Доџ сити

• Začetnik teme Začetnik teme _011_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e, evo ti Goxica pa s njim razmjenjuj te vrticke fore
al zapamti; ti si bata, a ono...ko zna sta je :zper: (:mrgreen:)
6boring.jpg

Да не би "љубитељи" помислили како су они поштеђени опасних напада паса, сведочи овај стравичан догађај! :rtfm:

Starica ostala bez ruke posle napada pasa

Blic - Pre 23 sata
Katarini A. (85) iz Smedereva amputirana je leva ruka iznad lakta pošto su je napala dva psa čiji su vlasnici članovi njene porodice, rečeno je danas agenciji Beta u smederevskoj policiji.

Isti izvor je naveo da je Katarina A. u svom dvorištu pokušala da razdvoji pitbulterijera i još jednog psa koji ga je napao. Nakon toga oba psa su napala ženu i teško je povredila.

U Okružnom i Opštinskom tužilaštvu agenciji Beta je rečeno da još nemaju potpun uvid u slučaj i da će se kasnije utvrditi ima li elemenata za krivično ili prekršajno gonjenje vlasnika pasa.

Katarina je najpre zbrinuta u smederevskom Urgentnom bloku. Posle konsultacija hirurga za plastične operacije i ortopeda, ona je prebačena u beogradski Urgentni centar.

Betin izvor je kazao da su susedi pokušavali da zaštite ženu tako što su kamenjem gađali pse. Starica je, kako su agenciji Beta rekle komšije koje su tražile da im se ne navode imena, pre nekoliko godina takođe bila žrtva pasa kada joj se od ujeda inficirala šaka.

O psima u dvorištu brinu Katarina sa kćerkom i unukom. Susedi tvrde da porodica ima dvadesetak pasa u dvorištu.
http://vesti.krstarica.com/?rubrika...e94987eed0ac936bd&dan=01&mesec=09&godina=2009

Ovde kod mene u Zemunu svako drugo dvorište drže ljudi besne kerove:roll:Prolaziš tamo u jednom leži mirno kuče,uživa na suncu u sledećem konjina od 100 kila skače da te rastrgne.Divlji Zapad.A tako je verovatno svuda.

Ovde kod mene u Zemunu svako drugo dvorište drže ljudi besne kerove:roll:Prolaziš tamo u jednom leži mirno kuče,uživa na suncu u sledećem konjina od 100 kila skače da te rastrgne.Divlji Zapad.A tako je verovatno svuda.
Наоружај се.Не мора да буде ватрено оружје.Постоји гомила ствари које су јако ефикасне против великих џукела.Рецимо,различити добро одабрани комади алата.:per:

Да не би "љубитељи" помислили како су они поштеђени опасних напада паса, сведочи овај стравичан догађај! :rtfm:

:hahaha::hahaha::hahaha:
running-bulldog.gif

А чујем причу, како су скоро вршили анкету, ШТА РАДИТИ СА ПСИМА ЛУТАЛИЦАМА, ШТА МИСЛИТЕ О СТЕРИЛИЗАЦИЈИ?
А један суграђанин, тамније пути одговорио;
СЛАЖЕМ СЕ ЗА СТЕРИЛИЗАЦИЈУ, ТРЕБА ИМ СВЕ ЗУБЕ ИЗВАДИТИ.....:per:
На примедбу анкетара, да се ради о кастрирању, тип је наставио....
А ШТО ДА ИМ ВАДИТЕ ЈАЈА........
НЕЋЕ ОНИ МЕНЕ ДА ЈЕВУ...НЕГО ДА УЈЕДАЈУ........
:hahaha::hahaha::hahaha:

sasvim je uobicajno da kroz poluorijentalne kasabe setaju copori pasa lutalica , to im dodje kao jedan od zastitnih znakova uz prljavstinu na svakom cosku , ciganske favele u centru , krivudave ulice,saobracajni kolaps i raspale fasade

Uf , bandika , al ih mrzis ti , te tamo u Beogradu ,. A el ima u NS , pasa lutalica , il nema , Kod mnene ima kolko oces , a turci davno bili .
Pun banat . Al ocisti cemo .

ma to su zayebancije i sprdacina , baba mi je Beogradjanka tj. za razliku od mnogih bila do 49. i onda se udala na severu , pradeda i prababa su mi Topciderskom groblju sahranjeni , a imam i rodbinu i dosta prijatelja u BG i relativno cesto sam tamo ... tako da je to cisto podyebavanje , a ne neka mrznja

Back