveljica za duplo s obzirom na evropske nastupe kako kluba, tako i njega zajedno sa klubom.

Citali smo naslove za koliko ce otici Ben, Pavkov, Boace... Srusili Liverpul, a manje im se nudi nego za Pavlovica na primer. O tome pricam. A vrhunac je cuda, sto i pored prihoda od prosle sezone koji si naveo, pa i od ove, opet ce se pricati o nejasnom minusu kluba, i kojekalvim kontraverzama o poslovanju. (Vazi za oba kluba, s tim sto vi imate Agro kredite povoljne :D )

Ja jos uvek ne u potpunosti verujem da smo mi dobili Pavlovica do kraja sezone, i 5,5 miliona. Ne vidim bolji transfer u zadnjih ko zna koliko godina iz nase lige.

Upravo to sto si naveo gore -Klub koji je igrao po blatu Srbije afirmisao je i prodao igraca od 5,5 miliona zajedno sa Rodom iz Portugala od 3 i kusur :) Vi ste brat bratu trebali da uvaljate Joveljica za duplo s obzirom na evropske nastupe kako kluba, tako i njega zajedno sa klubom.

Citali smo naslove za koliko ce otici Ben, Pavkov, Boace... Srusili Liverpul, a manje im se nudi nego za Pavlovica na primer. O tome pricam. A vrhunac je cuda, sto i pored prihoda od prosle sezone koji si naveo, pa i od ove, opet ce se pricati o nejasnom minusu kluba, i kojekalvim kontraverzama o poslovanju. (Vazi za oba kluba, s tim sto vi imate Agro kredite povoljne :D )

Zasto peckas i provociras, a kada ti se predoce argumenti pravis se blesav. Prokomentarisao si za koliko Zvezda prodaje i dovodi igrace, kao da postoji nesto netransparentno u nasem poslovanju. A sad prebacujes loptu na Agro banku. Mi jesmo imali promasaje i to milionske, al je cinjenica da nam se moglo, jer smo inkasirali desetine i desetine miliona poslednjih godinu - dve..

Saberi novac od UEFE, od prodaje igraca, prodaje karata, Gazproma itd.. Znaci brat bratu 70-80 miliona za 2 godine. Puni smo. Zato i moze da nam se desi neki Kafu, Meleg ili Causic. Ili da Babica rezervu platimo 800k..

Tacno je da imamo i rashode, ali ne moze na plate otici ne znam ni ja kolko. Lupicu sad, ali cisto sumnjam da je u pitanju vise od 15-ak miliona na godisnjem nivou.

Ne znam o cemu ti pricas kada Joveljic uopste nije ni igrao u Evropi. Decko je prodat kao 3. spic i s obzirom koliko je igrao njegova prodaja je fantastican posao. Vi za Pavlovica ne dobijate ni bonuse ni procente, a mi za Joveljica dobijamo. Ne kazem da ce se to desiti, ali on ako sutra ode za 40 miliona iz Frankfurta, Zvezdi ide 8 miliona... Jel malo?

Pitanje je sta bi bilo da je ostao. Seti se vaseg Nemanje Mihajlovica koji je na pocetku kido, a na kraju prodat za 1.7 miliona, nikad ne znas dal ce igrac da potone u jednom trenutku... Ili na primer kod nas slucaj Lazovic, odbili smo u ono vreme dobre pare za njega, a na kraju je otisao za dzabe... Seti se sta je bilo sa Zivkovicem, itd.. Znaci sve je to kocka.

Ben ima 30 godina i usao je u poslednju godinu ugovora. Pavkov je imao losu statistiku, mislim da je dao svega 7 golova u domacem prvenstvu, a i on nije bas toliko mlad...

Zasto peckas i provociras, a kada ti se predoce argumenti pravis se blesav. Prokomentarisao si za koliko Zvezda prodaje i dovodi igrace, kao da postoji nesto netransparentno u nasem poslovanju. A sad prebacujes loptu na Agro banku. Mi jesmo imali promasaje i to milionske, al je cinjenica da nam se moglo, jer smo inkasirali desetine i desetine miliona poslednjih godinu - dve..

Saberi novac od UEFE, od prodaje igraca, prodaje karata, Gazproma itd.. Znaci brat bratu 70-80 miliona za 2 godine. Puni smo. Zato i moze da nam se desi neki Kafu, Meleg ili Causic. Ili da Babica rezervu platimo 800k..

Tacno je da imamo i rashode, ali ne moze na plate otici ne znam ni ja kolko. Lupicu sad, ali cisto sumnjam da je u pitanju vise od 15-ak miliona na godisnjem nivou.

Ne znam o cemu ti pricas kada Joveljic uopste nije ni igrao u Evropi. Decko je prodat kao 3. spic i s obzirom koliko je igrao njegova prodaja je fantastican posao. Vi za Pavlovica ne dobijate ni bonuse ni procente, a mi za Joveljica dobijamo. Ne kazem da ce se to desiti, ali on ako sutra ode za 40 miliona iz Frankfurta, Zvezdi ide 8 miliona... Jel malo?

Pitanje je sta bi bilo da je ostao. Seti se vaseg Nemanje Mihajlovica koji je na pocetku kido, a na kraju prodat za 1.7 miliona, nikad ne znas dal ce igrac da potone u jednom trenutku... Ili na primer kod nas slucaj Lazovic, odbili smo u ono vreme dobre pare za njega, a na kraju je otisao za dzabe... Seti se sta je bilo sa Zivkovicem, itd.. Znaci sve je to kocka.

Ben ima 30 godina i usao je u poslednju godinu ugovora. Pavkov je imao losu statistiku, mislim da je dao svega 7 golova u domacem prvenstvu, a i on nije bas toliko mlad...

Peckam?

Koje sam ja to cinjenice negirao? Sta, rekao sam da niste evra zaradili?

Ono sto ti pronalazis kao peckanje i pozivas na netransparentnost jeste upravo transparentnost koja je vise nego cudna. Sve cveta, prodaju se igraci, ulaznice, sponzori doniraju, a ovamo krediti se oprastaju, dok vas direktor tvrdi jedan minus na pocetku a drugi ga na kraju i poziva u pomoc statistike nepoznate matematici. (Realan minus/dug i ostali izrazi) Pare od igraca i Evrope su dzeparac i promasaje a od para od banke se zivi. Tako ispada grubon receno. To je sve sto sam u 2 recenice hteo da prokomentarisem gore ali sam ovde morao obrazloziti ovako.

Joveljic je igrao u Napulju bas zato da bi se izvukla cena na njemu. Mi ne dobijamo bonuse ali imamo startera i pouzdanog igraca za sezonu. Vredi i to novca. Bilo bi mnogo da jos i procenat trazis za tako nesto.

U pravu si da je sve kocka. To i nisam sporio. Ono sto medjutim sporim jeste tvrdnja za Bena i godine, i statistiku Pavkova. Da li stvarno verujes da su godine problem? Koliko ima Tadic godina u Ajax-u? Jel cekate da Ben ode bez obestecenja? Ako je do statistike, Pavkov vas je odveo u LS, pobedio Liverpul, i spasio od Partizana na Marakani. Kud ces bolju statistiku? Sa druge strane, imas Haskica koji je najbolji strelac u blato ligi i citam pre nude 500.000 za njega, ne znam da li je otisao jos? Zato ja u poredjenju sa tim kazem da je Pavlovic za 5.5m i Rikardo za 3m od igranja u krs ligi cudo bozije. A kod vas mi sve izgleda kao veci rashod nego prihod... Isto kao Partizan 2010-tih.

Peckam?

Koje sam ja to cinjenice negirao? Sta, rekao sam da niste evra zaradili?

Ono sto ti pronalazis kao peckanje i pozivas na netransparentnost jeste upravo transparentnost koja je vise nego cudna. Sve cveta, prodaju se igraci, ulaznice, sponzori doniraju, a ovamo krediti se oprastaju, dok vas direktor tvrdi jedan minus na pocetku a drugi ga na kraju i poziva u pomoc statistike nepoznate matematici. (Realan minus/dug i ostali izrazi) Pare od igraca i Evrope su dzeparac i promasaje a od para od banke se zivi. Tako ispada grubon receno. To je sve sto sam u 2 recenice hteo da prokomentarisem gore ali sam ovde morao obrazloziti ovako.

Joveljic je igrao u Napulju bas zato da bi se izvukla cena na njemu. Mi ne dobijamo bonuse ali imamo startera i pouzdanog igraca za sezonu. Vredi i to novca. Bilo bi mnogo da jos i procenat trazis za tako nesto.

U pravu si da je sve kocka. To i nisam sporio. Ono sto medjutim sporim jeste tvrdnja za Bena i godine, i statistiku Pavkova. Da li stvarno verujes da su godine problem? Koliko ima Tadic godina u Ajax-u? Jel cekate da Ben ode bez obestecenja? Ako je do statistike, Pavkov vas je odveo u LS, pobedio Liverpul, i spasio od Partizana na Marakani. Kud ces bolju statistiku? Sa druge strane, imas Haskica koji je najbolji strelac u blato ligi i citam pre nude 500.000 za njega, ne znam da li je otisao jos? Zato ja u poredjenju sa tim kazem da je Pavlovic za 5.5m i Rikardo za 3m od igranja u krs ligi cudo bozije. A kod vas mi sve izgleda kao veci rashod nego prihod... Isto kao Partizan 2010-tih.

Sta sa Tadicem? Pa on da je mladji vredeo bi mozda i 100 miliona, a ovako ne vredi ni 20..

Sta sa Tadicem? Pa on da je mladji vredeo bi mozda i 100 miliona, a ovako ne vredi ni 20..

Trenutno je vredan po Transfermarktu 25m sto je njegova najveca vredost ikada. Iako je 31+ Tacno je da nije u konkurenciji da predje u Barselonu, Real, Psg,Juventus,Bajern, ili Premijer-ligu...Ali definitivno bi mogao da bira klub da zeli da ode iz Ajaksa i to bi ga sigurno morali platiti vise od 25. To kada dodje do gadjnja milionima... uvek predje trenutnu 'vrednost'

Stvar je da Pavkov koji ima 25 godina i posle svega sto je uradio, pa i sada je imao udela u kvalifikacijama, ne moze da ode kao mali Pavlovic koji je decak za njega a kad pogledas gde je nastupio... Ne moze ni da ode kao Joveljic. Ali sozices se da covek od 25 godina nije star za fudbal...

No ajde da sacekamo, mozda posle avgusta ode za 10m :D Nikad se ne zna.

Trenutno je vredan po Transfermarktu 25m sto je njegova najveca vredost ikada. Iako je 31+ Tacno je da nije u konkurenciji da predje u Barselonu, Real, Psg,Juventus,Bajern, ili Premijer-ligu...Ali definitivno bi mogao da bira klub da zeli da ode iz Ajaksa i to bi ga sigurno morali platiti vise od 25. Skoro niko nikada nije placen onoliko koliko je tzv 'vrednost'.

Stvar je da Pavkov koji ima 25 godina i posle svega sto je uradio, pa i sada je imao udela u kvalifikacijama, ne moze da ode kao mali Pavlovic koji je decak za njega a kad pogledas gde je nastupio... Ne moze ni da ode kao Joveljic. Ali sozices se da covek od 25 godina nije star za fudbal...

No ajde da sacekamo, mozda posle avgusta ode za 10m :D Nikad se ne zna.

Pa Tadic nikad u karijeri nije ni igrao kao sad. Tacno je, vredi 25, ali koliko bi vredeo da je 10 godina mladji?? Ti poredis Pavkova sa Pavlovicem, a Pavkov je stariji od njega 7 (sedam) godina! Sto se tice Joveljica, ja bih prvi voleo da je ostao makar do sledeceg leta i da je bio prvi ili drugi izbor u napadu i ako bi nastavio sa golovima onda bi sto ti kazes otisao i za duplo vece pare, ali ima i taj rizik da potone i da onda ne mozes da izvuces ni 1.5, ili 2 miliona..

Joveljic je odlican igrac, mislim da se u sesnaestercu snalazi mozda i bolje od Jovica, ali je zato fizicki slabiji.. On sad ako malo ojaca i nabaci misicne mase bice zverina.. Nego sta bi sa Pavlovicem? Juce su rekli da je dogovoreno i da treba da potpise i od tad nista nije izaslo...

Pa Tadic nikad u karijeri nije ni igrao kao sad. Tacno je, vredi 25, ali koliko bi vredeo da je 10 godina mladji?? Ti poredis Pavkova sa Pavlovicem, a Pavkov je stariji od njega 7 (sedam) godina! Sto se tice Joveljica, ja bih prvi voleo da je ostao makar do sledeceg leta i da je bio prvi ili drugi izbor u napadu i ako bi nastavio sa golovima onda bi sto ti kazes otisao i za duplo vece pare, ali ima i taj rizik da potone i da onda ne mozes da izvuces ni 1.5, ili 2 miliona..

Joveljic je odlican igrac, mislim da se u sesnaestercu snalazi mozda i bolje od Jovica, ali je zato fizicki slabiji.. On sad ako malo ojaca i nabaci misicne mase bice zverina.. Nego sta bi sa Pavlovicem? Juce su rekli da je dogovoreno i da treba da potpise i od tad nista nije izaslo...

Pavlovic u petak ide u Rim da potpise.

Joveljica ruku na srce nisam ni imao previse prilike da gledam kod nas. Sada sam ga gledao protiv Vaduz-a u LE kada je usao. Promasio je jedan zicer, ali je ostavio utisak talenta. Cak ga je i nemacki komentator lepo predstavio. Videcemo hoce li prevazici Jovica, jer koliko sam video, samo ga porede sa njim i kod nas i oni tamo. Taj pritisak moze da mu bude gadna stvar s obzirom da je dete.

Upravo poredim Pavkova i Pavlovica, jer je Pavkov bio covek odluke kada se situacija lomila mnogo puta. Dakle, provereno moze da odluci utakmicu. Dok za Pavlovica nismo ni znali u ovo doba prosle godine. Evidentno je da je mali dobar i da je stamen kao Jaap Stam :D Medutim, iznenadjuje me da vi za Pavkova ne mozete da dobijete vise od 4m. Jer upravo sto kazes, Joveljic je otisao za 4, jer se ne zna sta ce sa njim biti u buducnosti i u sta ce izrasti, dok ovamo imas igraca u najboljim godinama, proverenog. Za vas je i bolje da vam kostur tima ostane. Samo gledam finansijsku racunicu. No, verovatno tu racunicu prave ljudi koji su upuceniji u nju od mene.

Pavlovic u petak ide u Rim da potpise.

Joveljica ruku na srce nisam ni imao previse prilike da gledam kod nas. Sada sam ga gledao protiv Vaduz-a u LE kada je usao. Promasio je jedan zicer, ali je ostavio utisak talenta. Cak ga je i nemacki komentator lepo predstavio. Videcemo hoce li prevazici Jovica, jer koliko sam video, samo ga porede sa njim i kod nas i oni tamo. Taj pritisak moze da mu bude gadna stvar s obzirom da je dete.

Upravo poredim Pavkova i Pavlovica, jer je Pavkov bio covek odluke kada se situacija lomila mnogo puta. Dakle, provereno moze da odluci utakmicu. Dok za Pavlovica nismo ni znali u ovo doba prosle godine. Evidentno je da je mali dobar i da je stamen kao Jaap Stam :D Medutim, iznenadjuje me da vi za Pavkova ne mozete da dobijete vise od 4m. Jer upravo sto kazes, Joveljic je otisao za 4, jer se ne zna sta ce sa njim biti u buducnosti i u sta ce izrasti, dok ovamo imas igraca u najboljim godinama, proverenog. Za vas je i bolje da vam kostur tima ostane. Samo gledam finansijsku racunicu. No, verovatno tu racunicu prave ljudi koji su upuceniji u nju od mene.

Da brate, ali nije isto kad imas igraca kome ostaje jos 6, 7 godina dobrog fudbala i 13, 14... Zato Pavkov ne vredi vise. Polako sa Pavlovicem i Stamom, zna on cesto i da pogresi, naravno mlad je i sve, ali da je potencijal jeste. Nekad stvarno deluje bolje od Milenkovica, igra sa vise slobode i hrabrosti, ali su mu i greske ucestalije od ovog drugog. Mada da ne gresim dusu ovaj ima tek 18, a Milenkovic kad je igrao u Partizanu imao je oko 20.. Al dobro.

Sad vidim za Joveljica imamo milion bonusa i 10 posto od naredne prodaje, sto opet nije lose.. Nek ode iz Ajntrahta i za 20 miliona, nama opet ide 2. Tako da je otvoreno pitanje ko je napravio bolji posao Joveljic vs Pavlovic.

Da brate, ali nije isto kad imas igraca kome ostaje jos 6, 7 godina dobrog fudbala i 13, 14... Zato Pavkov ne vredi vise. Polako sa Pavlovicem i Stamom, zna on cesto i da pogresi, naravno mlad je i sve, ali da je potencijal jeste. Nekad stvarno deluje bolje od Milenkovica, igra sa vise slobode i hrabrosti, ali su mu i greske ucestalije od ovog drugog. Mada da ne gresim dusu ovaj ima tek 18, a Milenkovic kad je igrao u Partizanu imao je oko 20.. Al dobro.

Sad vidim za Joveljica imamo milion bonusa i 10 posto od naredne prodaje, sto opet nije lose.. Nek ode iz Ajntrahta i za 20 miliona, nama opet ide 2. Tako da je otvoreno pitanje ko je napravio bolji posao Joveljic vs Pavlovic.

Bilo kako bilo nama je najveca tragedija da ne mozemo kvalitetne igrace da zadrzimo barem do njihove 21 godine...

Pavlovica moze da izvadi konstitucija, jer je za svoje godine fizicki veoma razvijen. Kikseva ima, no do sada nas nije uprskao zestoko. Kad pogledas kiksaru Nevena Subotica, pa je opet bio prvotimac Borusije :D To im je u opisu posla svima.

Joveljic ako uspe da se dobro proda i nametne tamo, doci cemo na neku pribliznu sumu para poredeci ova dva transfera. Samo da se ne provede kao Jovic u Realu, mada ne bi trebalo, jer nema u Frankfurtu takve konkurencije da mu obale cenu i posalju ga na klupu tek tako. Jedino ako se sam ne upropasti...

Sve stoji za buducnost i godine, ali kad pogledas kakvi su sve matorci kojegde otisli i za koje pare, ozbiljno da se zapitas ko je lud.

Dobro je ovde Partizan zaradio... Da vidimo bas dal ce sad da dovedu napadaca. Pogotovo sto Pavlovic ostaje do kraja sezone, pa ne moraju da jure novog stopera.

Sanse za to su ako se ne udje u LE gotovo nikakve, ili ce doci neki buduci reprezentativac Cg. Tesko da ce naleteti ponovo na nekog slobodnog ili igraca bez radne dozvole, a dobrog. A nije da samo igracki kadar ne valja u Partizanu. Prvo se moraju neki navijaci odvesti sa tribina, pa sve ostalo.

Pavlovic ipak za 10 miliona u Monaku plus jos 3 miliona za realno lako ostvarive bonuse. Da nije ispalo ovo sa Lacijom otisao bi za svega 5 miliona, sto je jos jedan dokaz da ne treba srljati i nigde zuriti i da ne bi bilo lose i rizikovati jer se isplati. Talentovan smo narod, ima super klinaca hvala Bogu, samo jos kad bi Partizan a posebno Zvezda to bolje koristili..

GOTOVO: Strahinja Pavlović je igrač Monaka, Partizanu 10.000.000 evra i bonusi

Ugovor potpisan u Kneževini posle lekarskih pregleda

Sve je gotovo, potpis je „pao“. Strahinja Pavlović je od danas novi fudbaler Monaka, a igraće do leta u Partizanu kao pozajmljen igrač od Kneževa.

Tokom pre podneva Pavlović je prošao sve lekarske preglede i posle toga je dato zeleno svetlo da se ugovor potpiše. Mladi štoper se obavezao na pet i po godina vernosti Monaku, a Partizanu će pripasti 10.000.000 evra na ime transfera, ali uz bonuse ta suma može da naraste za još 3.000.000 evra. Ukoliko Pavlović odigra više od 20 utakmica crno-belima će pripasti bonus od dva miliona evra, a ukoliko Monako izbori učešće u Ligi šampiona ili Ligi Evrope, klub iz Humske 1 dobiće još milion evra.

Kako tvrde Francuzi, Monako večeras igra utakmicu Kupa Francuske, pa će klub tek kada prođe taj meč obznaniti da je završen posao oko dovođenja Pavlovića, koji je u Kneževini od ponedeljka pre podne, zajedno sa menadžerom i predstavnicima Partizana.

Ovim poslom crno-beli su lepo zaradili i to duplo veću sumu novca nego što im se „smešila“ letos, kada su imali praktično završen posao sa Lacijom, koji je odjednom počeo da se izvlači iz dogovora, uz izgovore da Pavlovićima zdravstvene probleme. Ispostavilo se da je to bio manevar Rimljana, ali je ispalo idealno po Partizan, koji je zaradu duplirao.

Pored svega toga, Pavlović će ostati još šest meseci u Humskoj 1, da ima još utakmica u nogama, pa će mu i adaptacija na novi klub lakše pasti kada ode u junu, kada svi igrači u borbi za mesto u timu kreću od početka.

Transfer Strahinje Pavlovića je jedan od najvećih u istoriji Partizana, debelo je premašio prelazak Nikole Milenkovića u Fjorentinu pre dve godine, kada su crno-beli inkasirali 5.100.000 evra. A, vredi napomenuti da jeStrahinja pre manje od godinu dana debitovao za prvi tim, u februaru ove godine, ali je iz utakmice u utakmicu njegov napredak bio vidljiv „iz aviona“. Ostalo je još da debituje za A reprezentaciju, što je nedavno najavio selektor Ljubiša Tumbaković.

https://mozzartsport.com/fudbal/ves...aka-partizanu-10-000-000-evra-i-bonusi/345401

Back